Hesabı o ödüyor diye...

Ee eşim onlarin arabasiyla gidiyoruz diye hesap oduyor diyorsun. Madem öyle dediginiz gibi taksiyle veya toplu tasimayla gidin herkes kendi ödesin arkadasliginiz devam etsin. Sizde sinir olmayin?

Edit: Bu insanlara sinirinizi bozdukları halde katlanacak kadar arkadas ihtiyaciniz varsa siz bana göre yeterli bir çift değilsiniz zaten.

belki yalnızdır arkadaşı yoktur neden öyle dedinizki

Arkadaş olmazsa olmaz bir gereksinim değil bence. Arkadassiz yapamayan bir cift, cift olamamistir bence. Biz uzun yolculuklara, tatile, aksam cafeye vs eşimle gideriz yanimizda illa birini aramayiz yalniz degiliz biz ikimiziz ve birbirimize yetiyoruz cok sukur. Arkadas dedigimiz insanlar hayatimizin cok minik bir bolumu kapsiyorlar olmasalarda olur yani. Hele keyfimizi kaciriyorsa bir arkadaş, niye onunla takilalim ki?

Tabiki bizde birbirine yeten bi ciftiz ama bazen arıyoruz yani arkadaş normal olarak

Zaten lafa gelince biz hiç sevmeyiz dışarda yemeği yazık mi değil parama der ama ben ise girdiğimden beri böyle sanki yada ben huylandim
aman o zaman evde yemek yapın canım. yani ben dışardaki yemeğe para vermem ama biri ısmarlarsa görgüsüz gibi yerim diyor. keşke etrafınızda dost olabilecek başka insanlarda olsa da sizde bu görgüsüzü bırakabilseniz

yani ben arkadaşlarımla takılmayı severim. sizde haklısınız ama sürekli eşle gezmek yerine insan bazende dost arar.

Fikirleriniz fikirlerimi etkiledi teşekkürler paylaşımniz icin

yani ben arkadaşlarımla takılmayı severim. sizde haklısınız ama sürekli eşle gezmek yerine insan bazende dost arar.
Dost aramak yanlış degil tabi ki tercihtir. Ancak burada, sizi kullandigini dusundugunuz ve sinirinizi bozan kisilerle sırf yalnız kalmamak için gorusmeye devam etme zorunluluğu hissetmeye varacak boyutta "ihtiyaç" duyulması farklı birşey bence. :)

evet o yönden çok haklısınız.yani mutsuz olmak yerine arkadaşsız kalmak daha iyi

Ha bide yandaki masadaki bu değil ben ondanda istiyorum dedi geçen

bildiginiz pis bogaz ama bu..
bulusacaginiz zaman arabayla degil taksiye atlayip gidin ya da onlarin odedigi bi gun sizde yan masadakinden istiyorum diye onunuze geleni siparis edin.
olmaz bu boyle ya,sokaktan mi topluyorsunuz parayi

büyük görgüsüzlük bence.
ben olsam çıkmam bir daha yemeğe onlarla.
evinizde görüşün.
para mı dayanır herseferinde bu kadına böyle

Böyle yapıyorlarsa çok da samimi olmamanızda fayda olur hesap ödemeyi kabulleniyorsanız evinize çağırın daha iyi herkes kendi yiyip içtiğini ödemesi lazım bizde arkadaşlarla gittiğimizde herkes ayrı öder veya biri öder karttan hesabına aktarırız bizde

Normalde arkadaşlı, aileli çıkılan yemek yada eğlencede, geçen siz ödediniz bu sefer biz ödeyelimdenir. Olmuyorsa eğer;
Diyelimki es kaza onlar ödeyelim dediklerindei Alman usulü yapın.. Yani herkes kendininkini ödesin mantığı..
Bunu her seferinde böyle yapın..
Yada olmuyorsa:
1- Hesap istendiğinde wc ye gitsin eşiniz, sizdede cüzdan kart olmasın
2-O kişilerle dışarı yemeğe, eğlenceye çıkmayın.

Görgusuz kadın demekki. Her aile kendininkini ödesin bence. Öyle bir ortam olmuyorsa da yemege değil de çay ocağına falan götürün bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…