- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.193
- 398
ortak odeyın kendı payınızı koyun ortaya gerısıne karısmayın bırebır muhabbetlerde yanı ıkı kısı ıken bır gun sız bır gun arkadasınız odeyebılır ama cogul muhabbetlerde ya bu sekılde olur yada ortak odenır kımse kımsenı hesabını karsılamak zorunda degıl-parası yoksada evınde otursun ben cok rahatsız olurum bu durumdan..Kızlar bisi sorucam evliyim dokuz yıllık bi arkadaşımız daha var onlarda dokuz yıllık evli yasitiz anliycaniz eşlerimizle eskiden arkadaş onların sayesinde arkadaş olduk zaten.neyse gelelim konuya diyelim dışarı çıktık beraber eğer hesabı biz oduyorsak bu arkadaşım yemeyeceği şeyleri de söyler cocuga ayri kendine ayrı kocasina illa ye illa ye der bu bana garip geliyor kendileri de 3 kerede 1 kere oderler hesabi sınırın bozuluyor açıkçası biseyde diyemiyorum ama enayi yerine koyuyor sanki
Ya bizim arabamız yok onlarla gidiyoruz diye esimde hesabı oduyor altta kalmamak için oda bunu seziyor tabi
Ya bizim arabamız yok onlarla gidiyoruz diye esimde hesabı oduyor altta kalmamak için oda bunu seziyor tabi
Madem bu kadar gıcıksınız buluşmayın olur biterEşim de öyle diyor o yemeği boğazına dizerimde bana yakışmaz söylerim söylerim ya kanka benim cüzdan evde kalmış derim mecbur odeyecek hemde yemeğin başında yaparım yiyemezde diyor)
Aynen vallaAyy Alhhim ya ne insanlar var ben hesabı başkası ödeyeceği zaman utanıp yiyemiyorum bişey
Ayy bana fenalık gelir. Milletin görgüsüzlüğünün faturasını ödeyeceğime, kredi çekip araba alırım onu öderim o ne ya...
İşte zaten en son eşim kahve ismarlayim size dedi katalogda ne kadar pasta varsa sipariş etti o günden sonra benim sartel attıGörgusuz kadın demekki. Her aile kendininkini ödesin bence. Öyle bir ortam olmuyorsa da yemege değil de çay ocağına falan götürün bari.
bizde de var bu modelden bir tane baktım olmuyor dışarda buluşmuyoruz.evde buluşuyoz evdede bi çay bir kek insan olana çok bileee :)))) enayi olmayınnnnnnKızlar bisi sorucam evliyim dokuz yıllık bi arkadaşımız daha var onlarda dokuz yıllık evli yasitiz anliycaniz eşlerimizle eskiden arkadaş onların sayesinde arkadaş olduk zaten.neyse gelelim konuya diyelim dışarı çıktık beraber eğer hesabı biz oduyorsak bu arkadaşım yemeyeceği şeyleri de söyler cocuga ayri kendine ayrı kocasina illa ye illa ye der bu bana garip geliyor kendileri de 3 kerede 1 kere oderler hesabi sınırın bozuluyor açıkçası biseyde diyemiyorum ama enayi yerine koyuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?