- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Yani senin kp aşmış kendini abartmış olayıEvet ben de kocammış gibi hissediyorum yaptıkları yüzündendün eşime söyledim insan utanır dedim geliniyle böyle şeyler konuşmaya. Ar edep yok artık dedim. şikayet edebileceğim kimse de yok... 1 aya taşınıp araya mesafe koyucam hayalim bu.
Deseydin ya sen mi yaptırdın pardon ?? DiyeCevap vermeyin
Özel hastaneye giderken kimseye sormadım
Ben özel hastanede Doğum yapınca Kv öbür gelin isteseydi ona da özel hastanede doğum yaptırırdık dedi
Sanki benim doğumuma katkısı olmuş gibi
Kime ne de geç
Sağlıkla kucağına al
Ne diye açıklama yapıyorsunuzMerhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Ay kime ne yaMerhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Eşin gaza gelip hadi biz devlete gidiyoruz dese sorun yap derim.Ama bence boş yere sıkma canını hamile halinle.Bebekler hissediyorSırf buyuzden eşimin yüzüne telefonu kapattı canim.oyuzden basım ağrıdı. Eşimde üzüldü
Parası senden mi çıkıyor sana ne deMerhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Deseydin ya sen mi yaptırdın pardon ?? Diye
para gitmesin diye neredeyse kendi doğurtmayı teklif edecek tövbe tövbeeÇıldırır bizi üzüyorsun desek.cok anlayissiz bir insan.bayramda ziyaretelrine gttik günlerce ikna etmeye çalıştı bizi.dogumu devlette yapın diye. Evimize geldik hala her konuşmaya aynı muhabbet artik sinirim bozuluyor.bisey desem hemen babami arar beni şikayet eder kızın saygısızlık yaptı diye. Öyle birisi.
Kendi paramızı kazanıyoruz kendimiz harcıyoruz diyeceksin de saygısızlık mı olur acaba ama böyleleri de hak ediyor.Merhaba kızlar artuk başlarıma ağrılar griyor.esimle benim toplam aylık gelirimz cok iyi cok şükür. Çok iyi yerlerdeyz. Gel görelim ki hamileyim kp özelde doktora gdyrz diye surekli bizle ugrasiyir.pandemi var diyoruz çocuğumuz icin calisyrz zaten diyoruz .her yönlü güzellikle diyoruz cildracagim ya.insanlik yapıp iyi açıklama yapmayacaksın en iyisi.siz olsanız ne cevap verirsinjz
Canim ben size teskkur içim yazdım bunu. Benim icin diğer uyuye cevap vermişsiniz mutlu oldum diye. Hani öyle moral bozan üyeler oluyor anlamında yazdım.yanlis anlaşılmisimCanım sana takılma diyorum he de geç nasılsa kendi istediğin hastaneye gidiyorsun kötü bir şey mi diyorum.O zaman tak kafana ne yapayım yani kendin bilirsin.
Tamam canımCanim ben size teskkur içim yazdım bunu. Benim icin diğer uyuye cevap vermişsiniz mutlu oldum diye. Hani öyle moral bozan üyeler oluyor anlamında yazdım.yanlis anlaşılmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?