Herşeyin tükendiğini hissetiniz mi?

Tamam iyi hoş diyorsunuz da kızınızın kardeşine psikolojisi bozuk bir anne baba olarak nasıl bakıp büyüteceksiniz neyse herşeyde vardır bir hayır diyorum Rabbim vermiş belki eşinizin düzelmesine sebep olur dicem ama diğer kızını da düşünmüyor ki onun önünde annesini üzüyor ki çocuk artık dile getirmiş babasına
herşeyin farkında açıkça söylüyor yavrum.

bundan sonraki adımım kesinlikle geri dönüşsüz olacak.şimdi kafamı karıştıran tek şey şu. evliliğini kurtarmak istiyor ama psikolojisi bozuk .dünden beri bana çok iyi davranıyor ama ben süreklilik istiyorum hayatımda.hazır bu kadar hazırlamışken kendimi gitsemmi diyorum yoksa karnımda ki sabinin günahına girmemek için bekleyip sonucumu görsem diyorum .bilemiyorum kafam çok karışık
hazır bu kadar hazırlamışken kendimi gitsemmi diyorum
evet aynen doğru diyorsunuz kesinlikle öyle yapın, can çıkar huy çıkmaz değişmeyecek kardeşim sende çok iyi biliyorsun, karnındaki bebek en azından huzurlu bir ortamda büyümüş olur, çocuk doğduktan sonra gitmek çok daha zor olacak ayrıca senin yükün şuandan kat kat artacak karşındaki sana yardım edecek mi sanıyorsun 1 ya da bilemedin 2 gün sonra yine aynı tas aynı hamam devam, verdiğiniz karardan dönmeyin, gözünüzü boyayıp sizi kandırmasına izin vermeyin, size numaradan iyi davrandığında yaşadığınız şiddeti gözünüzün önüne getirin ve asla geri adım atmayın.

Ben de 8 li yaşlarıma kadar babamı çok seviyordum ama sonra gördüm ki ondan bi b.k olmazmış. Anneme ve bize olan şiddetşnden sonra hem anneme kızdım niye zamanında gitmedi diye hem de babamdan nefret ettim. Hala da ediyorum ve görüşmüyorum onunla. Kızınıza iyilik yapmıyorsunuz
farkındayım sadece bazen gel gitlerlere sokan bi düşünce bu .her zaman bu fikirde olamıyorum zaten

ben yumurtladığım yumurtayı bile hissederim normalde.ya ilk defa bi değişiklik oldu farklı bi tarihte yumurtladım yada ilaç etkisini göstermedi. fakat benim aldığım tek kullanımlık hap değil. ben sağlıkçı olduğum için OKS lerle ertesi günü hapı şeklinde kullandım.
Olacağı varmış demek ki.
Ama artık tetikte olun.
Eşinizde en ufak bir düzelme olmazsa resti çekin.
2 kızınız var onların rol modeli böyle bir baba olmasın.

Sonra sizin evliliğinizin normal olduğunu kanıksarlar ve mazallah ilerde bu şemalarını değiştiremezsiniz.

okumadınız galiba.hem kızımı babası büyüttü bebekken ona çok bağlı diye hemde o kabul etmeden gizlice çekip gidersem ailem ve ben ciddi zararlar görürürüz diye
Okudum da ben de aynısını dedim bu kadar kötü bir adam güzellikle çekip gitmenize izin mi verecek yani?
Kızınızı babası büyütmesi ne alaka anlamadım?
Babası değil mi elbette bakımını yapacak yani bu olması gereken değil midir?

Okudum da ben de aynısını dedim bu kadar kötü bir adam güzellikle çekip gitmenize izin mi verecek yani?
Kızınızı babası büyütmesi ne alaka anlamadım?
Babası değil mi elbette bakımını yapacak yani bu olması gereken değil midir?
anlamamak için çaba mı gösterşyorsunuz anlamadım.normalde böyle biri değildi.sonradan olan psikiyatrik bir durum .normalde çok sabırlı biriydi diyorum.belki ilaçlarını kullanıp zaman geçtikten sonra insanca kararlar alabilir diye düşündüm. çocuğa bakma meselesine gelincede. ben çocuğum 5 aylıkken işe baladım o günden 2,5 yaşına kadar kimseye vermedik onun çalışma listesine göre ayarladık o baktı ben yokken hep.

Back
X