Heryere gelmeye çalışan kayınvalide

Cocugun annesi göndermez herhalde
El kadar bebesini hamile halinizle sizle.
Söylemeyin gideceginiz yerleri.
1,5 yasında cocuk annesiz sehir dısına götürülür mü ya

O zaman da alır veledi 1 ay kalmaya gelir .

O zaman da alır veledi 1 ay kalmaya gelir .
Ben evlenmiyorum arkadaş, bu ne? Koca mı alıyoruz, sülale mi belli değil. Görümcenin veledini de ben düşünecek değilim. Yatılı misafiri hiç sevmem, normal misafire de öyle pek bayılmam. Kendim de mümkün olduğunca gitmem.
Oldu olacak kendi annemi de çağıralım, dörtlü oluruz okeye başlarız. Tövbe tövbe...

Senin durum vahim.
Yoksa akil neylesin fikir.
Calsin Abdürrahim oynasin Bekir.

Bu isler böyle iki kişi evlenmiyor cümle alem ile evlenilir hatta didisinin disiyla bile evleniyorsun..

Hahhhhh bak burda konu açan kadınlar anasını alıp bu yuzsuzlerin başına dikemiyor diye azıtıyorlar. Lafa gelince ben senin aileni başımda taşırım halbuki diyen herifler kaynana 3 gün kalsa 4.gün surat sallıyor . Sen de getir ananı bir empati yapsın.

Yok yav üç gün sığdırmazlar kayınvalidelerini. Çifte standart işte, bakma sen.

Bazı insanlar kalplerinin kırılmasını isterler, zorla kırdırırlar.Bu da öyle olacak besbelli.
"Biz çocuk olmadan başbaşa tatil planladık, arkadaşlarımıza akrabalarıma gideceğim, sizinle başka zaman başka plan yaparız" demek sorun olur mu? Nesi kötü mesela bu cümlenin? Sorun olursa da olsun yani. Son derece insancıl bir şey halbuki.
Ben olsam asla kabul etmem, valideyi bile kabul etmem ki emanet bebek şurda dursun.
Görümce de buna izin veriyorsa pes

Bu ne cahillik yahu! Kadın 1,5 yaşında bebeği alıp şehir dışına götürüp kapı kapı gezdirecek veya hastaneye götürecek. Keşke hastane kapısında kovsalar ne işi var el kadar bebeğin hasta ziyaretinde diye.
Bebek dediğin en fazla 1 bilemedin 1,5 saat dışarda kalır alır eve getirirsin. Uykusu, yemeği oyun saati yok mu bu çocuğun?
Şehirlerarası yola annesiz nasıl gönderilir bu kadar küçük çocuk? Kayınvalide kadar görümce de çatlak. Allah korusun bir kaza falan olsa ömür boyu vicdan azabı çek ondan sonra.

Araba sevdasından vazgeçmediğiniz sürece bu arsızlık bitmez. Ya satılsın ya kendinize de araba alın ya da herkes gibi otobüse metroya binin. Niye heryere arabayla gitmek zorundasınız ki? Araba onlarda kalıyor ki her gittiğiniz yerden haberleri oluyor. Kayınvalideniz kötü niyetli fesat değil sadece kör cahil. Çocuğa gönüllü mü bakıyor bilemem ama kadın kapı kapı gezmeye hasret kalmış belli.
Ayrıca bu size bir işaret, kayınvalideniz ve kendi çocuğunuzla ilgili neye ne kadar müsaade edebileceğinizi şimdiden ölçün biçin.

Cok basit soylemeden yapin gidecegim degil de gittim dersiniz hatta onu bile demeyin sizi mi takip ediyor sanki

Bence bu kadar bencil insanlarin kalbini kirmamak icin ugrasmamalisiniz. Kırın gitsin, baska dilden anlamıyor. Cocuk mu bu, koca insan , edepli olsa biraz düşünür

Yani hep mi böyle gerçekten? Kadın resmen kendini size gezdittiriyor
Hep böyle evet
Sonra ben isyan edip annen geliyorsa gitmiyorum deyince kv gününe çikti
Ana ogul geziyorlardi
Ailecek gidilecek bir yer olunca kv sende mi geliyorsun ne işi var diyordu, bazen ailecek doluşup sana yer yok gelme diyorlardi
Kendilerin borcuna cektigimiz kredi yuzunden eşim sıkıştı , annesi bizim de yok oglum olsa verirdik oglum deyip evini iç dış yeniledi bakim yaptirdi
Eşim de bana arabayi satalim mi deyince satalim dedim , şimdi hicbirimize yok

Rosa korkma her evlilik böyle değil . Bu senin tepkine bağlı . Baştan şartları koymana bağlı . Açıkçası bunu eşim teklif etmeye cesaret edemezdi yani bu yasananlarda asıl sebep malesef kadınlar oluyor ekonomik özgürlugun de varsa emin ol diş geçiremeyeceklerini anlayıp ona göre davraniyorlar saygı duymak ZORUNDA kalıyorlar . Eltim eminim kendi kayınvalidesini taniyamiyordur

Bence burda kv değilde tüm suç kocanizin sizde çok sakin bir insanmişsiniz masallah benim böyle kv olacak o arabaya bı daha binebilir mi acaba . Şaka yapmıyorum bu arada arabayı yakarım yine bindirmezdim ve her bir yere gitmeye çalıştıklarında çok ciddi olay çıkardı

Tabi suç kocamda
Karda kişta yagmurda niye islana islana motor tepesinde gezdirdigimi saniyorsun
Suçlu olmasa çoktan almistim arabayi

Çocuk yerinde dursa,akıllı olsa kaç yazarki ??Siz çok mu yumuşak yuzlusunuz ? Hep birlikte bir ihtimal plan yapıp gideriz (piknik vs.) Ama benim eşimle yaptigim plana dahil olamaz .Bir de böyle emrivaki ile bir de böyle gorumcenin çocuğu ile .Bunu halledecek olan esiniz.Bu durumdan memnun olmadığınızi kibar ama net bir dille söyleyin .Çözüm bulmasını isteyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…