Herşeyi olupta mutsuz olan var mı?

hayatta hiç bir şey tam olamaz mutlaka eksik bişiler olur hayatta ki öyle mükemmel gitse herşey ALLAHı nasıl hatırlardık değil mi maddi şeylerin tam olsa bile maneevi şeylerin eksik olur bedenin doysa herşeye ruhun aç olur yani herşeye sahip olunamaz ki
mükemmel olan ve sahip olan tek şey ALLAHdır
:31:

Son düzenleme:
sahip olduklarıma rahat kavuşmadım aslında ama insanoğlu şükretmeyi bilmiyor şu an kaynanam ve kayınbabam bizdeler mesela bana hiç karışmadıkları gibi ne istesem de yaparlar onları bile istemiyorum horluyorlar şu an duyuyorum rahatsız oluyorum gitsinler istiyorum kızmayım sanırım psikolojim bozuk..

kendını suclama ,
benımde hayatımda suan hersey yolunda gıdıyor dısarıdan bakanlar derkı ne guzel ısı var arkasında dağ gıbı aılesı var
ama sen gel bırde bana sor :50:

Zor,maddi manevi yoksunluk,sevgisizlik ve gözyaşlarıyla geçirilmiş bir çocukluk! Sonrasında ogünlerden kalan nefret,öfke ve uzaklaşma istegi.Gerçekten büyüyünce hayalini kurdugun bi yuva,bambaşka bi eş ve bi evlat,daha iyileri olsun inşallah.Çok iyi anlıyorum seni ama şuan ifade edemiyorum bunları.Şunu bilki kocan senin herşeyin,arkadaş her zaman bulunur.Bence bigün otur içinden ne geliyosa paylaş herseyi eşinle,birlikte aşın bu durumu.Seni desteklicektir ...Huzur ve aşk varsa bi evde insan ona hazırlanan bi fincan çaydan bile mutlu olur( ben öyleyim) .Şuan bi boşlukta hissediyosun kendini okadar,geçicektir zaman...

''Herşeyim var''demek biraz iddialı değil mi?
Sahip olduğumuzu sandığımız hiç bir şey aslında tamamen bize ait değilken,
mutlu olmak adına bunların yeterli olabileceğine inanmak çok yanlış bence.

kendını suclama ,
benımde hayatımda suan hersey yolunda gıdıyor dısarıdan bakanlar derkı ne guzel ısı var arkasında dağ gıbı aılesı var
ama sen gel bırde bana sor :50:

çok üzüldüm hep işi olan ve arkasında dağ gibi ailesi olanlara özenmişimdir ben bunun çok acısını çektim hayatında güzel olan şeyler kötü günlerin kefaretidir derler ya ben bu günlerimi geçmişimin kefareti sayıyorum ama arkanda ailen olması müthiş bişey ne olursa olsun mesela ben şimdi eşimle ayrılmak zorunda olsam nereye sığınacam aile yok bildiğin YOK yani..

evet çok şükür rabbime az önce döktürdüm neler yazdım sana abimle ilgili paylaşacakken internet gitti yazı da gitti demekki rabbim anlatmamaı istemiyor zaten ahirette iki elim yakasında olcak onun yengemekızmıyorum el kızı sonuçta insan en yakınından zarar görürse ele ne demeli dimi.annemin bi lafı varda elin iyisi olmaz derdi canım rahatlattın beni çok teşekkür ederim.

belkide öledir canım senin bildiklerin vardır elbet dediğin gibi rabbim belkide gıybette bulunmanı istemedi ama dediğin gibi allaha havale et rabbim herşeyin iisini bilir.ne demek canım herzaman yardımcı olmaya çalışırım.

canım bu arada senin ismin tanıdık gelince eski msjlara baktım biz hemşeriyiz daha önce konuşmuştuk hatırladın mı.

Zor,maddi manevi yoksunluk,sevgisizlik ve gözyaşlarıyla geçirilmiş bir çocukluk! Sonrasında ogünlerden kalan nefret,öfke ve uzaklaşma istegi.Gerçekten büyüyünce hayalini kurdugun bi yuva,bambaşka bi eş ve bi evlat,daha iyileri olsun inşallah.Çok iyi anlıyorum seni ama şuan ifade edemiyorum bunları.Şunu bilki kocan senin herşeyin,arkadaş her zaman bulunur.Bence bigün otur içinden ne geliyosa paylaş herseyi eşinle,birlikte aşın bu durumu.Seni desteklicektir ...Huzur ve aşk varsa bi evde insan ona hazırlanan bi fincan çaydan bile mutlu olur( ben öyleyim) .Şuan bi boşlukta hissediyosun kendini okadar,geçicektir zaman...

teşekkür ederim beni anladığın için.eşimle paylaşmayı çok düşündüm beni dinleyeceğine destek olacağına da eminim ama duyduğum nefretin sebebi çok fena bunu öğrenirse daha kötü olacağından korkuyorum.

çok üzüldüm hep işi olan ve arkasında dağ gibi ailesi olanlara özenmişimdir ben bunun çok acısını çektim hayatında güzel olan şeyler kötü günlerin kefaretidir derler ya ben bu günlerimi geçmişimin kefareti sayıyorum ama arkanda ailen olması müthiş bişey ne olursa olsun mesela ben şimdi eşimle ayrılmak zorunda olsam nereye sığınacam aile yok bildiğin YOK yani..

benımde hayatımda kotu gecen donemler oldu , yanlıs bır secım yaparak hayatımı mahfettım ve sonra yıne aıleme sıgındım aslında aıle kavramı cok onemlı bu durumda eskıden aılemlede aram pek ıyı degıldı sonradan ıyı oldu

teşekkür ederim beni anladığın için.eşimle paylaşmayı çok düşündüm beni dinleyeceğine destek olacağına da eminim ama duyduğum nefretin sebebi çok fena bunu öğrenirse daha kötü olacağından korkuyorum.[/QUOTE Ne kadar fene olursa olsun anlat ve paylaş bence sonuçta ona karşı duyulan biduygu değil hissettıklerın,sonuna kadar yanında olur korkma! Kendine olan güvenini kaybetme,içini dökmek istersen dinlerim inan.çok derin şeyler bunlar ya...Payımıza düşeni yaşarken hep bedel ödüyoruz......!

teşekkür ederim beni anladığın için.eşimle paylaşmayı çok düşündüm beni dinleyeceğine destek olacağına da eminim ama duyduğum nefretin sebebi çok fena bunu öğrenirse daha kötü olacağından korkuyorum.

canım yaaa bu kadar nefret ettircek ne yapmış olabilir ki çok özel değilse kısaca anlatırmısın.

bence aslında ilk yazında söylemişsin arkadaşın olmadığı için aynı monotonluktan sıkılıyorsun dertleşmek istiyorsun bazen bendede oluyor bu yaşımda kitap okumaya başladım sende kendine bir uğraşı bu istersen.

geçmişte yaşadıklarınla alakalıda olabilir

bir arkadaşımın herşeyi evi arabası eşyalar öyle kızı var çok sağlıklı
ama mutsuz sürekli durgun
çünkü istediği gibi biriyle evli değil.
eşide süper değil ama evine bakıyor kızıyla ilğileniyor.
ama tatlı bir söz sıcaklık yokmuş eşiyle.
ilk önce mantıksız gelmişti niye mutsuz olasınki demiştim
ama onu dinleyince anladım.

çalışma geçim derdine düşmüş anne baba 5 kardeşle beraber büyümüş
sevgisini belirtmeyen ailede büyümüş kızmıyor amaiçindede uhte kalmış
sevgi istemiş kendini degerli hissetmek istemiş.hak verdim ona.

Back
X