- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
İnşallah
Dediğim gibi sadece gaitada gizli kan sonucuyla %85 denilemez. Ailede kanser öyküsü ve kansızlıkta bir neden tabiki ama yinede bence % 85 ihtimal vermeye yeterli değil.
Umarım sonuç iyi çıkar. Diğer türlü olsa bile onunda çok çeşitleri, tek bir ameliyatla kurtulunması var. O yüzden sonuç almadan sizde annenizde canınızı sıkmayın. Moral çok önemli...
Bu arada bir dr tavsiyesi aldım ben. Buradan yazmak yasak değilse yazayım.
Yasak mı bilmiyorum özelden yaz istersen ❤
Allah şifa versin canım çok üzüldüminşAllah korktuğun şeyler çıkmaz. İçini ferah tut.
Dışkıdaki gizli kan ülseratif kolitte olabılıyor canım ve ılacla tedavısı var. Sakın kotu dusunme. Insallah kotu bırsey yoktur. Allah sızı bırbırınıze bagıslasın canım analarımız bızım
Canim benim cok cok gecmis olsun. Kesinlesmeden bu kadar yipratma kendini. Olmama ihtimali var hala. Olsa bile benim etrafimda kanseri atlatmis ve eski hayatina donmus o kadar cok insan var ki. Bu durumda moral en iyi ilac, biliyorsun. Uzulmemek elde degilz anliyorum ama lütfen iyiyi dusun, iyi olsun. Dualarim seninle. Umarim her sey cok guzel olur ❤Merhaba arkadaşlar
Dünden beri yerde miyim , gökte miyim neredeyim bilmiyorum . Annemin çeşitli çeşitli rahatsızlıkları var son 1 senedir sürekli hastanelerde , ileri derecede kansızlık sebebi ile araştırma hastanesinde gerekli testler yapıldı . Gaita testi sonucunda dışkısında ‘gizli kan’ bulundu . Doktorun ilk şüphelendiği durum %85 olasılık ile bağırsak kanseri ..
Anneannemi (pankreas )ve dayımı (akciğer )kanserden kaybetmiş biri olarak, annemde bu riskin zaten hep yüksek olduğunu biliyorduk . Aslında sürekli kontrol , testler yapılıyordu . Bu %85 olarak belirtilen ihtimal benim hayatımı dünden beri cehenneme çevirmiş durumda . Ne uyuyabildim, ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum nefes alamıyorum sanki . 7 aylık Bebeğim var , sanki o da anlamış gibi dünden beri ateşli , ağlıyor , yakamdan inmiyor.
Yarın endoskopi ve kolonoskopi yapılacak, boğazımda bir düğüm...
Canım anacım benim . Hasta olma ihtimali o, bana moral veren yine o. Nolur bu hastalık çıkmasın .
‘Bizim de bir tanıdık vardı , iyileşti , turlara katılıyor ‘diyin
‘Bilmem kimde de ‘gizli kan’ çıktı ama kanser değildi’ diyin .
Nolur bana iyi birşeyler anlatın..
Benim anneme çok ihtiyacım varhayatım boyunca annem ile aram hep iyiydi ama anne olduktan sonra daha da anladım değerini kıymetini ..
Ağlaya ağlaya yazdığım için bunları abuk subuk ya da kopuk yazmış olabilirim bilmiyorum
Allah tüm hastalara ve benim anneciğime şifalar versin .
Dua ya da pozitif düşünce neye inanıyorsanız annem için de güzel dileklerinizi gönderir misiniz
Allah acil şifalar versin, korktuğunuza uğratmasın.Şimdi annem ile konuştum ; yarın yapılamayacakmış . Araştırma hastanesine yönlendirilecekmiş çünkü kalp- şeker hastalığı olduğu için narkoz riskmiş . Nasıl olacak bu işler böyleallahım bu da bir sınav mı dersiniz
cok geçmiş olsun öncelikle , Allah annenize ve size yardımcı olsun. umarım şüphelendiğiniz , adını bile zikretmeye korktugumuz o hastalıkla sınanmaz anneniz. bence baska bir hastanede daha tetkik yaptırın.. cıkan sonuclara göre hareket edersiniz. hem o hastalıgın erken teshis edilmesi önemli olan. . lütfen içinizi karartmayın. cok üzüldüm.. inşallah hersey hayırlı olur
İnşallah bir şey çıkmaz.
Geçen sene bende de fılkıda gizli kan çıktı artmayan kan değerlerim nedeni ile yapılmıştı ilaç kullanıyordum artıyordu 1 ay sonra yine yerlere.
Acil kolonoskopi istendi.
Dahiliye uzmanıydı bana açıklama yapan yani kanser de olabilir vs bir şeyler dedi.
Hamileymişim o ara kanama falan yaşıyordum kafam bi dünyayı yaptırmadım kaldı öyle.
O doktorda ısrarla yaptır demişti.
Yaptırmadım.
Ben de böyle bir dengesizim işte.
Konu uzu görünce aklıma geldi geçen sene...
Şu an nedense içime bir öküz oturdu..
Hala kan ilacı kullanıyorum. 14 ay oldu durmadan kullanıyorum.
Sonucu buraya yazar mısınız?
Acil sifalar dilerim.
Canim benim cok cok gecmis olsun. Kesinlesmeden bu kadar yipratma kendini. Olmama ihtimali var hala. Olsa bile benim etrafimda kanseri atlatmis ve eski hayatina donmus o kadar cok insan var ki. Bu durumda moral en iyi ilac, biliyorsun. Uzulmemek elde degilz anliyorum ama lütfen iyiyi dusun, iyi olsun. Dualarim seninle. Umarim her sey cok guzel olur ❤
Allah acil şifalar versin, korktuğunuza uğratmasın.
Ah işte korkular.Annem Salı günü Ankara’ya gidecek hayırlısı ile orada bir kalp doktoru ile görüşecek . Çok hafif narkoz bile vermek istemiyorlar riskliymiş allah korusun uyanmayabilirmiş
Nasıl olacak bu işler .. geçer mi? Düzelir mi ? Şeker-kalp-tansiyon-tiroid zaten onu çok yıprattı . Kansızlık 8’e düşmüş . Hareket edemiyor . O kadar yorgun , nefes nefese ..
Pazartesi kan alacak tekrar . Yoksa o şekilde gidemez yol .
maydanozsuyu ihmal etme sakın.
Gülüm yanlış hatırlamıyorsam senin de bir evladın var . İhmal etme . Onun sana ihtiyacı var . Allah korusun kötü bişey olmasın ama önlem için yaptır . Tabi annem 61 yaşında ,8 onu çok yıprattı .diğer hastalıkların da etkisi vardır illaki.Ah işte korkular.
Kan 8 iyiymiş.
6ydı benim.
Ayakta duramıyordum.
İlaçlarla 8 9 idare ediyoruz.
İlacı bırakınca 1 ay sonra tekrara 6.
Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar
Dünden beri yerde miyim , gökte miyim neredeyim bilmiyorum . Annemin çeşitli çeşitli rahatsızlıkları var son 1 senedir sürekli hastanelerde , ileri derecede kansızlık sebebi ile araştırma hastanesinde gerekli testler yapıldı . Gaita testi sonucunda dışkısında ‘gizli kan’ bulundu . Doktorun ilk şüphelendiği durum %85 olasılık ile bağırsak kanseri ..
Anneannemi (pankreas )ve dayımı (akciğer )kanserden kaybetmiş biri olarak, annemde bu riskin zaten hep yüksek olduğunu biliyorduk . Aslında sürekli kontrol , testler yapılıyordu . Bu %85 olarak belirtilen ihtimal benim hayatımı dünden beri cehenneme çevirmiş durumda . Ne uyuyabildim, ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum nefes alamıyorum sanki . 7 aylık Bebeğim var , sanki o da anlamış gibi dünden beri ateşli , ağlıyor , yakamdan inmiyor.
Yarın endoskopi ve kolonoskopi yapılacak, boğazımda bir düğüm...
Canım anacım benim . Hasta olma ihtimali o, bana moral veren yine o. Nolur bu hastalık çıkmasın .
‘Bizim de bir tanıdık vardı , iyileşti , turlara katılıyor ‘diyin
‘Bilmem kimde de ‘gizli kan’ çıktı ama kanser değildi’ diyin .
Nolur bana iyi birşeyler anlatın..
Benim anneme çok ihtiyacım varhayatım boyunca annem ile aram hep iyiydi ama anne olduktan sonra daha da anladım değerini kıymetini ..
Ağlaya ağlaya yazdığım için bunları abuk subuk ya da kopuk yazmış olabilirim bilmiyorum
Allah tüm hastalara ve benim anneciğime şifalar versin .
Dua ya da pozitif düşünce neye inanıyorsanız annem için de güzel dileklerinizi gönderir misiniz
Canım inşallahAllah yardımcınız olsun
Evet kanserden kurtulan çokça örnek var üzülmeyin
dilerim hiç hasta değildir ama hastaysa da iyileşir Allahın izniyle
Bu hastalıktan kayiplarimiz da oldu ancak bi dayımız var yıllar önce yakalanmış bu hastalığa ameliyat falan oldu bi ara dışarı aldılar bağırsağı sonra iyileşme oldu tekrar içeri aldılar. 15 yıldır yaşıyor. Turp gibi. Kuzenimin eşi de aynı durumdaydı onunda bir ara dışarı aldılar sonra tekrar içeri. Çok sukur şimdi o da gayet sağlıklı. Bu hastalığın cok cok ileri evresi sıkıntı yeni başlangıcsa tedavisi olumlu sonuç veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?