Herşeyi kafanıza takar mısınız? yoksa vurdumduymaz mısınız?

Acayipp takığım.Artık yaşlandım valla yıllardır unutkanlık sorunu yaşıyorum ama düzelemiyorum

tam bana göre bir topik olmuş
hiç vurdumduymaz olamıyorum malesef
herşeyi kafama takıyorum,
beni rahatlatacak cevabı verene kadar
insanları sorularımla bıktırıyorum
kendimi rahatlatmak için kitap okuyorum
ama okurken bile kafamdan bir sürü şey geçiyor

hayatta en imrendiğim şey gamsız,vurdumduymaz olmak...ama başaramıyorum...
elimde değil..pireyi deve yaparım..ince eler sık dokurum ...
kafama takdığım herşeyi yapmaya çalışmak ise beni ayrı yoruyorboshayallersmile

herşeyi kafam takarım en küçük ayrıntıyı sorun edebilirim vurdumduymaz olma çalışmalarındayım...

Ben berbat durumdayım çok berbat.Çok kıskancım eşimi çok kıskanıyorum.Allah yardım etsin bana.

Son düzenleme:
Herseyi kafama takar, uzulurdum ama artik saglik disinda hicbirseyi kafama takmaz oldum,yok ben den iyisi...:Saruboceq:naniknanik

bende herseyi kafama takar, üzùlürüm nisanlıma anlatır başını şişiririm garibimde dinler hep beni, kızıyo bıktım bu huyundan diyo ama elimde degilki bende gamsız, vurdumduymaz olmak istiyorum..

Ben de çok kafaya takarım eşim benim tam tersimdir o relax yaşar bende ay nıye böyle niye söyle salak kafam işte degermi......

malesef aynen sizler gibi takanlardanım.işyerlerinde ya da başka yerlerde biri kırıcı bir söz söylesin heyecanlanmaya başlarım.moralim sıfıra düşer.sinirli yapıdayım ve tartışmalarda ateş basar.böyle durumlar yaşanmasa çok iyi olur.insanlarla olan olumsuzluklar yıllar geçsede hatırladıkça üzer ve neden hep ben diye düşünürüm.beynime bişey olacak diye korkarım.

Son düzenleme:
Eskiden çok takardım herşeyi o ne demiş bu ne yapmış bana neden öyle dedi ki diye üzülürdüm şahsım hakkında vs... alsanaalsanasmile
Sonra sonra farkettim ki Ömer Hayyam haklıymış bakın ne güzel söylemiş rubaisinin birinde:

Ben olmayınca bu güller, bu serviler yok.
Kızıl dudaklar, mis kokulu şaraplar yok.
Sabahlar, akşamlar, sevinçler tasalar yok.
Ben düşündükçe var dünya, ben yok o da yok.

Artık hiçbirşey umurum değil, beni mutlu edecekse gelsin can sıkıntım olacaksa güle güle dedim hayatımdaki tüm dertlere, sıkıntı verici herşeye...
bayanssulusmile bayanssulusmile

vavv harikaymış
Ben düşündükçe var dünya, ben yok o da yok:lepi:

ben takanlardanım ..

keşke umursamaz olsaydım..

ama bazen insanların yaptıklarını düşünmekten kendime ne kadar zarar verdiğimi farkediyorum

hani al benden de o kadar... su yolunu bulur nasıl olsa ne varsa her şeyi o kadar takılacak...

Herseyi kafama takip kendime iskence yapmaktan vazgectim.... kapidan girerken en onemlisini ayirip kalani disari atiyorum..nihayet egoist olmayi ogrendim..yasasin..lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…