Karşımdaki öğrenci olsun, çalışsın, maddi durumu iyi olsun ya da olmasın, özel bi ilişkimiz varsa asla elimi cebime atmam! Huyum böyle! Ben hesap nasıl ödenir onu bile bilmem! :) Şimdi evlendim, eşim sürekli itiraf ediyo, ''Bi kere bile hesap ödemedin, hep benden geçin zaten, iliğim kemiğim kurudu seni gezdirip tozdururken!'' vs diyo şakayla karışık :))) Umurumda değil valla... Eşimden bozuk çıkmasa, vale için 5 TL bile uzatmam eşime... :) Ödemeli mi derseniz... İsteyen istediğini yapsın, ben cevabı bilmiyorum ama kendim hesap ödemem, prensip meselesi :))
Alman usulu diyenler olmus, ona da kesinlikle cok karsiyim. Sevgilimin babasının kafesindeydim. Yan masamizda bir cift vardi. Sanirsiniz ki kari koca, askimlar bebegimler havada ucusuyor. Hesap geldi 30 lira bi seydi sanirim. Ayri ayri alicaz dediler. Bi soda icmis uc cay icmis bi kola icmis. Boyle incik cincik kucuk kucuk seyler. Belki 20 dakika ugrasti hesaplari ayirmak icin. Bi tanesi de ya al kapat hesabi demedi. Disardan cok cirkin gozukuyor bu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar icimi rahatlattiniz cokk tesekkur ederim hepinize 😊
Benim basimdan cok az iliskiler gecti, tecrubesizim yani bu konuda 😁
İftardan sonra bulusucaz ve tatli yemeye gidicez, bu benim icin cok buyuk bir firsat oldu☺️
Fakat ben NASİL YAPİCAM?
Yani hesap gelmeden mi soylemeliyim bu sefer de ben odemek istiyorum diye? Yoksa hesap geldiginde hemen elimi mi uzatmaliyim? Ama zaten hesabi getiren garson masada bekliyo, ve hemen erkegin onune konuluyo hesap? Nasil davranicam, önünden mi alicam hesabi? En ince ayrintilariyla bana yol gosterirseniz cokk mutlu olurum 😊
Belki inanmazsiniz ama. Para benim icin o kadar itici bi seydi ki. Sevgilimle bi seyin fiyatindan konusmak, hesap olayina girmek falan. Ilk defa bu erkek arkadasimla hesap ödenecek bir yere gittim. Ondan oncesi hep "ya beni kafe sarmiyor acik havada dolassak mi" oldu. Çünkü birinin benim yedigimi ictigimi odemesini asla kaldiramazdim ve asiri utandigim icin hesap yarisina giremeyecegimden asla bir yere gidip bi seyler yiyip icmedim. Simdiki sevgilim de benim sehrime ziyarete gelin ce mutlaka karninizi doyurmaniz gerekiyor en basitinden. Boyle boyle astim bu olayi. Siz hesap icin dur ben odeyim dedigizde adam buyur canim sen ode ben kapida bekliyorum demez. Odemek istiyorsaniz, kullanıyormus durumuna dusmek istemiyorsaniz yarisacaksiniz. Erkek dedigin hesap oder dusuncesi ne kadar sığ. Belki cebindeki son kuruşunu sizin bol kremali latteniz icin garsona saydi? Sevdiginiz adami bu hale dusurdugunuzu aklinizdan hic gecirmiyor musunuz, nasil rahat edebiliyorsunuz ki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de bu soruyu kafama takmis durumdayim. Sevgilimle yemege gittigimizde falan hesap isleri geldiginde kendimi geri cekiyorum sizce bu yanlis mi?
Benim kendimi cekmemin nedenide, cevremdekiler "erkek hesabi odesin, sen ben öderim deme gururu incinir","bi zahmet hesabi da erkek odesin o calisiyo sen ogrencisin" kafasindalar. Sizce bu dusunce dogru mu? Ben bu dusunceye uymaya calistim. Sevgilimle yemege gittigimizde o ödüyor hep, bu olay bana da rahatsizlik veriyor gibi 😔 siz ne yapiyorsunuz? Gereksiz yere mi takinti yapiyorum acaba? Sanki kendimi ona yükmüş gibi hissediyorum. Onun aklindan boyle dusunceler gecmiyordur eminim. Şimdiye kadar hic hesaba elimi uzatmadim, simdi oyle bir sey yapsam gercekten gururu mu incinir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?