*Herşeyin başı sağlık *

Bende senin gibiym babamda kanser çıktı dünyam yıkılıdı.umarım annende yoktur allah herkese şifa versin cnm

İnşallah sonuçlarınızı temiz çıkar. Allah şifa ve saglik versin.
Hemoroid bile olabilir. Insallah tertemiz cikar ben oyle hissediyorum
Bende senin gibiym babamda kanser çıktı dünyam yıkılıdı.umarım annende yoktur allah herkese şifa versin cnm
Rabbim öncelikle yardımcınız olsun bizde geçen yıl benzer bi korkuyla sınandık.. inşallah sadece şüphe olarak kalır

Hepinize çok teşekkür ederim Bir yandan bebeğim 40 derece ateşli, diğer yandan annem böyle . Allah dermansız dert vermesin ne diyeyim Allah beterinden saklasın ..
Annem yarın maalesef kolonoskopi olamıyor , kalp - şeker -tansiyon hepsi olduğu için narkoz riskli imiş. Lokal anestezi filan olmaz mı ya ? Yıl olmuş 2020 , spinal anestezi ile sezaryen oluyor da insan birşey hissetmiyor kolonoskopi mi olmuyor yarın gidip hastane ile görüşecekler başka nasıl yol izleyebiliriz diye .. canlı canlı yapılmasına dayanamayacağı kanısında . Görüştüğü doktorda biraz zor olduğunu söyledi . Çok zor durumdayız allah yüzümüze baksın .
Lokal anestezi filan olur inşallah

Sizin annenize ve sağ olan tüm annelere uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.
Korkmayın inşallah hiçbir şey çıkmaz.

Lokal anestezi ile yapılanı duymadım ben hiç ama tabi bilmiyorum. Halam anestezi almadan yaptırmıştı ben genel anesteziyle yaptırdım. Yalnız onun bir diyeti ve önceden müsil uygulaması filan oluyor zaten. Müsilleri içip komple bağırsak boşaltılmadıysa yarın hiçbir koşulda yapılamaz zaten bu şartlarda

Amin. Şu anda ihtiyacım olan tek şey . Annemin iyi haberi ..

Şu an ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Bebeğim doğalı 15 gün olmuştu, ben de annemle ilgili aynı şüpheler içinde boğuluyordum. İnşallah sizin anneniz iyidir dua edeceğim.
Dışkıda gizli kan dediğiniz şey bir çok farklı durumun sebebi olabilir diye biliyorum ben. Sonuçlar gelene kadar içinizi ferah tutun.

Kanser artık eskisi gibi çaresiz degil.

Evet bağırsak kanseri tehlikelidir. Ama akrabamız 4.evre bağırsak kanserini atlatti (50 yaşlarında erkek)

Tura gidiyor mu bilemem ama her sene istanbuldan trabzona kendi arabasını alıp geliyor. Sadece çok zayıflamıştı. Ama onu da toparladı...

Senianlıyorum. Belirsizlik çok fena. Ama ihtimal verilen sey daha fena. Ama inanki kanser vakaları eskisi gibi değil.

Kanserden ölümleri hatırlayalım. 10 sene önce millet patır parır dökülüyordu kanserden. Artık öyle değil. Allahabinler adadeince şükürler olsun.

Bebişim. Ben menenjitten kurtulmus bir insanım. Mucize benim. Demek ki ömrüm varmiş.

Allah annecihini sağlık tan ayırmasın. Allah korktuğuna uğratmasın. Kıyamam sana

Gerçekten dediğiniz gibi.
Allah esirgesin inşallah konu sahibinin annesinde böyle bir durum yoktur ama benim de en yakın arkadaşımın babası atlattı bu hastalığı, uzun zaman oldu.
Maşallah sapasağlam, ileri yaşına rağmen bir sağlık problemi yok çok şükür.
İçinizi ferah tutun lütfen berlin8982

Yok yarın zaten yapılmayacak . Bugün hastaneye gitti o bahsettiğin şeyleri filan almaya. Bu gece içip , yarın işlem olacaktı ama olmuyor işte . Halan nasıl yaptırmış ki ya

Geçmiş olsun birtanem..insallah güzel sonuclar alırsınız. Korkma ve kendini üzme lütfen cocugunda etkilenmesin
Bir de o kan olayinin birsuru sebebi olabiliyor hemen kotu bisey olacağı,anlamına gelmez
Mesela mide kanamasi gecirenlerde de oluyor bildigim belki onemsiz biseydir ulser tarzi biseydir ya da
Sen icini ferah tut olurmu

Rabbim şifa versin insAllah güzel sonuçlar alırsınız korkulan olmaz hiç kolay değil sevdiklerinle sınanmak Allah im başımızdan eksik etmesin anne babamızı

Sizin annenize ve sağ olan tüm annelere uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.
Korkmayın inşallah hiçbir şey çıkmaz.

İnşallah dediğiniz gibidir . İnşallah yoktur öyle bişey inşallah .
Varsa bile başıdır da hemencecik geçer gider . Boleyn Kizi çok ağladım gözlerim şişti kapandı defne’de hasta. Dua et bize

Rabbim şifa versin insAllah güzel sonuçlar alırsınız korkulan olmaz hiç kolay değil sevdiklerinle sınanmak Allah im başımızdan eksik etmesin anne babamızı ❣

Benim babam bundan 10 sene önce, 54 yaşında iken araba kullanırken kalp krizi geçirdi . 5 dakika önce konuşmuştum , Telefon kesildi tünelde herhalde dedim . Tekrar aradım , açan yok .. bir süre sonra yabancı bir ses.. sonrası kabus ..
annem hem anne hem baba-arkadaş kardeş herşey bize . Hayatı hep hasta bakmak ile geçti .10 sene olamamış çocuğu 3 evlatlık almış , 5 kardeş olarak büyüdük . Babasına -babamın babaannesine kendi annesine , kayınvalidesine herkese o baktı . Bir gün of demeden . Şimdi emekli , torunları oldu tam ayağını uzatacak , bununla mı uğraşacak ? Allahım bütün hastalara ve benim anneme de şifa versin. 61 yaşında anacım sonuçlanana kadar nasıl yaşayacağım bilmiyorum

Annen insallah sağlığına kavusacak canim. Allah size ve sevdiklerine bağışlasın inşallah. Sen güçlü birisin seni doğuran anne de öyle eminim bundan. Guzel günler sizi bekliyor torunu ve çocuklarıyla insallah. Kendini üzme lütfen
Oyle uzulursen annen de üzülür. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Size moral olur mu bilmiyorum ama akrabalarimdan 3 u meme kanserine yakalandı. Şu an hepsi çok iyi. Sadece rutin muayenelere gidiyorlar

Benim teyzemde gaitada gizli kan çıkmıştı. Nisan ayında annenizle aynı şikayetlerle rahatsızlandı. Uzun bir süre yanlış teşhiş koyulmuş. 1 ay ne olduğunu anlamadık. En son endoskopi kolonoskopi yapıldı ve bağırsakta büyük bir polip olduğu tespit edildi. İlk inceleyen doktor kanserdir bu demiş. (Polip üzerinde yara benzeri dokular var dedi) Parçalar alındı. Patolojiye gönderildi. Ailecek yıkıldık tabi. Bir kaç doktora daha göründü teyzem. Bu sırada doktor araştırması yaptık, gastroenteroloji cerrahı tekrar inceledi ve durumu çok acil bularak 2 gün içinde ameliyat yapılması kararı aldı. Bu sırada patoloji sonuçları temiz çıktı, ama yine de net bir şey söylemedi hiç kimse. Teyzeme, polip büyük olmasına rağmen laparoskopik kapalı ameliyat yapıldı. Ameliyat başarılı geçti. Parça çok büyük ve kanser görünümüne sahip olmasına rağmen temiz çıktı. 1 hafta hastanede kaldı ve sonra eve çıkarıldı. Herkes çok iyi baktı teyzeme. Bir kaç ay içinde toparlandı maşallah. 4-5 ay sonra da işine döndü. Ara tatilinde de arkadaşlarıyla İspanya turu ayarlamışlar.

Biz bu üzüntüyü yaşadık ama çok şükür atlattık. Biraz uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim. İnşallah anneniz de atlatır.

Merhaba canımm gaitada gizli kanı geçtim benden regl kanı gibi kamlar geliyordu üstelik parça şeklinde bariz kanamam vardı yani kolonoskobi oldum kolit çıktı hemen kötüye odaklanmayın

Ben ne gizlisi sakir sakir kanamayla kosmustum
Hic birsey cikmadi
Yine bir yakinim once tedavi gordu sonra yanilmisiz galiba kanser degilmis dediler
Korkmayin ztn bagirsak en kolay tedavi edilenlerden biri iyilesen cok tanidigim var

Durun hemen daha teşhis bile koyulmamış belki de makatta bir çatlak,ya da basit bir polip çıkacak.Hem diğer türlüsü olsa bile kendinizi ilk günden hırpalarsanız anneciğinize ne faydanız olacak.Yıllar önce annemin de ani bir kanaması olmuştu,Ananem rahim kanserinden vefat ettiği için aklımıza ilk gelen şey o oldu.Tahliller,biyopsiler derken çok şükür öyle bir şey çıkmadı.Acil şifalar dilerim, inşallah tez zamanda içinizi ferahlatacak haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…