benim gibi olan yokmu
birde hiç bir iş yapasım gelmiyo yapsamda zoraki işte...hiç bişeye merak duymuyorum artık puff...
boncuk işlesenıze tshırtlere yada ortulere krılent fln elısı seyler dıkıs yada bı dıl kursu vs gercekten cok rahatlatıyor rutın işler tavsıye ederım.
bı de anı yasamaya bakın derım gelecegı dusunmekde ınsanın cok ayarını bozan brsey .gecmıs gecmıs , gelecek de gelınce gorucek , bugune adapte olup mumkun oldugunca dolu yasamaya bakın ruhen degıl bedenen yorulun ınanın dusunucek halınız kalmıyor :) bı de evden cıkmaya calısın kapandıkca kapanıyor ınsanevde sonra gelsın kısır döngü,
Ben hepinizden daha takıntılıyımdır kesin.
Ben 5 sene önce söylenen sözlere bile halen takarım, aradan yıllar geçse de olmadık yerde aklıma gelir kendi kendimi yer bitiririm.
Ama sonunda kendi kendime dedim ki o gereksiz insanın beni üzmeye ne hakkı var. Onun dediği lafa neden takılayım ki. İstediğini desin istediğini yapsın. O öyle deyince öyle mi olacak. Ben yine kendi bildiğimi yaparım geçer dedim. Ama hep bu şekil düşünemiyorum.
En çok eşimin tarafını kafama takardım. Baktım onlar diyor ben üzülüyorum onlar yapıyor ben üzülüyorum. Onlara deyince de şaka yaptık deyip sıyrılıyorlar. Bende artık onların taktiğini kullanıyorum. Diyeceğimi diyor yapacağımı yapıyorum bir şey olunca da aaa şaka yaptım diyorum. Hep karşımdaki mi şaka yapacak. Ama karşımdaki kırılmasın derken ben kırılıyorum. Arkadaşım dedi ki dünyada senin için başka kimse önemli değildir. Bırak o üzülsün bırak o kırılsın. Seni kırdıkları için onlar üzülüyor mu dedi. Cidden de işe yarıyor. Kendinizi önemser iseniz cidden sorun kalmıyor. İnsanlara çok değer vermemek gerekiyor. Verilen değeri anlamayan insanlar var.
Kizlar bende sizdenim,ve evet bende de is yapma hevesi yok,ama temiz olsun etrafim istiyorum,baskasinin evini temizu görünce coooook istiyorum is yapmayi ama iste istek oluyor fakat is yapmaya gelince cok pasif oluyorum,bir günde mesela en fazla 1 saat is yapabiliyorum
evet canim bu tür hobiler edinmek cok iyi!!!
zamaninda ben klinikteyken terapi arasinda en cok bu boncuk düzmek benmi saninlestirip aklimi bosaltiyordu ve sadece ona konsantre oluyordum!
ayyyyyy ya yine baslamaliyim buna evde yapmaya.....ve evet inan anini yasmali bunuda o zamanlar terapilerimde ögrendim.
ve spor cok iyi ve disari cikmak gezmek.
ama iste gelde bunu pratige cevir
Canim seni tebrik ederim cok iyi yapiyorsun,artik cok yavas yavas bende öyle yapmaya calisiyorum!!!!
diyorum ki amannnnn ayse ne dedi bana ne,o terbiyesizce konusuyo ben niye utanip üzüleyim ona karsilik verdiysem,fatma beni aramiyorsa aaamaaaaaan bana ne ben niye onu düsünüp ariyayim.....ama iste bu düsünce yavas yavas olusmaya basliyor cok sükür...
Ya zaten böyle yapmazsak hayat çekilmez oluyor. Düşünsene başkasının dedikleri, yaptıkları, ettikleri yüzünden bakıyoruz hayat geçip gitmiş. Peki diyenler edenler napıyor lafı gediğine koyup hopppp kenara çekiliyor. Neden böyle insanlar yüzünden hayatımızı çekilmez hale getirelim ki. Bırakalım diyen desin, eden etsin. O diyenlerin lafıyla mı bir takım çıkmazlara gireceğiz. Biri aaa Ayşe çok pasaklı dedi diye Ayşe pasaklı mı olacak. Belki Ayşe pasaklı olmayı seviyor.
En basiti geçen gün kayınvaldeme 2 gün sonra Bursaya gidecem gezmeye dedim. Bana ben bişey demiyorum artık, isteyen istediğini yapsın dedi. bende zaten sana sadece söyledim. Ben kaç yaşında insanım. İstediğim yere gider istediğim yere gitmem dedim. Kimseyede kendime karıştırmam dedim. Eskiden olsa bunu söyleyemezdim. Ama artık karşımdaki insanlar öyle bir hale getirdiler ki beni, bazen saygısızlaşmama sebep oluyorlar.
ben hasta olduktan sonra felsefem değişti. bana birşey olup ben üzüleceğime karşımdaki üzülsün oldu. Benim bir kızım var. Onun için mutlu ve sağlıklı olmam gerek. Ben neden şu kısacık hayatta kendimi yiyip bitireyim.
Beni de çoğu şeyler düşündürür. Üzer.
Aman boşver! deyip geçemiyoruz, İnsanları kırarım, incitirim diye hassas davranıyoruz.
Karşımızdan aynı hassasiyeti göremeyincede üzülüyor, niye acaba böyle yaptı ki diye üzülür dururuz.
Yıkık gönül Allahın baktığı varlıktır
Gönül yıkmak en büyük günah, yapmak ise en büyük sevap.
Hakiki Müslüman gönül yıkmaz!
Yunus Emre derki; Bir kez gönül yıktınsa kıldığın namaz, namaz değil!
Hasılı kelam; Vay ki Kalp kırmayı bir güç sananların haline...
ya günlük tutmak yada buraya girip yedi kat yabancıya derdini anlatmak en iyi çözüm bence... tarafsızca kim oldugunu bilmeden yanlışını dogrunu gösteriyolar..... önceden bana günlük tutmak saçmalık,acizlik zayıflık gibi gelirdi.. ama 1 senedir tutmaya basladım demekki ben hiç bu kadar zayıf ve yalnız olmamışım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?