Direk diyosun netgörüşmeyin
İstemeleri normal ona birşey demiyorum ama doymayiz doymayiz doymayiz deyip yenmeyecek şeyleri de söylüyor mesela şundan hiç icmedim bir deneyim diyor sonra onu içmiyor sevmedim diye yada çocuk tokum diyor madem geldin yiyeceksin diyor sonra çocuk yeniyor onu hop çöpÜç kişilik bir aileyseler uç ayrı menü söylemeleri gayet normal ve bunun yaninda salata ve tatli istiyorlarsa buda normal.Çok merak ettim bunlarin disinda baska bir sey istiyorlar mi?
Direk diyosun net
Kız baksana acaba gicikligina mi yapıyor araba mevzusu için. Hani sürekli bizim arabayi kullaniyorlar falan diye mi düşünüyor acaba. Normal değil çünkü.İşte zaten en son eşim kahve ismarlayim size dedi katalogda ne kadar pasta varsa sipariş etti o günden sonra benim sartel attı
İşte zaten en son eşim kahve ismarlayim size dedi katalogda ne kadar pasta varsa sipariş etti o günden sonra benim sartel attı
Eşi yemiycem ben çay icicem diyor illa trilice ye diyor çay içme neden mocha filan icmiyosun diyor e cay ucuz tabi evdede varNasııııı yani
Yani birden fazla pasta mı istedi tek başına
Az ye, gidişatın çoook kötü deseydin
Giciklik yaptığı belli zaten artık daha öncekiler de acabami diyodum ama emin oldum artıkKız baksana acaba gicikligina mi yapıyor araba mevzusu için. Hani sürekli bizim arabayi kullaniyorlar falan diye mi düşünüyor acaba. Normal değil çünkü.
Ama onlar arıyor sizin arabanız yok biz nasıl olsa gidiyoruz diyor gelin diye bilemedim valla bi giciklik varda kime bilmiyorumKız baksana acaba gicikligina mi yapıyor araba mevzusu için. Hani sürekli bizim arabayi kullaniyorlar falan diye mi düşünüyor acaba. Normal değil çünkü.
Eşi yemiycem ben çay icicem diyor illa trilice ye diyor çay içme neden mocha filan icmiyosun diyor e cay ucuz tabi evdede var
Bende bu konulara gicuk olurum esinin rahatsiz olduguda ortada acikcasi.hanima soz gecmiyor..kadin birseyler yapmak istiyor ..Ama ne yaptigini bilmiyor..Eşi yemiycem ben çay icicem diyor illa trilice ye diyor çay içme neden mocha filan icmiyosun diyor e cay ucuz tabi evdede var
Benimde her gitttigimde yemegim karsilansa kusura bakma bende cagiririm..boyle hem para harcayip hem gicik olup sinirleneceginize ya evde oturun yada kendi basiniza gidin..Ama onlar arıyor sizin arabanız yok biz nasıl olsa gidiyoruz diyor gelin diye bilemedim valla bi giciklik varda kime bilmiyorum
Kızlar bisi sorucam evliyim dokuz yıllık bi arkadaşımız daha var onlarda dokuz yıllık evli yasitiz anliycaniz eşlerimizle eskiden arkadaş onların sayesinde arkadaş olduk zaten.neyse gelelim konuya diyelim dışarı çıktık beraber eğer hesabı biz oduyorsak bu arkadaşım yemeyeceği şeyleri de söyler cocuga ayri kendine ayrı kocasina illa ye illa ye der bu bana garip geliyor kendileri de 3 kerede 1 kere oderler hesabi sınırın bozuluyor açıkçası biseyde diyemiyorum ama enayi yerine koyuyor sanki
Aynen kocasınida bozuyor o sipariş verirken eşim duymuş kafayı yemişsin sen demiş kocasıBende bu konulara gicuk olurum esinin rahatsiz olduguda ortada acikcasi.hanima soz gecmiyor..kadin birseyler yapmak istiyor ..Ama ne yaptigini bilmiyor..
Mesele ayrı ayrı sipariş vermesi değil zaten tabiki de yiyecek verecek ama nerdeyse eve paket yaptıracak bunuda yarın yeriz diye banami garip geldi bilmiyorum ben öyle olmadığını için herhalde ben başkası ismarlayicaksa bile en uygun şeyi söylerim bilmiyorum belki ben abarttimSen de aynısını yap o zaman anlasın yani olabilir kendine kocasına çocuğa ayrı ayrı sipariş verince özellikle mi yapmış oluyor hem yemeğe otururken sizin hesabı ödeyeceğinizi nereden biliyor da sipariş veriyor o kadar daha lokantaya oturmadan mı bizden hesaplar diyorsunuz. Sonuçta yemek bittiğinde masadan kalkınca verilir hesap.
Zaten bu genelde eşim hadi size yemek ismarliyim yada hadi şuraya gidelim dediğinde olduğu için biliniyor yani önceden hesabı kimin odeyecegiSen de aynısını yap o zaman anlasın yani olabilir kendine kocasına çocuğa ayrı ayrı sipariş verince özellikle mi yapmış oluyor hem yemeğe otururken sizin hesabı ödeyeceğinizi nereden biliyor da sipariş veriyor o kadar daha lokantaya oturmadan mı bizden hesaplar diyorsunuz. Sonuçta yemek bittiğinde masadan kalkınca verilir hesap.
Kesinlikle abartmiyorsunuz..Ama ortada baska birsey var . Kadin resmen gicik olmanizi istiyor sanki..Mesele ayrı ayrı sipariş vermesi değil zaten tabiki de yiyecek verecek ama nerdeyse eve paket yaptıracak bunuda yarın yeriz diye banami garip geldi bilmiyorum ben öyle olmadığını için herhalde ben başkası ismarlayicaksa bile en uygun şeyi söylerim bilmiyorum belki ben abarttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?