*Herşeyin başı sağlık *

Yasak mı bilmiyorum özelden yaz istersen

Dışkıdaki gizli kan ülseratif kolitte olabılıyor canım ve ılacla tedavısı var. Sakın kotu dusunme. Insallah kotu bırsey yoktur. Allah sızı bırbırınıze bagıslasın canım analarımız bızım

Allah şifa versin canım çok üzüldüm inşAllah korktuğun şeyler çıkmaz. İçini ferah tut.

İnşallah ne uyku uyuyabiliyorum, ne başka birşey. Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın

cok geçmiş olsun öncelikle , Allah annenize ve size yardımcı olsun. umarım şüphelendiğiniz , adını bile zikretmeye korktugumuz o hastalıkla sınanmaz anneniz. bence baska bir hastanede daha tetkik yaptırın.. cıkan sonuclara göre hareket edersiniz. hem o hastalıgın erken teshis edilmesi önemli olan. . lütfen içinizi karartmayın. cok üzüldüm.. inşallah hersey hayırlı olur

İnşallah bir şey çıkmaz.
Geçen sene bende de fılkıda gizli kan çıktı artmayan kan değerlerim nedeni ile yapılmıştı ilaç kullanıyordum artıyordu 1 ay sonra yine yerlere.
Acil kolonoskopi istendi.
Dahiliye uzmanıydı bana açıklama yapan yani kanser de olabilir vs bir şeyler dedi.
Hamileymişim o ara kanama falan yaşıyordum kafam bi dünyayı yaptırmadım kaldı öyle.
O doktorda ısrarla yaptır demişti.
Yaptırmadım.
Ben de böyle bir dengesizim işte.
Konu uzu görünce aklıma geldi geçen sene...
Şu an nedense içime bir öküz oturdu..
Hala kan ilacı kullanıyorum. 14 ay oldu durmadan kullanıyorum.

Sonucu buraya yazar mısınız?

Canim benim cok cok gecmis olsun. Kesinlesmeden bu kadar yipratma kendini. Olmama ihtimali var hala. Olsa bile benim etrafimda kanseri atlatmis ve eski hayatina donmus o kadar cok insan var ki. Bu durumda moral en iyi ilac, biliyorsun. Uzulmemek elde degilz anliyorum ama lütfen iyiyi dusun, iyi olsun. Dualarim seninle. Umarim her sey cok guzel olur ❤

Allah acil şifalar versin, korktuğunuza uğratmasın.

Acil sifalar dilerim.
Allah acil şifalar versin, korktuğunuza uğratmasın.

Annem Salı günü Ankara’ya gidecek hayırlısı ile orada bir kalp doktoru ile görüşecek . Çok hafif narkoz bile vermek istemiyorlar riskliymiş allah korusun uyanmayabilirmiş
Nasıl olacak bu işler .. geçer mi? Düzelir mi ? Şeker-kalp-tansiyon-tiroid zaten onu çok yıprattı . Kansızlık 8’e düşmüş . Hareket edemiyor . O kadar yorgun , nefes nefese ..
Pazartesi kan alacak tekrar . Yoksa o şekilde gidemez yol .
maydanozsuyu ihmal etme sakın.

Çok saçma gaitada kan çıkması kanser demek değil ki? Sıkmayın canınızı. Rabbim yüreğinize ferahlık versin ❤❤❤❤❤

Ah işte korkular.
Kan 8 iyiymiş.
6ydı benim.
Ayakta duramıyordum.
İlaçlarla 8 9 idare ediyoruz.
İlacı bırakınca 1 ay sonra tekrara 6.

Ah işte korkular.
Kan 8 iyiymiş.
6ydı benim.
Ayakta duramıyordum.
İlaçlarla 8 9 idare ediyoruz.
İlacı bırakınca 1 ay sonra tekrara 6.
Gülüm yanlış hatırlamıyorsam senin de bir evladın var . İhmal etme . Onun sana ihtiyacı var . Allah korusun kötü bişey olmasın ama önlem için yaptır . Tabi annem 61 yaşında ,8 onu çok yıprattı .diğer hastalıkların da etkisi vardır illaki.
Allah hayırlara çıkarsın

Allah yardımcınız olsun
Evet kanserden kurtulan çokça örnek var üzülmeyin
dilerim hiç hasta değildir ama hastaysa da iyileşir Allahın izniyle

Bu hastalıktan kayiplarimiz da oldu ancak bi dayımız var yıllar önce yakalanmış bu hastalığa ameliyat falan oldu bi ara dışarı aldılar bağırsağı sonra iyileşme oldu tekrar içeri aldılar. 15 yıldır yaşıyor. Turp gibi. Kuzenimin eşi de aynı durumdaydı onunda bir ara dışarı aldılar sonra tekrar içeri. Çok sukur şimdi o da gayet sağlıklı. Bu hastalığın cok cok ileri evresi sıkıntı yeni başlangıcsa tedavisi olumlu sonuç veriyor

22 yaşındaki kız kardeşime dışkıda kan sebebiyle yapıldı bu işlem. Yanlış hatırlamıyorsam rektoskopiydi adı. Hiçbir şekilde uyuşturulmadı, kısa sürecek anesteziye gerek yok denildi ama diğer hastalara ne yapıldıysa kardeşime de o yapıldı. Zor oldu ama dayandı.
Çok şükür önemli bir şey çıkmadı.
İnşallah anneniz de güzel haberler alacak. Nedense çok yürekten hissettim bunu.
Allah acil şifalar versin, sonucu buraya da yazın haberdar olalım biz de.

Tek dileğim zaten o . İnşallah yoktur birşey .
Ama varsa da inşallah başıdır hemen müdahale edilir . Bilmiyorum . Olumlu düşünmeye zorluyorum kendimi . Bir ara çıkarıyorum aklımdan sonra yine beynimi kemiriyor bu ihtimal . Öyle şak diye de söylenir mi %85 diye ihtimal kardeşim ya bide en canımı acıtan , annem bana anlatırken bak sakın üzülme , sadece bir ihtimal panik yapma annecim diye anlatıyor . Ana yüreği işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…