Hesabı o ödüyor diye...

madem rahatsızsın ya laf sokacaksın ya da gitmeyeceksin. ayrıca mesaj yazanlara katılıyorum alman hesabında sorun olmaz.

Eşim de öyle diyor o yemeği boğazına dizerimde bana yakışmaz söylerim söylerim ya kanka benim cüzdan evde kalmış derim mecbur odeyecek hemde yemeğin başında yaparım yiyemezde diyor )
bence yesinler yesinler bol bol herşeyi söylesinler, en son cüzdanı evde unuttum desin eşiniz :)
böylece kendi kazdıkları kuyuya düşerler

Ee sizde dışarı çıkmayın onlaarla

İlle de dışarıda hep beraber yemek yemeğe mecbur musunuz? Çıkmayın yemeğe bunlarla yani. İlle bir yere gidecekseniz, kahvecilere filan gidin, öyle uzun menüleri olmayan yerler seçin. Hesabı, hele hele bu kadar çok ısmarladılarsa Alman usulü ödeyin. Üstümde yok deyin, Alman usulü en güzeli deyin, ne bileyim, ödemeyin onlarınkini işte. Küserler veya arayı açarlarsa da kurtulmuş olursunuz.

Benimde basima öyle birşey geldi iki aile beraber yemeğe gidiyorduk daha yolda kadin a yerine gitmeyelim çok pahalı ben o parayla başı alırım demeye başladı gittik yemek yedik hesap bize patladı tabiki artık kadin kendine bir düzine badi almıştır tövbe ettim paramla sinir oldum bir daha da kimseyle çıkmadık

Insan bence mutavazili olmasi lazim bence bu tarz insanlari anlamiyorum gercekten ben yeri geliyor esimden bile cekiniyorum disari cikinca bana bu tarz mevzular garip geliyor brnce tavrinizi koyun aynisini sizde ona yapin ve birdahada disarda yemeyin ayip ya

Bende öyle dusunuyo rum aynen

Aynı tarz bi arkadasligi kisa sure once bitirdim kurtuldum olmuyo canim bastan hatasini gorduysen o katlaniyo artiyo bir sure sonra goze batiyo dahada ilerleyince sorun yaratiyo bziimkilerde cocukluk arkadasiydi kadin evinde iyi ama dısarda para muhabbeti yapardi birlikte gunu birlik biyere gittik kaldik sabah erken kalkip coluk cocuguyla kahvaltisini yapmis hic sevmez paylasmayi basta bende hic farketmemistim ama her disari cikinca para muhabbeti olunca banada dokundu cok sukur artik hayatimda yok rahatim bizim tek sorun parada degildi ne konussak kocasina anlatirdi oda benim kocama :)

100 lira 200 lira ne kimseyi batırır ne zengin eder ama kahve içmeye diye çıkıp 90 100 lira odemek te koyuyor yani bazen

100 lira 200 lira ne kimsöttırır ne zengin eder ama kahve içmeye diye çıkıp 90 100 lira odemek te koyuyor yani bazen
Siz de onlara yedireceğinize taksiyle gidin ya da benzini doldurun hesabı ödetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…