Herşeyi düzeltmek için ne yapmak gerek ??

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese selam.
3 senelik bir ilişkim var. Son senesi sorunlarla geçti diyebilirim. Benim olayları uzatmam, gereksiz kiskanmalarim,onun tahammülünün kalmaması derken sürekli birbirimizi yedik. Ve en son oturduk dedik ki ya düzeleceğiz ya düzeleceğiz.
Ikimizde birbirimizi çok seviyoruz. Iyi insanlarız. Birbirimizi hak ediyoruz. Ama artık herşey o kadar birikerek ilerliyor ki her kavgada olay iyice büyüyor.
Kaybetmek istemiyorum o da istemiyor ama düzelmesi için de çok dirayetli değiliz.
Şimdi ben herşey düzelsin ileride ınsallah evlenelim ve yaralarımız olmasın istiyorum.
Sizden dibi gören ilişkilerinizde ne gibi yollar izleyerek düzlüğe çıktığınızı öğrenmek akıl almak istiyorum.
Kiymetli fikirlerinizi bekliyorum

Dibi goren bir ilişkim olmuştu bir zamanlar ve sonuç ayrıldık.Fazla yüz göz olduk ,iyiyken iyi bir tartışma anında herşey mahvoluyordu ,sonra düzeltmek için çaba gösteriyoduk,yine tartışma vs derken kısır döngüye girdik ve bitirmek zorunda kaldık .

Ben ne kadar sevsem de kavgalar artınca ayrılma taraftariyim. Olmuyorsa olmuyordur. İki insanın çok harika olmasi-zamaninda birlikte bir sürü zorluğa göğüs germeleri bir ömür birlikte olmaları anlamına gelmez ki...
Eğer devam etme konusunda bu kadar kararliysaniz tek çözüm iki tarafın da gergin anlarda kendini sakinleştirecek birşey bulması, iki tarafın da gerçekten kizginken bile kendini frenlemeyi bilmesi. Ve bol bol iletişim kurmak, içten içe küsmek yerine sorunları konuşup cozmek

Her ikinizde iyi İnsanlar olabilirsiniz ama ayrı ayrı iyisiniz demek ki .. birlikte olmuyorsa zorlamamak lazım , evlilikte binbir türlü sorumlulukla bu iş hiç olmaz

Cok seviyorsaniz birbirinize daha anlayisli olun kavga etmeyin tartismayin bu sizin elinizde olan birsey. Alttan alin karsilikli olarak siz sinirlenince o anlayis gostersin o sinirlenince de siz. Ayrinti vermemissiniz tartisma konusuyla ilgili eger kucuk basit seylerden tartisiyosaniz bi sekilde duzeltebilirsiniz. Ama cozemediginiz bir sorun yuzunden surekli tartisiyorsaniz duzelmesi zor. Saygisizlik hakaret vs varsa hele o iliskiden hickimseye hayir gelmez. Bunlar yoksa tartismalar bir sekilde cozulebilir hemen ayrilik dusunmeyin derim

Bizde böyleydik hep kavga ettik ben ağladım o bunaldı uzaklaştı. En son aldım karşıma nasıl dayanıyorsun sen ben dayanamıyorum bu kavgalara dedim sımsıkı sarıldım. O da benim gibiydi. Sonrasında dikkat ettik biraz. İlk zaöanlardaki gibiydi biraz çekiniyorduk birbirimizden hafif bi soğukluk vardı zamanla o da aşıldı. Bu durum tek taraflı olmaz ama karşılıklıdır.

Ayri yazmaniz yeterli.
Şimdi ikinci kez okuyunca anladım. Işte sizin gibiler yüzünden insanlar burada dert açmak istemiyor.
Hayırdır imla klavuzu mu oldunuz ? TDK personeli misiniz ?
Ben bir derdimi anlatmışım değil mi ? Içten ve açık bir şekilde. Hadi anladık yardımcı olmak gibi bir derdiniz yok. Destek olmak gibi ,yol göstermek gibi gayeleriniz yok. Ama şunu anlamadım laf soktuğunuzu zannederek hangi duygunuzu tatmin ediyorsunuz.
Maydonoz güzel bir bitkidir son derece faydalıdır da. Ama bırakın HERŞEY yerinde güzel ,biz insanız unutmayalım.

Şimdi ikinci kez okuyunca anladım. Işte sizin gibiler yüzünden insanlar burada dert açmak istemiyor.
Ben bir derdimi anlatmışım değil mi ? Içten ve açık bir şekilde. Hadi anladık yardımcı olmak gibi bir derdiniz yok. Destek olmak gibi ,yol göstermek gibi gayeleriniz yok. Ama şunu anlamadım laf soktuğunuzu zannederek hangi duygunuzu tatmin ediyorsunuz.
Maydonoz güzel bir bitkidir son derece faydalıdır da. Ama bırakın HERŞEY yerinde güzel ,biz insanız unutmayalım.

Laf sokmak mi? :KK57:

İyi insanlar belki arkadaş olsalar çok iyi anlaşırlardı. Ama iyi bir çift olmayabilirler. Kankalıktan sevgililiğe evrilmiş ilişkileri olan arkadaşlarım var, içlerinde evlenenleri de oldu ama kavga dövüş ayrılanları da oldu. Çünkü iki ilişkinin dinamiği bir değil. Benim eski sevgilim de iyi bir insandı, bana bir kötülüğü dokunmadı ama hayata bakış açılarımız, hayattan beklentilerimiz, birbirimizden beklentilerimiz farklıydı ayrıldık. Birbirimizi yıpratmanın alemi yoktu.

Herkese selam.
3 senelik bir ilişkim var. Son senesi sorunlarla geçti diyebilirim. Benim olayları uzatmam, gereksiz kiskanmalarim,onun tahammülünün kalmaması derken sürekli birbirimizi yedik. Ve en son oturduk dedik ki ya düzeleceğiz ya düzeleceğiz.
Ikimizde birbirimizi çok seviyoruz. Iyi insanlarız. Birbirimizi hak ediyoruz. Ama artık herşey o kadar birikerek ilerliyor ki her kavgada olay iyice büyüyor.
Kaybetmek istemiyorum o da istemiyor ama düzelmesi için de çok dirayetli değiliz.
Şimdi ben herşey düzelsin ileride ınsallah evlenelim ve yaralarımız olmasın istiyorum.
Sizden dibi gören ilişkilerinizde ne gibi yollar izleyerek düzlüğe çıktığınızı öğrenmek akıl almak istiyorum.
Kiymetli fikirlerinizi bekliyorum[/QUOTE bazi seyleri bosvermen ve herseyi sorun etmemen gerek icinde kiskanman gerek kiskanclik basda karsi tarafa cazib gelir ama sonra bkar

Bende anlamadım ya bir daha okudum ilk yazdığınızı yine anlamadım , nereyle ilgili laf sokma ?

Back
X