Hesabı o ödüyor diye...

samqul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
53
40
38
Ankara
Kızlar bisi sorucam evliyim dokuz yıllık bi arkadaşımız daha var onlarda dokuz yıllık evli yasitiz anliycaniz eşlerimizle eskiden arkadaş onların sayesinde arkadaş olduk zaten.neyse gelelim konuya diyelim dışarı çıktık beraber eğer hesabı biz oduyorsak bu arkadaşım yemeyeceği şeyleri de söyler cocuga ayri kendine ayrı kocasina illa ye illa ye der bu bana garip geliyor kendileri de 3 kerede 1 kere oderler hesabi sınırın bozuluyor açıkçası biseyde diyemiyorum ama enayi yerine koyuyor sanki

Eşim de öyle diyor o yemeği boğazına dizerimde bana yakışmaz söylerim söylerim ya kanka benim cüzdan evde kalmış derim mecbur odeyecek hemde yemeğin başında yaparım yiyemezde diyor )

Kim davet etmisse, o oder. Ben genelde boyle sahit oldum yani. Tabi nasilsa ben davet edildim karsi taraf odeyecek benden cikmayacak diye de abanmazdim ben ama.. en iyisi herkesin kendi odemesi.

Hesabı kimin ödeyeceği önceden bekli mi oluyor? Değişik. Benim bildiğim yemek sonunda Aman sen öde yok ben ödicem falan denir.
Ya bizim arabamız yok onlarla gidiyoruz diye esimde hesabı oduyor altta kalmamak için oda bunu seziyor tabi

Eşim de öyle diyor o yemeği boğazına dizerimde bana yakışmaz söylerim söylerim ya kanka benim cüzdan evde kalmış derim mecbur odeyecek hemde yemeğin başında yaparım yiyemezde diyor )
bu çok iyiymiş neden olmasın denemekte fayda var

100 lira 200 lira ne kimseyi batırır ne zengin eder ama kahve içmeye diye çıkıp 90 100 lira odemek te koyuyor yani bazen

sizde aynısını yapın. hatta ufak ufakta laf dokundurun

Hiç bana göre degilki yine en son c,tesi onlar söyledi söyledi garson bana sordu ben sadece çay diyince eşim anladı sinirlendiğimi ben zaten başkası odese bile mümkün olan en ucuzu secerim

Niye bir arkadaşa bu kadar ihtiyaciniz var? Yoksa onlarin arabasi oldugu icin mi bu kadar birlikte takilmak istiyorsunuz. Şahsen esimin birtane evli unvden arkadasi vardı. Onlarla bikac defa ciktik herkes kendi ödedi. Ama 2. Bir çifte biz bu kadar gerek duymadik evlendigimizden beri. Size bu sekilde hesap kitleyen ve dışarı çıktiginizda sinirinizi bozan insanlarla disari cikmaktaki israriniz nedir ?

Eşlerimizle tam 20 senelik arkadaş bende kızı severim iyidir hoştur ama bu hareketleri artık gıcık ediyor arabayla alakası yok hesap odeyecegime taksiye binerim ama ne biliyim arkadaş iyidir diyorum ama galiba yaniliyorum

belki yalnızdır arkadaşı yoktur neden öyle dedinizki

Espri ile karışık taş atın. ."aman canım nasıl olsa hesap bizde takılın rahat rahat ne olacak ki"deyin.anlamazlar sa bidaha birlikte çıkmayın. .

Öyle insanlarla bir daha dışarı çıkmazdım. Ya evime davet ederim ya da evine giderim. Terbiyesizlik yaptıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…