- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.120
- 798
Merhaba,Arkadaşlar bir depremzedeye yazdığınızı unutmayın, derdini sorunlarını küçümsememeyin. Onun psikolojisini hiçbirimizin anlamasına imkan yok. Akşam eve geldiğimizde duş almadan rahat edemiyoruz, günlerdir kişisel hijyenini sağlamayan insanların psikolojisini biraz düşünün. Konu sahibinden bağımsız, insanlar duş alamıyor, doğru düzgün tuvalet ihtiyacını karşılayamıyor, toplanma alanlarında binlerce kişiyle bir aradalar, günlerdir iç çamaşırlarını değiştiremiyorlar. Deodorant şampuan krem isteği neden bu kadar inanılmaz geliyor. Enkaz altındakinin de, enkazdan çıkanın da, evi yıkılanın da, evi yıkılmayıp korkudan evine giremeyenin de hepsinin derdi kendisine büyük şu an. İstesek şu an hepimizin sıcak bi duş alma şansı sıcak bi kap yemek yeme şansı temiz bi tuvalete girme şansı var ama bu ufak şeylerin hepsi depremzedeler için lüks şu anda, hiçbir özel alanları hiçbir eşyaları yok yanlarında. Lütfen biraz anlayışlı yorum yapın.
Ben yukarıda hızlıca derdiniz deodorant olsun tarzı yorum yaptım ama kötü niyetle söylemedim. Kesinlikle anlayamam. Empati yapamam. Başa gelmeyen anlayamaz. Konu sahibinin yaşadığı da çok zor. Sadece iyi ki hayattasınız. Daha zorları da olabilirdi demek istedim. Aslında insanlar nasıl ne diyeceklerini de bilemeyebiliyorlar. Ben bilememişim en azından mesajınızı görünce. Amacım küçümsemek değildi ama öyle oldu. Psikolojik ilkyardım da bilmeyince saçmalamışım. @Gold Kırdıysam özür dilerim