Ya zaten böyle yapmazsak hayat çekilmez oluyor. Düşünsene başkasının dedikleri, yaptıkları, ettikleri yüzünden bakıyoruz hayat geçip gitmiş. Peki diyenler edenler napıyor lafı gediğine koyup hopppp kenara çekiliyor. Neden böyle insanlar yüzünden hayatımızı çekilmez hale getirelim ki. Bırakalım diyen desin, eden etsin. O diyenlerin lafıyla mı bir takım çıkmazlara gireceğiz. Biri aaa Ayşe çok pasaklı dedi diye Ayşe pasaklı mı olacak. Belki Ayşe pasaklı olmayı seviyor.
En basiti geçen gün kayınvaldeme 2 gün sonra Bursaya gidecem gezmeye dedim. Bana ben bişey demiyorum artık, isteyen istediğini yapsın dedi. bende zaten sana sadece söyledim. Ben kaç yaşında insanım. İstediğim yere gider istediğim yere gitmem dedim. Kimseyede kendime karıştırmam dedim. Eskiden olsa bunu söyleyemezdim. Ama artık karşımdaki insanlar öyle bir hale getirdiler ki beni, bazen saygısızlaşmama sebep oluyorlar.
ben hasta olduktan sonra felsefem değişti. bana birşey olup ben üzüleceğime karşımdaki üzülsün oldu. Benim bir kızım var. Onun için mutlu ve sağlıklı olmam gerek. Ben neden şu kısacık hayatta kendimi yiyip bitireyim.
Evet canim insanlara fazla yüz verirsek,sen benim hayatimi etkileyebilirsin sinyali verirsek,der haaaa tamam ben bunu diyebilirim bunu yapabilirim!
bu iki iki dört eder!
evet canim Allah bagislasin,ilk basta kizin icin yasa sonra kendin icin ve hele ki yavrun hayatinda var ya, insanlari hele hele takma!
amaaaaaaan ya sanki ayseye pasakli diyenler biliyorlar mi ki aysenin derdi var mi yok mu,nedir neyin nesidir!
konusmak kolaydir,mühim olan sebepleri anlamak,hic kimse inan ki hayatta ne zaman ne yasiyacagini bilemez,Allah korusun bugün hayatimiz normal giderken yarim cok kötü durumda olabiliriz.
bana kuzenim yillar önce demist ki icimde kalip beni yiyecegine söylim,karsidakini yesin!
insanlar bizi kirabiliyorlarsa bizler niye bu güzel canimiza eziyet edelim ki onlarin yüzünden??
derler ya tatlisina göre serbet vermek,öyle yapmaliyiz aynen!
insanlar gereginden fazla deger vermemeliyiz!
yahu iyilik yapiyorsun karsindaki ama onu hiiiiiiiic görmüyor,ve bir kere yok olmaz deyince vay anam senden kötüsümü var bu dünyada?????hayir yok bencil insanlar göre!!!!
yaaaaa bak aklima bisey geldi anlatayim
zamaninda baska bir kuzenimin evine gitmistim kücük cocugu var ve dedi hemen evi temizliyim disari cikalim,ok dedim yardim edeyim sana,dedi ok.
anam yerleri süpürgeylen aliyorum,geldi dedi ya bak böyle böyle alsana,biraz cabuk ol pratik ol
yahu sanki mecburum yapmaya
birak yapayim 5 dakikada yapacagima 7 dakikada yapayim yani ne olmus ki,sonucta maksadim sadece temiz yapmak,iyi niyetten,evimde nasil temiz yapiyorsam sendede temiz yapiyorum,ne güzel iste.
hem her insan ayni olmak zorunda mi yaaaa
sen iki dakikada yap ben 7 dakikada yapsam ne olmus beee,ayip birsey mi yapiyorum sanki.
ayyy bisey dememistim áma tabi bozuldum