- 21 Ağustos 2015
- 32.122
- 97.501
- 598
- 38
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
Cocugun annesi göndermez herhaldeMerhaba 8 aylık evli 2 aylık hamileyim kayınvalider ilede aynı mahallede oturuyoruz ve bu arada kayınvalidem görümcemin 1.5 yaşında kızına bakıyor asıl sorunuma gelecek olursak ben eşimle ne yapmak istersem o da bizimle olmak istiyor, ay sonu İzmir'e gideceğiz eşimle eee çocuğu alayım bizde gelelim dedi gelmesine gelsin ama ben eşimle gidip akraba arkadaş ziyareti yapıp biraz dolaşmak nefes almak istiyorum, görümcemin durmayan çocuğu ile günümü zehir etmek istemiyorum, eşimde bende başka zaman gideriz beraber o gün zor olur diyoruz, çocuk durmaz diyoruz yok anlamıyor illa gelecek o öyle yapınca da ben gitmekten vazgeçiyorum.... İkinci sorun ise yarın kontrolüm var eşimin işi çıktı yetişemezsem sen gidersin dedi kayınvalide yine atladı eee çocuğu alır ben giderim( bu arada benim annem 5 sene önce vefat etti kardeşimde yok ) anlayacağınız şu son davranışlarından sonra adını duymaya tahammülüm kalmadı... Böyle bir soruna çözümü olan var mı , kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum ama ben sıkılıyorum bu seferde
O zaman da alır veledi 1 ay kalmaya gelir .Aynı mahalleden taşınsanız acaba faydası olur mu?
Azıcık uzak kalsanız mesela? Atlar atlar gelirim diyebileceği bir mesafe olmazsa gelemez bence.
Ya da kötü olmayı göze alıp gelme anne diyeceksiniz. Ki ben olsam derdim bunu.Ne o öyle kemancı gibi, her yerde tepemizde. Her şeye üçüncü tekerlek olmaya çalışana bir yerde dur demek lazım.
Ben evlenmiyorum arkadaş, bu ne? Koca mı alıyoruz, sülale mi belli değil. Görümcenin veledini de ben düşünecek değilim. Yatılı misafiri hiç sevmem, normal misafire de öyle pek bayılmam. Kendim de mümkün olduğunca gitmem.O zaman da alır veledi 1 ay kalmaya gelir .
Senin durum vahim.Haha benimkine öyle yapamazdin
Oglum beni de falancaya birakin hastaymis gecmis olsun diyeyim , falancaya gelince de ayip olur bir görünün gidin, bir görünürdük sonra kalkarken eşim anne biz gidiyoruz dönuste seni aliriz der , kv yok oglum iş cikarma basina birlikte gidelim iste der bizimle çikar.
Sonra eşime oglum gelmisken falanca yerden bir bulgur alalim der. Bulgur aldigimiz yerin alt sokaginda kizi var gelmisken ablani da gorelim
Abladan cikinca oglum gelmisken şu ucuzcu manavdan sebze alalim size de aliriz , manavin üst sokaginda kaynim oturuyor, gelmisken abinle yengeni de görelim
Eve dönünce eşim, canim bir dahaki sefere gezeriz istedigini yapariz.
Bir dahaki sefer ,üsttekinin aynisi
Bu isler böyle iki kişi evlenmiyor cümle alem ile evlenilir hatta didisinin disiyla bile evleniyorsun..Ben evlenmiyorum arkadaş, bu ne? Koca mı alıyoruz, sülale mi belli değil. Görümcenin veledini de ben düşünecek değilim. Yatılı misafiri hiç sevmem, normal misafire de öyle pek bayılmam. Kendim de mümkün olduğunca gitmem.
Oldu olacak kendi annemi de çağıralım, dörtlü oluruz okeye başlarız. Tövbe tövbe...
Hahhhhh bak burda konu açan kadınlar anasını alıp bu yuzsuzlerin başına dikemiyor diye azıtıyorlar. Lafa gelince ben senin aileni başımda taşırım halbuki diyen herifler kaynana 3 gün kalsa 4.gün surat sallıyor . Sen de getir ananı bir empati yapsın.Ben evlenmiyorum arkadaş, bu ne? Koca mı alıyoruz, sülale mi belli değil. Görümcenin veledini de ben düşünecek değilim. Yatılı misafiri hiç sevmem, normal misafire de öyle pek bayılmam. Kendim de mümkün olduğunca gitmem.
Oldu olacak kendi annemi de çağıralım, dörtlü oluruz okeye başlarız. Tövbe tövbe...
Oğlunu çok seven evlendirmezse sorun çözülür bence. Ana oğul birlikte yaşayıp gitsinler, kimsenin de başı yanmasın.Bu isler böyle iki kişi evlenmiyor cümle alem ile evlenilir hatta didisinin disiyla bile evleniyorsun..
Yok yav üç gün sığdırmazlar kayınvalidelerini. Çifte standart işte, bakma sen.Hahhhhh bak burda konu açan kadınlar anasını alıp bu yuzsuzlerin başına dikemiyor diye azıtıyorlar. Lafa gelince ben senin aileni başımda taşırım halbuki diyen herifler kaynana 3 gün kalsa 4.gün surat sallıyor . Sen de getir ananı bir empati yapsın.
Hep böyle evetYani hep mi böyle gerçekten? Kadın resmen kendini size gezdittiriyor
Rosa korkma her evlilik böyle değil . Bu senin tepkine bağlı . Baştan şartları koymana bağlı . Açıkçası bunu eşim teklif etmeye cesaret edemezdiBen evlenmiyorum arkadaş, bu ne? Koca mı alıyoruz, sülale mi belli değil. Görümcenin veledini de ben düşünecek değilim. Yatılı misafiri hiç sevmem, normal misafire de öyle pek bayılmam. Kendim de mümkün olduğunca gitmem.
Bence burda kv değilde tüm suç kocanizin sizde çok sakin bir insanmişsiniz masallah benim böyle kv olacak o arabaya bı daha binebilir mi acaba . Şaka yapmıyorum bu arada arabayı yakarım yine bindirmezdim ve her bir yere gitmeye çalıştıklarında çok ciddi olay çıkardıHep böyle evet
Sonra ben isyan edip annen geliyorsa gitmiyorum deyince kv gününe çikti
Ana ogul geziyorlardi
Ailecek gidilecek bir yer olunca kv sende mi geliyorsun ne işi var diyordu, bazen ailecek doluşup sana yer yok gelme diyorlardi
Kendilerin borcuna cektigimiz kredi yuzunden eşim sıkıştı , annesi bizim de yok oglum olsa verirdik oglum deyip evini iç dış yeniledi bakim yaptirdi
Eşim de bana arabayi satalim mi deyince satalim dedim , şimdi hicbirimize yok
Benim kv çok olayli ya anlat anlat bitmiyorSenin durum vahim.
Yoksa akil neylesin fikir.
Calsin Abdürrahim oynasin Bekir.
Tabi suç kocamdaBence burda kv değilde tüm suç kocanizin sizde çok sakin bir insanmişsiniz masallah benim böyle kv olacak o arabaya bı daha binebilir mi acaba . Şaka yapmıyorum bu arada arabayı yakarım yine bindirmezdim ve her bir yere gitmeye çalıştıklarında çok ciddi olay çıkardı
Çocuk yerinde dursa,akıllı olsa kaç yazarki ??Siz çok mu yumuşak yuzlusunuz ? Hep birlikte bir ihtimal plan yapıp gideriz (piknik vs.) Ama benim eşimle yaptigim plana dahil olamaz .Bir de böyle emrivaki ile bir de böyle gorumcenin çocuğu ile .Bunu halledecek olan esiniz.Bu durumdan memnun olmadığınızi kibar ama net bir dille söyleyin .Çözüm bulmasını isteyin .Merhaba 8 aylık evli 2 aylık hamileyim kayınvalider ilede aynı mahallede oturuyoruz ve bu arada kayınvalidem görümcemin 1.5 yaşında kızına bakıyor asıl sorunuma gelecek olursak ben eşimle ne yapmak istersem o da bizimle olmak istiyor, ay sonu İzmir'e gideceğiz eşimle eee çocuğu alayım bizde gelelim dedi gelmesine gelsin ama ben eşimle gidip akraba arkadaş ziyareti yapıp biraz dolaşmak nefes almak istiyorum, görümcemin durmayan çocuğu ile günümü zehir etmek istemiyorum, eşimde bende başka zaman gideriz beraber o gün zor olur diyoruz, çocuk durmaz diyoruz yok anlamıyor illa gelecek o öyle yapınca da ben gitmekten vazgeçiyorum.... İkinci sorun ise yarın kontrolüm var eşimin işi çıktı yetişemezsem sen gidersin dedi kayınvalide yine atladı eee çocuğu alır ben giderim( bu arada benim annem 5 sene önce vefat etti kardeşimde yok ) anlayacağınız şu son davranışlarından sonra adını duymaya tahammülüm kalmadı... Böyle bir soruna çözümü olan var mı , kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum ama ben sıkılıyorum bu seferde
Senin kocan hiç haketmiyor donsun boşverTabi suç kocamda
Karda kişta yagmurda niye islana islana motor tepesinde gezdirdigimi saniyorsun
Suçlu olmasa çoktan almistim arabayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?