Hesabı o ödüyor diye...

Üç kişilik bir aileyseler uç ayrı menü söylemeleri gayet normal ve bunun yaninda salata ve tatli istiyorlarsa buda normal.Çok merak ettim bunlarin disinda baska bir sey istiyorlar mi?
İstemeleri normal ona birşey demiyorum ama doymayiz doymayiz doymayiz deyip yenmeyecek şeyleri de söylüyor mesela şundan hiç icmedim bir deneyim diyor sonra onu içmiyor sevmedim diye yada çocuk tokum diyor madem geldin yiyeceksin diyor sonra çocuk yeniyor onu hop çöp

Ne ilginç insanlar var. Bana çok iyi niyetle yapıyor gibi gelmedi. Çok sık görüşmeyin bence. Zaten samimiyetinden şüphe duymaya başladıysanız olmaz o iş artık. Zamanla başka şeylerde gözünüze batmaya başlar.

Yemek yediğiniz yerde kimin hesabını ödeseniz arkadaş olursunuz zaten sırf arkadaşınız diye milletin hesabını ödemeyin yani

Direk diyosun net

Benim düşüncem bu
yani yapım bu
etrafımdakılerle ılgılı kafamda bırseyler sezersem ya da art niyet algılarsam direkt cıkartırım hayatımdan

ayrıca her seferınde sızın arabanız yok dıye sizi aldıkları için hesabı sizin ödemenız de uygun değil ki;
taksi tutup kendınız gtsenız daha ucuza gelır:)

İşte zaten en son eşim kahve ismarlayim size dedi katalogda ne kadar pasta varsa sipariş etti o günden sonra benim sartel attı
Kız baksana acaba gicikligina mi yapıyor araba mevzusu için. Hani sürekli bizim arabayi kullaniyorlar falan diye mi düşünüyor acaba. Normal değil çünkü.

İşte zaten en son eşim kahve ismarlayim size dedi katalogda ne kadar pasta varsa sipariş etti o günden sonra benim sartel attı

Nasııııı yani
Yani birden fazla pasta mı istedi tek başına
Az ye, gidişatın çoook kötü deseydin

Kız baksana acaba gicikligina mi yapıyor araba mevzusu için. Hani sürekli bizim arabayi kullaniyorlar falan diye mi düşünüyor acaba. Normal değil çünkü.
Ama onlar arıyor sizin arabanız yok biz nasıl olsa gidiyoruz diyor gelin diye bilemedim valla bi giciklik varda kime bilmiyorum

Eşi yemiycem ben çay icicem diyor illa trilice ye diyor çay içme neden mocha filan icmiyosun diyor e cay ucuz tabi evdede var
Bende bu konulara gicuk olurum esinin rahatsiz olduguda ortada acikcasi.hanima soz gecmiyor..kadin birseyler yapmak istiyor ..Ama ne yaptigini bilmiyor..

Ama onlar arıyor sizin arabanız yok biz nasıl olsa gidiyoruz diyor gelin diye bilemedim valla bi giciklik varda kime bilmiyorum
Benimde her gitttigimde yemegim karsilansa kusura bakma bende cagiririm..boyle hem para harcayip hem gicik olup sinirleneceginize ya evde oturun yada kendi basiniza gidin..

Sen de aynısını yap o zaman anlasın yani olabilir kendine kocasına çocuğa ayrı ayrı sipariş verince özellikle mi yapmış oluyor hem yemeğe otururken sizin hesabı ödeyeceğinizi nereden biliyor da sipariş veriyor o kadar daha lokantaya oturmadan mı bizden hesaplar diyorsunuz. Sonuçta yemek bittiğinde masadan kalkınca verilir hesap.

ya herkes kendi hesabini odesin, yada onceden kimin odeyecegini belli etmeyin derim, mesela yine boyle yemege abandiklari birgun kari koca hesap geldiginde hic orali olmayin hesabi onlara yikin gorsunler bakalim gorgusuzlugu

Mesele ayrı ayrı sipariş vermesi değil zaten tabiki de yiyecek verecek ama nerdeyse eve paket yaptıracak bunuda yarın yeriz diye banami garip geldi bilmiyorum ben öyle olmadığını için herhalde ben başkası ismarlayicaksa bile en uygun şeyi söylerim bilmiyorum belki ben abarttim

Zaten bu genelde eşim hadi size yemek ismarliyim yada hadi şuraya gidelim dediğinde olduğu için biliniyor yani önceden hesabı kimin odeyecegi

Kesinlikle abartmiyorsunuz..Ama ortada baska birsey var . Kadin resmen gicik olmanizi istiyor sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…