- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
kesinlikle haklısınız bunlar çok etkili değişkenlerYaş ? İş ? Para ? ...
Senin fıtratın ?
Hepsi etken .
Ve çekip giden kimsenin hikayesi birbirine benzemez .
önce açtığım konulardan takip edebilirsiniz mutlu bi aileyle olduğum sayılmaz bazen gerçekten hayat kısa diyosun keşke istediğim herşeyi istediğim an yapayım diyosun ve bencilce davranmak istiyosun galiba benim isteğim bu yönde.Yaşım 25 http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/huzursuz-aile-yeter-artik.948075/Biz eşimle 2 yıl önce çocukları alıp başka bir şehre taşındık eşim kendi ailesi ile arası kötüydü tripler atıldı küsüldü. Sonuç hüsran annesi trafik kazasında vefat etti baba yanlız kaldışuan aramız iyi ama üzüntülü günler geçirdik.
Eğer böyle terkedip gideceksiniz oturun oturduğunuz yerde. Ailenizle anlaşarak saygı sevgi çerçevesinde gidin gidecekseniz.
Ben varımMerhaba kk kadınları.Bi an herşeyi bırakıp yeni bir hayat kurup anayı babayı herkesi terk edip giden ve mutlu olan var mı aranızda?? Gerçekten bunu yapan insanlar nasıl cesaret gösteriyorlar ve nasıl bir yaşam sürdürüyorlar ?? Bu tarz bi hikayeyle karşılaşan veya kendisi bunu yaşamış olan birileri var mı??Öyle ha dedim mi çekip gitmesi kolay mı sandığımız gibi??
şu an keşke benimde öyle bi imkanım olsa o kadar çok isterim ki bunu keşke biri elimden tutsa da kurtarsa istediğim o sihirli değneyi dokundurup hayatımı değiştirseEvet
Ben yurt dışına başvurup gittim
Çok da güzel oldu
Annemi babamı terk etmedim tabi
çok güzel bir hikaye iyiki gitmişsiniz ve mutlusunuz sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde hayatımda güzel şeyler olurBen varım
Elbette benim ki kimseye kırıldığım yada nefret ettiğim için yaptığım bir girişim değildi sadece aşık oldum ve gittim.
Eşimle tanıştım aşık oldum 3 ay içinde evlendim önce işyerimi kapattım mesleğimi bıraktım doğduğum büyüdüğüm şehri annemi babamı arkadaşlarımı akrabalarımı herşeyimi bırakıp herşeyden uzak 1000 km mesafeli bir kıyı beldesine eşimin yanına yerleştim.Herkes bana nasıl yaptın nasıl cesaret ettin diye sordu. Aslın da cesaret falan değildi dünyanın neresine gidersem gideyim sonun da ölüm gelip birgün beni alacaktı nasılsa ha orda ha burda yaşamışım ne fark edecekti? Önemli olan MUTLU olduğum yerde sevdiğim kişiyle olmaktı.
En azından öleceksem mutlu olarak ölmeliyim dedim ve 5 yıl oldu.
KEŞKELERİM olmadı hiç İYİKİLERİM oldu hep...
çok güzel bir hikaye iyiki gitmişsiniz ve mutlusunuz sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde hayatımda güzel şeyler olur
İnşaAllah olur ancak temenniler ve dualarla değil sizde mücadele etmelisiniz ve size tavsiye plan yapma gitmen gereken bir yer varsa düşünmeden git baktın olmuyor geri dönersin en azından ilerde kendi kendine "yapsaydım yada yapmasaydım" diyebilirsin canım.çok güzel bir hikaye iyiki gitmişsiniz ve mutlusunuz sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde hayatımda güzel şeyler olur
şu an keşke benimde öyle bi imkanım olsa o kadar çok isterim ki bunu keşke biri elimden tutsa da kurtarsa istediğim o sihirli değneyi dokundurup hayatımı değiştirse
orası çok doğru kendimde bitiyor herşey bunu anlamış bulunmaktayım ama sizin gibi cesur kişileri gördükten sonra ben neden yapamayım ki diyorum illaki birisinin elimden tutmasına gerek yok bu hayat benim ne annemin ne babamın ne de akrabalarımınkimse elinden tutmuyor ya da sihirli değnek ile değiştirmiyor hayatını
sen istiyorsun, sen araştırıyorsun
sonra çalışıyorsun, çalışıyorsun daha çok çalışıyorsun
ve öyle oluyor
bu sadece yurt dışı için ya da benim durumum için değil
genel olarak geçerli...
insanın hayatını değiştirecek olan kendisi...
bunu o kadar çok istiyorum ki kendi hayatım hakkında kararlarıda kimseye sormadan verebilmek kimseye onaylatmamak ben bunu bunu yaptım diyebilmek bence çok güzel bi duygudur umarım o duyguya ulaşmak için cesaretim kalmıştır içimdeİnşaAllah olur ancak temenniler ve dualarla değil sizde mücadele etmelisiniz ve size tavsiye plan yapma gitmen gereken bir yer varsa düşünmeden git baktın olmuyor geri dönersin en azından ilerde kendi kendine "yapsaydım yada yapmasaydım" diyebilirsin canım.
Nasıl alıştınız arkadaş bulma vs gibi konulara ben iş için gideceğim bi yerlere sanırım ve en çok kimsesiz olmak korkutuyor sizin eşiniz varmış tabi ama insan bazen arkadaş da arıyor.çalıştınız mı gittiğiniz yerdeBen varım
Elbette benim ki kimseye kırıldığım yada nefret ettiğim için yaptığım bir girişim değildi sadece aşık oldum ve gittim.
Eşimle tanıştım aşık oldum 3 ay içinde evlendim önce işyerimi kapattım mesleğimi bıraktım doğduğum büyüdüğüm şehri annemi babamı arkadaşlarımı akrabalarımı herşeyimi bırakıp herşeyden uzak 1000 km mesafeli bir kıyı beldesine eşimin yanına yerleştim.Herkes bana nasıl yaptın nasıl cesaret ettin diye sordu. Aslın da cesaret falan değildi dünyanın neresine gidersem gideyim sonun da ölüm gelip birgün beni alacaktı nasılsa ha orda ha burda yaşamışım ne fark edecekti? Önemli olan MUTLU olduğum yerde sevdiğim kişiyle olmaktı.
En azından öleceksem mutlu olarak ölmeliyim dedim ve 5 yıl oldu.
KEŞKELERİM olmadı hiç İYİKİLERİM oldu hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?