Aynen bende o günden sonra öyle karar aldım zatenÖyle insanlarla bir daha dışarı çıkmazdım. Ya evime davet ederim ya da evine giderim. Terbiyesizlik yaptıkları.
dışarda yemek yerine evde takılsanız. para mı dayanır ayol bu kadınaAynen pek arkadaşım yok maalesef
Zaten lafa gelince biz hiç sevmeyiz dışarda yemeği yazık mi değil parama der ama ben ise girdiğimden beri böyle sanki yada ben huylandimdışarda yemek yerine evde takılsanız. para mı dayanır ayol bu kadına
Eşlerimizle tam 20 senelik arkadaş bende kızı severim iyidir hoştur ama bu hareketleri artık gıcık ediyor arabayla alakası yok hesap odeyecegime taksiye binerim ama ne biliyim arkadaş iyidir diyorum ama galiba yaniliyorum
belki yalnızdır arkadaşı yoktur neden öyle dedinizki
Tabiki bizde birbirine yeten bi ciftiz ama bazen arıyoruz yani arkadaş normal olarakEe eşim onlarin arabasiyla gidiyoruz diye hesap oduyor diyorsun. Madem öyle dediginiz gibi taksiyle veya toplu tasimayla gidin herkes kendi ödesin arkadasliginiz devam etsin. Sizde sinir olmayin?
Arkadaş olmazsa olmaz bir gereksinim değil bence. Arkadassiz yapamayan bir cift, cift olamamistir bence. Biz uzun yolculuklara, tatile, aksam cafeye vs eşimle gideriz yanimizda illa birini aramayiz yalniz degiliz biz ikimiziz ve birbirimize yetiyoruz cok sukur. Arkadas dedigimiz insanlar hayatimizin cok minik bir bolumu kapsiyorlar olmasalarda olur yani. Hele keyfimizi kaciriyorsa bir arkadaş, niye onunla takilalim ki?
aman o zaman evde yemek yapın canım. yani ben dışardaki yemeğe para vermem ama biri ısmarlarsa görgüsüz gibi yerim diyor. keşke etrafınızda dost olabilecek başka insanlarda olsa da sizde bu görgüsüzü bırakabilsenizZaten lafa gelince biz hiç sevmeyiz dışarda yemeği yazık mi değil parama der ama ben ise girdiğimden beri böyle sanki yada ben huylandim
yani ben arkadaşlarımla takılmayı severim. sizde haklısınız ama sürekli eşle gezmek yerine insan bazende dost arar.Ee eşim onlarin arabasiyla gidiyoruz diye hesap oduyor diyorsun. Madem öyle dediginiz gibi taksiyle veya toplu tasimayla gidin herkes kendi ödesin arkadasliginiz devam etsin. Sizde sinir olmayin?
Edit: Bu insanlara sinirinizi bozdukları halde katlanacak kadar arkadas ihtiyaciniz varsa siz bana göre yeterli bir çift değilsiniz zaten.
Arkadaş olmazsa olmaz bir gereksinim değil bence. Arkadassiz yapamayan bir cift, cift olamamistir bence. Biz uzun yolculuklara, tatile, aksam cafeye vs eşimle gideriz yanimizda illa birini aramayiz yalniz degiliz biz ikimiziz ve birbirimize yetiyoruz cok sukur. Arkadas dedigimiz insanlar hayatimizin cok minik bir bolumu kapsiyorlar olmasalarda olur yani. Hele keyfimizi kaciriyorsa bir arkadaş, niye onunla takilalim ki?
Fikirleriniz fikirlerimi etkiledi teşekkürler paylaşımniz icinaman o zaman evde yemek yapın canım. yani ben dışardaki yemeğe para vermem ama biri ısmarlarsa görgüsüz gibi yerim diyor. keşke etrafınızda dost olabilecek başka insanlarda olsa da sizde bu görgüsüzü bırakabilseniz
yardımcı olabildiysem ne mutlu banaFikirleriniz fikirlerimi etkiledi teşekkürler paylaşımniz icin
Dost aramak yanlış degil tabi ki tercihtir. Ancak burada, sizi kullandigini dusundugunuz ve sinirinizi bozan kisilerle sırf yalnız kalmamak için gorusmeye devam etme zorunluluğu hissetmeye varacak boyutta "ihtiyaç" duyulması farklı birşey bence. :)yani ben arkadaşlarımla takılmayı severim. sizde haklısınız ama sürekli eşle gezmek yerine insan bazende dost arar.
evet o yönden çok haklısınız.yani mutsuz olmak yerine arkadaşsız kalmak daha iyiDost aramak yanlış degil tabi ki tercihtir. Ancak burada, sizi kullandigini dusundugunuz ve sinirinizi bozan kisilerle sırf yalnız kalmamak için gorusmeye devam etme zorunluluğu hissetmeye varacak boyutta "ihtiyaç" duyulması farklı birşey bence. :)
Ay taksi daha ucuzsa ona binin bence. Yoksa kurtulmak zor.Ya bizim arabamız yok onlarla gidiyoruz diye esimde hesabı oduyor altta kalmamak için oda bunu seziyor tabi
Ha bide yandaki masadaki bu değil ben ondanda istiyorum dedi geçen
büyük görgüsüzlük bence.Kızlar bisi sorucam evliyim dokuz yıllık bi arkadaşımız daha var onlarda dokuz yıllık evli yasitiz anliycaniz eşlerimizle eskiden arkadaş onların sayesinde arkadaş olduk zaten.neyse gelelim konuya diyelim dışarı çıktık beraber eğer hesabı biz oduyorsak bu arkadaşım yemeyeceği şeyleri de söyler cocuga ayri kendine ayrı kocasina illa ye illa ye der bu bana garip geliyor kendileri de 3 kerede 1 kere oderler hesabi sınırın bozuluyor açıkçası biseyde diyemiyorum ama enayi yerine koyuyor sanki
Ya bizim arabamız yok onlarla gidiyoruz diye esimde hesabı oduyor altta kalmamak için oda bunu seziyor tabi
, 5 tlik gazla 100tlik hesap bir mi bile bile izin veriyosunuz iyilikten maraz doğmuş.Ya bizim arabamız yok onlarla gidiyoruz diye esimde hesabı oduyor altta kalmamak için oda bunu seziyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?