Herşeyi düzeltmek için ne yapmak gerek ??

Herseyi ayri yazin dedim. Bunun neresi laf sokma sizce?
Sizin yardım etme gibi bi düşünceniz olsaydı tek cümle yorum yapmazdınız. Sizin niyetiniz belli.
Hayır madem bu kadar dilimize vakıfsınız Türkçemizdeki de da ayrılması konusunda bu kadar hassassınız e madem neden kelimeleri harf hataları ile yazıyorsunuz ?

Orada basligi gorunce o yorumu yaziverdim hemen. Amacim laf sokmak degildi. Kusura bakmayin lutfen.
O zaman size tavsiye olsun içeriği de okumak gerekiyor anlamak için.
Insanlar burada problemlerini paylaşıyor dertlerini anlatıyor ordan çıkmış ayrı yazmanız yeterli diyorsunuz.
Umarım iyi bir aşk hayatınız vardır malum de yı da yı ayırabiliyorsunuz

O zaman size tavsiye olsun içeriği de okumak gerekiyor anlamak için.
Insanlar burada problemlerini paylaşıyor dertlerini anlatıyor ordan çıkmış ayrı yazmanız yeterli diyorsunuz.
Umarım iyi bir aşk hayatınız vardır malum de yı da yı ayırabiliyorsunuz

Dile hakimiyet ile ask hayatinin iyi gitmesi arasindaki ikiskiyi cozemedim. Neyse...

Ayrica, konunuzda belirttiginiz gibi her seyi bu kadar uzatmanizin size hicbir faydasi yok. Kusura bakmayin diyorum, hala gelmis yok de, yok da...

Eee, hal boyle olunca yoruluyor insan bir noktadan sonra.

Dile hakimiyet ile ask hayatinin iyi gitmesi arasindaki ikiskiyi cozemedim. Neyse...

Ayrica, konunuzda belirttiginiz gibi her seyi bu kadar uzatmanizin size hicbir faydasi yok. Kusura bakmayin diyorum, hala gelmis yok de, yok da...

Eee, hal boyle olunca yoruluyor insan bir noktadan sonra.
O zaman karşılığını alacağınız münakaşalara girmeyin.
Dile hakimiyet konusunda söylediğim şey ben çözüm ararken ayrı yazmanız yeterli yorumunuza istinaden idi.

Ben dibi görmüştüm ilişkimde, ayrılmadık vallahi evlendik. Şu yaptığınız konuşma kurtarıyor ilişkiyi zaten. Neden konuyu uzatıp güzel anlarınızdan çalasınız ki? Bu sizin elinizde tamamen. Kıskanmakta sevgilinizden çok size zarar veriyor. Hep stres altında ve paronaya yaşıyorsunuz. Bu adam için geçerli her şey sizin içinde geçerli, absürt kıskanmalara gerek yok.

Yanlis anlamayin ama sizin biraz sakin olmaya ihtiyaciniz var bence
Yok ne yanlış anlaması olur mu. Ben konu ile alakasız sadece imla hatası için yorum yazan ve bunu " ayrı yazmanız yeterli." Olarak yazan birine tepki gösterdim.
Bu insanlar burdaki insanların dertleri ile alakadar değiller. Ne yani ben de yi ayrı yazmayı becerebilen bir insan olsa idim ilişkim gayet düzgün mü ilerleyecekti ?
Boş konuşan lüzumsuz yorum yapan insanlara tepki gosteriyorum ister istemez. Konuyu okumadan başlığı görür görmez yorum yaptığını kendisi de söyledi.
Benim bu insanların fikrine ihtiyacım mı var ? Hayır. Içeriği okumayacak ise neden yorum yapma gereği duyuyor ? Bu insan da iyi niyet arayabilir mısınız? Ben araamıyorum.

Yok ne yanlış anlaması olur mu. Ben konu ile alakasız sadece imla hatası için yorum yazan ve bunu " ayrı yazmanız yeterli." Olarak yazan birine tepki gösterdim.
Bu insanlar burdaki insanların dertleri ile alakadar değiller. Ne yani ben de yi ayrı yazmayı becerebilen bir insan olsa idim ilişkim gayet düzgün mü ilerleyecekti ?
Boş konuşan lüzumsuz yorum yapan insanlara tepki gosteriyorum ister istemez. Konuyu okumadan başlığı görür görmez yorum yaptığını kendisi de söyledi.
Benim bu insanların fikrine ihtiyacım mı var ? Hayır. Içeriği okumayacak ise neden yorum yapma gereği duyuyor ? Bu insan da iyi niyet arayabilir mısınız? Ben araamıyorum.
Ben sizin ne demek istediginizi anladim. Ama anlatmak istedigim şey şu. Verdiginiz tepki bana gore cok fazla yani her ne niyetle yazmis olursa olsun olayi tartisma boyutuna tasimaniza bence gerek yok. Hic cevap vermeyip gecebilirsiniz begenmediyseniz yorumu veya kisa bir cevap ile gecistirebilirsiniz. Siz bariz bir sekilde sinirlendjginizi belli ediyorsunuz yazdiginiz yorumlarda. Ayri yazmaniz gerektigini soyleyen arkadas kusura bakmayin demis mesela bence bu geri adim atmanizi gerektirecek birsey. Tabi bunlar sadece benim kisisel fikirlerim. Ben sakin olun derken size yorum yazan arkadasla olan konusmanizi kastetmemistim sadece. Konunuz sevgilinizle olan problemleriniz ve surekli tartismanizla ilgili ve anladigim kadariyla siz cabuk sinirlenen bir yapiya sahipsiniz. Tartismalariniz bitsin huzurlu bir iliskiniz olsun istiyorsaniz bu siniri kontrol altina almaniz gerek. Mesela sevgiliniz size kusura bakma dediginde de ayni sekilde tartismaya devam ediyor musunuz? Benim anladigim kadariyla siz hakli olmaya onem veriyorsunuz ve hakli oldugunuzu dusundugunuz takdirde kesinlikle geri adim atmiyorsunuz. Tartismalariniz muhtemelen bu tavrinizla ilgilidir. Benim size tavsiyem hakli olmayi degil mutlu olmayi onemseyin. Gerektigi yerde alttan alin kucuk hatalar karsisinda affedici olun sinirlenip agir tepkiler vermeyin

T Temiznevresimkokusu canım sen boşver dış müdahaleri, önemli olan açtığın konu, dilerim her şey yoluna girer. Boyle durumlarda biraz kendi başına kalmak, sakinlesmek ve kalbinde ona daha cok sevgi beslemek gerekir bence. İletisim kurmak bir sanat bu sanatta ustalastikca iyilesiyor insan iliskilerimiz. Sanırım ilk adim sakin kalmak ve anlamaya calışmak...

Back
X