canım seni kendinde görmüş ya neşeli görmüş ya illa ki bozmak istemiş
bencillik yapmış seni hep bi köşede arkasından üzülürken görmek istiyormuş heralde
böyle kendinde görünce seni tekrar seni o moda sokarak egolarını tatmin etmek istemiş
bi nevi oynamış bence senle.. sen üzülüp gebericektin o da senin bu halini görüp ahh çok seviliyorum ben bitaneyim kahretsin diye dolanıcaktı heralde ortalıkta
seninle oynamaasına izin verme.
aslında sana numarasını verdiği kağıdı yırtıp eline tutuşturup sağol canım almayayım dicektin o zaman görcektin suratının halini ahhh ahhh
yaptığım ne kadar doğru bilmiorum ama yoldan geçen birinin eline tutuşturdum kağıdı kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey Aferin sana
Üzülme canım, karşılaşmanın şokundasın şu anda sadece, toparlarsın bi kaç güne kadar.
Bunca sene sonra 2 sözle yıkamaz seni, sen nelerin altından kalkmışsın, bu ne ki.
yaptığım ne kadar doğru bilmiorum ama yoldan geçen birinin eline tutuşturdum kağıdı kaydirigubbakcemile3
genelde kadınları anlamak zordur derler ama bence erkekleri anlamak daha zor bazen oyle anlamsız seyler yapıyolarki..seni anlayabiliyorum cok zor bi durum heleki bunca zamandan sonra karsılasmak
ne dedi peki kağıdı elin etutuşturduğun şahıs? "teşekkür ederim." mi?
:hulya: numarayı verdiğim için pişman değilim
ama hala neden özlemişim dediğini anlamıyorumbilmiyorumkismile
Bende de benzer durum var.sakın üzülme sakın.değmiyor.ne hakaretler ne küçümsemeler gördüm.sonunda beni bunalıma soktu gitti.bir sene sonra yine aradım,helallik isteyeyim dedim.çünkü çok tartışmalı ayrılmıştık.ama o da ne...pişman oldum aradığıma.arıyorum suratıma kapatıyor mesaj çekiyorum cevap vermiyor...yaw helallik istedim.en sonunda lütfen birdaha arama prensip gereği konuşmuyorum,yazmış...Allahım Ya rabbim yaa...hiç üzülme hiç.ne bencilliktir bu canımÇok üzgünüm çoook
ohhh süper olmuşşş inş arar o verdiğin kişi de bana bi kız verdi bu numarayı der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?