Ya bizim arabamız yok onlarla gidiyoruz diye esimde hesabı oduyor altta kalmamak için oda bunu seziyor tabiHesabı kimin ödeyeceği önceden bekli mi oluyor? Değişik. Benim bildiğim yemek sonunda Aman sen öde yok ben ödicem falan denir.
bu çok iyiymiş neden olmasın denemekte fayda varEşim de öyle diyor o yemeği boğazına dizerimde bana yakışmaz söylerim söylerim ya kanka benim cüzdan evde kalmış derim mecbur odeyecek hemde yemeğin başında yaparım yiyemezde diyor)
Evlerine kabul ederler sıkıntı yok ama dışarda canavara dönüşüyor kadın sanki :))))Ya Alman hesabi yapacaksiniz, herkes kendi hesabini ödeyecek,
Yada disarida bulusmayin, evlerine gidin direk. Kabul etmiyorlarsa, sizde kabul etmeyin. Kisasa kisas :)
sizde aynısını yapın. hatta ufak ufakta laf dokundurunKızlar bisi sorucam evliyim dokuz yıllık bi arkadaşımız daha var onlarda dokuz yıllık evli yasitiz anliycaniz eşlerimizle eskiden arkadaş onların sayesinde arkadaş olduk zaten.neyse gelelim konuya diyelim dışarı çıktık beraber eğer hesabı biz oduyorsak bu arkadaşım yemeyeceği şeyleri de söyler cocuga ayri kendine ayrı kocasina illa ye illa ye der bu bana garip geliyor kendileri de 3 kerede 1 kere oderler hesabi sınırın bozuluyor açıkçası biseyde diyemiyorum ama enayi yerine koyuyor sanki
Eşlerimizle tam 20 senelik arkadaş bende kızı severim iyidir hoştur ama bu hareketleri artık gıcık ediyor arabayla alakası yok hesap odeyecegime taksiye binerim ama ne biliyim arkadaş iyidir diyorum ama galiba yaniliyorumNiye bir arkadaşa bu kadar ihtiyaciniz var? Yoksa onlarin arabasi oldugu icin mi bu kadar birlikte takilmak istiyorsunuz. Şahsen esimin birtane evli unvden arkadasi vardı. Onlarla bikac defa ciktik herkes kendi ödedi. Ama 2. Bir çifte biz bu kadar gerek duymadik evlendigimizden beri. Size bu sekilde hesap kitleyen ve dışarı çıktiginizda sinirinizi bozan insanlarla disari cikmaktaki israriniz nedir ?
belki yalnızdır arkadaşı yoktur neden öyle dedinizkiNiye bir arkadaşa bu kadar ihtiyaciniz var? Yoksa onlarin arabasi oldugu icin mi bu kadar birlikte takilmak istiyorsunuz. Şahsen esimin birtane evli unvden arkadasi vardı. Onlarla bikac defa ciktik herkes kendi ödedi. Ama 2. Bir çifte biz bu kadar gerek duymadik evlendigimizden beri. Size bu sekilde hesap kitleyen ve dışarı çıktiginizda sinirinizi bozan insanlarla disari cikmaktaki israriniz nedir ?
Aynen pek arkadaşım yok maalesefbelki yalnızdır arkadaşı yoktur neden öyle dedinizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?