Herşeyimizi kaybettik

Alara1739

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
13
1
6
37
Çok güzel mükemmel bir hayatımız vardı yurtdışında yaşıyorduk büyük restaurantımız vardı evimiz çok güzeldi birtane oğlum var ikinciye hamileydim taki eşim türkiyeye yerleşelim deyene kadar
Restaurantımızı satamadan kapattık çünki eşimde bıkmıştı artık doğum yapınca oglum yeni doğmuş kardeşine bakıyorsu ağlıyordu ikiside zaman ayıramıyorduk yoruluyorduk işçide alamıyorduk ddogrusu bulamıyorduk çalışanlarda hep bi yanlış yapıyordu sonra ev eşyalarımızın bi kısmını sattık bi kısmını verdik neyimiz kaldıysa yükledik arabamıza Türkiye ye gittik orada ilk bir ay ailemiz çok iyi karşiladı ama sonrasında herşey patladı hiç kimse be bize yardım ediyordu nede fikir sunuyordu herkez cebimizdeki parayı almaya çalişiyordu 6 ay dayanabildik çünki paramızda bitmişti elimizdeki son kalan para ile tekrar yurt dışına eşimin ailesinin yanına dönmeye karar verdik elimize sığabildiği kadar eşya alıp uçakla geldik şimdi eşimin ailesi ile oturuyoruz en kötüsüde bugün gelen haber arkadaşımız yanımıza geliyordu işleri vardı bizim kalan bütün eşyamızı arabasına koydu geliyordu birde haber aldıkki kaza yapmış eşyaların hepsine polisler el koymuş ve bugünde şuan ne kıyafetimiz ne ayakkabimiz aklınıza gelicek herşeyimizi kaybettik eşimin annesinin babasının evinde ki burada kalmamızada razı değiller iş arıyoruz bulamıyoruz yok cebimizdekileri herşeyi herşeyimizi kaybettik iki bebeğimizle dua etmekten başka bi çare bulamıyoruz bekliyoruz ve ben hiç iyi değilim hele bugün herşeyimizi kaybettik diye duyunca iyice bittim tükendim nasıl kendimizi toplarız ne yaparız bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Şimdiden beni dinlediğiniz için fikir ve yorumlarınız için teşekkür ederim

Canım allah sabır versin hersey üst üste gelmiş iki çocukla herseyinizi kaybetmeniz çok zor olucak ama yine toparlar eski halinize dönebilirsiniz bunu bi kere yaptınız ve nasıl yapılacağını biliyorsunuz. Sadece düzlüğe çıkmak için biraz zamana ihtiyacınız var bol dua edin allah yardımcınız olsun

arkadaşınız suça mı karışmış da el koymuşlar? polisler illa ki geri vereceklerdir. ayrıca umarım arkadaşınızın durumu iyidir, hiç bahsetmemişsiniz.

ayrıca bundan sonra biraz mantıklı adımlar atmanız lazım. biraz kendi bacağınıza sıkmışsınız sanki.

Bi anda düşmek gerçekten zordur canım, çok üzüldüm.. Hele ki Türkiye ye kadar gelip yardımcı olamamalarına ayrıyetten üzüldüm. Rabbime sığının elbet bir kapı açacaktır, bu sefer ani kararlar vermeyin, sağlam adımlar atın, eşinize ahbabınıza herkese haber verin işle ilgili aradığınızı inşallah aracılarla bir kapı açılır

Allah yardimciniz olsun sagliniz yerinde olsunda mal mulk hepsi yerine gelir seyler cnm kendini yipratipda cocuklarini ve esinide uzme simdi birlik zamani birbirinize destek olma zamani biliyorum uzucu bir durum ama en kisa zamanda sikintilarindan kurtulman dilegiyle

Dusmez kalkmaz bir Allah. Insallah daha guzel gunleri de goreceksiniz.
Agliginiz yerinde olsun calisir didinir yine kazanirsiniz.

Sırf eleman bulamadığınız ve çocuklarla ilgilenemediğiniz için mi girdiniz bu riske? İyi kötü bir eleman illa bulunurdu , bakıcı da ayarlayabilirdiniz gerçekten de basiretiniz bağlanmış. Biz de yaşadık bu yaz bir yıkım ve bizimki de sonucunu düşünmeden hareket etmektendi. Allah büyük, eşya mal mülk illa alınır. Allah sağlık versin, yardımcınız olsun.

Plansiz programsiz mi türkiyeye gittiniz? öyle bir izlenim verdiniz acikcasi..
neyse olan olmus umarim is bulur yeniden baslarsiniz herseye
üzülmeye de gerek yok hersey bir tecrübe sonucta ..

Allah yardımcınız olsun . Her inişin bi çıkışı vardır unutmayın dibe ne kadar sağlam vurursanız o kadar yükseğe çıkarsınız derler.. yavrularınız için dik durun..Dualarım sizlerle

Ahh ahh tamda turkiye ye yerlesecek zamani bulnussunuz. Hadi yerlesmeye karar verdiniz bari gitmeden evi halletseydiniz bari ne is yapacaginiza dair bir fikriniz olsaydi, akrabalarinizda sizi husrana ugratmis insanlarin ic yuzlerini gormus oldunuz boylece. Su el koyma meselesi de illaki halledilir siz arkadasinizin kazada olmedigine dua edin, adamin bir suca karismadiysa kimse el koyamaz illaki alirsiniz.
Daha once kari koca nasil sirt sirta verip calistiysaniz yine oyle yaparsiniz umutsuzluga kapilmayin is arayin elinizi ev tutacak para gecincede o insanlarin yanindan ayrilirsiniz. Ne bicim anne babaymis onlarda cidden yani herhalde sizde imkaniniz olsa onlarinda yaninda kalmazdiniz.

Herşey insan oğlu için.. Bugün düşer yarın kalkarız. Emin olun toparlayacaksınız. Sadece sabır..

Resmen olacagi varmis ya
Insan yuruyen tekere nasil comak sokar, gayet iyi giden isini nasil durduk yere kapatir da Turkiyeye doner aklim almadi
Cok gecmis olsun

Rabbim çok büyük bir imtihana sokmuş sizi.kulum durumu iyiyken şükrediyordu bakalım durumu bozulunca da şüredecek mi diye sınava sokarmış kullarını.şimdi sakın isyan etme şükret herşeyini kaybetmiş olabilirsin ama kocan sen ve çocukların sağlıklısınız.ya size de birşey olsaydı...mal mülk herşey yerine gelir yeter ki siz birbirinize her zamankinden daha sıkı sarılın.bu günler de geçecek inşallah sabret canım,sabret...

Allah yardimciniz olsun .hersey duzene girer uzulmeyin..

Bol bol dua edin derdi veren dermanıda verir hiç üzülmeyin çok şükür siz sağlıklısınız eşiniz sağlıklı 2 tana küçük miniğiniz var çalışır yine yaparsınız hatta daha iyisini yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…