*Herşeyin başı sağlık *

seneler once bende de kan vardı ama mıde kanaması gecırmısım farkında degılmısım ondanmıs
aılenızde boyle bır gecmıs oldugu ıcın ona yogunlasmıs ondan suphelenmıslerdır ama korkmayın ıcınızı ferah tutun

allahım sıfa versın gecmıs olsun

Size moral olur mu bilmiyorum ama akrabalarimdan 3 u meme kanserine yakalandı. Şu an hepsi çok iyi. Sadece rutin muayenelere gidiyorlar
Merhaba canımm gaitada gizli kanı geçtim benden regl kanı gibi kamlar geliyordu üstelik parça şeklinde bariz kanamam vardı yani kolonoskobi oldum kolit çıktı hemen kötüye odaklanmayın
Ben ne gizlisi sakir sakir kanamayla kosmustum
Hic birsey cikmadi
Yine bir yakinim once tedavi gordu sonra yanilmisiz galiba kanser degilmis dediler
Korkmayin ztn bagirsak en kolay tedavi edilenlerden biri iyilesen cok tanidigim var
Allahım acil şifalar versin inşallah. Anlıyorum üzüntünüzü ama hemen kötüye yormayın zihninizi bakın bir sürü kişi başka ihtimallerden de bahsetmiş.

Yazdıklarınız o kadar moral oldu ki anlatamam . Allah’ım inşallah bize de hayırlı haberler duyurur . Aslında bu kadar negatif değilim ama annem, abim ve evladım bu hayattaki zayıf noktalarım .
Allah hepinizden razı olsun . İnşallah hayırlı güzel haberler yazmak nasip olur buraya ❤

rahat olun inşallah kötü bi şey çıkmıycak güzel haberlerinizi bekliyoruz

Oy defnesyon a kurban olsunlar. Size dua edeceğim bebişim. Haber bekliyorum senden mutlaka

Merhaba
3 sene profesör gastroenteroloji cerrahının asistanlığını yaptım.Çok fazla sayıda kolon, bağırsak, rektum kanseri hasta görmüş oldum.Söylediğiniz şikayetten nasıl %85 kanser derler anlamadım. Sadece bu şikayet var ise bunun bir çok nedeni olabilir. Çatlak, hemoroid, ülser, kolit, polip gibi gibi... Tabi kanserde olabilir ama % 85 denilmesi biraz tuhaf.

Annenizde başka şikayet var mıydı? Ya da kan tahlili yapıldı mı? Tümör markırlarına bakıldı mı? Ya da doktoru elle muayene yaptı mı?

Ayrıca kalp, tansiyon, şeker kolonoskopi yapılmasına engel değil. Öncelikle kardiyoloji, endokrin gibi bölümler annenizi görecek, onlar onay verirse anestezi uzmanıyla işlemi yapılabilir. Bizde bu gibi hastalar 1 gün önceden hastanede yatırılıp gözetim altında bağırsak temizliği yapılır, gerekirse serumla işleme alınırdı. Artık herşeyin bir çözümü var.

Lütfen işinde iyi bir hekim ve hastane bulun bütün hersey hallolur. Ve lütfen şimdiden canınızı sıkmayın önce bir sonuç çıksın, daha büyük ihtimalle biyopsi alınıp patolojiye gönderilecek.
İnşallah anneciğinizin hiçbirşeyi yoktur ya da çok basit bir şey çıkar.
Bu arada belki gereksiz ayrıntı ama benimde 7 aylık bebeğim var, sizin üzüntünüzü hissetmiştir oda kıyamam.
Biraz uzun olmuş ama bilgim olduğu kadar yazmak istedim. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Sadaka ver canm sadaka hastalıkları savar derler. Insallah kotu bısey cıkmaz saglık gercekten cok onemlı saglıgın olmayınca dunyayı verseler bos. Hemen her doktora bakmayın okadar cok kotu seyler soyleyen doktor varkı bı kac doktora gıdın benım annemde gecen yaz bı bagırsak kanserı testınde pozıtıf cıkmıstıbaska ıkı ayrı doktora gıttı hıc bıseyı yok sukur umarım annenızde ıyı hberler alır

Yani çok enteresan sadece gaita testi ile mı yüzde 85 diyor?kolonoskopi bile yapmamış.
Önce onu yapacak sonra polip varsa patolojiye gidecek ondan sonra bunları konuşabilir.bazi doktorlar çok negatif

Babam şeker hastası narkoz ile kolonoskopi oldu. Sıkıntı yaşamadı.ama kalp hastalığı engel mi bilmem.caninizi skmayin

Sizi bana Allah yolladı Tam sayım kan testi yapıldı , herhangi bir şey söylememiş doktor . Olsaydı söylerdi diyorum ben de . Ama bir yandan içimdeki bu korku gitmiyor . Annem İstanbul’da yaşıyor . Önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Bebeğinizi öpün benden

Adak adadım zaten . Elimden geldiğince sadaka veriyorum ama yaparım yine

Annem ağır kalp -şeker hastası . Belki bu sebeple :s illaki bir çözüm bulunacak ..
yarın gidecekler hastaneye .

Rabbim acil şifalar versin annenize ve tüm annelerimize.

İnsallah kötü haberler kötü hastalıklar annenden. Uzak olsun

Tam sayım değilde tümör markırları yapması lazım. Yani %85 dediği için başka neye dayanarak demiştir diye düşündüğümden diyorum.Sadece gaitada gizli kan ile bu teşhis koyulmamalı çünkü.Tabiki yine en belirleyici tetkik kolonoskopi olacaktır.
İstanbul’da bildiğim bir doktor yok ama sizin için araştıracam, yazarım mutlaka.
Bebeğimide öperim

Tümör markırlarına filan bakılmadı. 2015 (sonlarına doğru) senesinde yapıldı kolonoskopi o Zaman tertemizdi. Tabi aradan 4 sene geçti .
Bugün bir kaç özel hastane ile görüşmeye gidiyorlar(devlet hastanesinde çok uzun bekleme. Mart’dan Sonraya filan)
YazdıklarınıZa öyle bi sarsıldım ki umut oldular bana . Allah yardımcımız olsun inşallah dediğiniz diğer ihtimaller çıkar

Allah tez zamanda şifa versin. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. İyiyi düşünmek zor biliyorum ama lütfen kötüyü düşünmemeye çalışın.

İnşallah
Dediğim gibi sadece gaitada gizli kan sonucuyla %85 denilemez. Ailede kanser öyküsü ve kansızlıkta bir neden tabiki ama yinede bence % 85 ihtimal vermeye yeterli değil.
Umarım sonuç iyi çıkar. Diğer türlü olsa bile onunda çok çeşitleri, tek bir ameliyatla kurtulunması var. O yüzden sonuç almadan sizde annenizde canınızı sıkmayın. Moral çok önemli...
Bu arada bir dr tavsiyesi aldım ben. Buradan yazmak yasak değilse yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…