- Konu Sahibi banabenigeriver
-
O zaman kuafore gidin. 2 kiyafet degil 10 kiyafet alin. Neden yapmiyorsunuz ? Sorumlulugumu aldi diyen bunu da yapmali oyle degil mi ?Çalışmamı istemeyen kişi eşim neden yük olayım
Fark eder mı? Biz evlenmeden bir sene önce eşimin borcu vardı, bile bile evlendim kabul ettim... Düğünden sonra verdim altınlarımı kapattı borcunu... Dünya malı için neden kırayım eşimi ? Biliyorum ki vakti zamanı gelince verdiğim herşey yerine gelecek... Gelmese ne olur ? Mutluyum ben yuvamda...O motoru ben varken almadık ki yıllar önce alınmış düğünde gelen takılarım bana kaldı eşime geleni ise ailesi aldı böyle düşünmemden normal birşey yok bence
Ben görücü usulü evlendim ve eşimin maaşınıda sormadım evlenince öğrendim bu adama hiçbir iş yaptırılmamış giyimine kadar annesiyle kardeşi alırmışBence para idaresini bilmeyen esiniz degil sizsiniz. Maasi birikim yapmaya zaten uygun degil maasla borca girmeden eksiye gecmeden yaşıyorsanız bu zaten oldukca iyi bir idareci oldugunu gösterir. Adama benim sorumlulugumu aldi diyorsunuzda maas ortada adam ortada. Evlenmeyi kabul eden de sizsiniz.
Bir motoru var mesela aylık 100 lira gider rahat benzinine tamiri falan oluyor 200-300ü buluyor motorda olsa mı iyi olmasa mı daha karar veremedim
Bence asıl sen istemiyorsun,Çalışmamı istemeyen kişi eşim neden yük olayım
Çok şey farkeder enayi yerine konulduk vallaFark eder mı? Biz evlenmeden bir sene önce eşimin borcu vardı, bile bile evlendim kabul ettim... Düğünden sonra verdim altınlarımı kapattı borcunu... Dünya malı için neden kırayım eşimi ? Biliyorum ki vakti zamanı gelince verdiğim herşey yerine gelecek... Gelmese ne olur ? Mutluyum ben yuvamda...
Çalışmama durumunun sebebini burada açmak doğru olmaz bize göre doğrusu bu diyeyimBence asıl sen istemiyorsun,
Çalışmak için izne tabiysen, sus ve eşini küçük çocuğu yönetir gibi, dizginleyemediğin yönetme istediğinden vazgeç, evin huzur dolsun.
Çalışmak ayıp mı, günah mı, seviyesizlik mi,
Çalışan kadınların evi berbat mı?
Niye izin vermesin.
Şu çemkirişten sonra ikna oldum
Sen istesen o kocayı öyle bir ikna edersin ki çalışmana
Zaten öyle yapmaya çalışıyor parası kalmadığını görüyorum üzülüyorum veriyorum almak istemiyorEsinizle konusun ,ilk bin lira icinden kendi masrafini gorup faturalari odesin ,sizden baska para istemesin ,napiyor esiniz hergun disarda cebinden yemek mi yiyor ,
Sizdeki 1000 tl den siz mutfak harcamasi yapin kalani kenara koyun ,
Size yuklenilecek bur durum yok ,kira vermedikten sonra 2 bin lira az bir para degil
Ben görücü usulü evlendim ve eşimin maaşınıda sormadım evlenince öğrendim bu adama hiçbir iş yaptırılmamış giyimine kadar annesiyle kardeşi alırmış
Neden calistirmiyor sizi ?Ben görücü usulü evlendim ve eşimin maaşınıda sormadım evlenince öğrendim bu adama hiçbir iş yaptırılmamış giyimine kadar annesiyle kardeşi alırmış
Kendi adınıza düşünün ben kendimi enayi gibi görmüyorm. Çünkü hiçbir zaman eşimi paramatik olarak görmedim... Aç değilim açıkta değilim istediğimi alıyorum evladımın eksigi yok. Biri evime gelse iki tencere yemek yapacak erzagım var şükür... Bundan iyisi Şam'da kayısı..eşim bana ayda bin lira verse iki senede araba alırdm kusura bakmayın...Çok şey farkeder enayi yerine konulduk valla
Uzulmeyin ,oyle boyle idareyi ogrenir ,bekar delikanli gibi harcamak yokZaten öyle yapmaya çalışıyor parası kalmadığını görüyorum üzülüyorum veriyorum almak istemiyor
Biz sormadık hiçbirşekildeGörücü usulü evlilikte maaş sorulur sen sormasan aracı sorar
Ada'mın lüksü sigara 300 tl
Motor da 200 kalan da eline 250-300
Bunu harçlık mı yapsın eve birşeyler mi alsın
Ada'm nereden kıssın sigara dışında lüks nesi var
Biz sormadık hiçbirşekilde
Kendi adınıza düşünün ben kendimi enayi gibi görmüyorm. Çünkü hiçbir zaman eşimi paramatik olarak görmedim... Aç değilim açıkta değilim istediğimi alıyorum evladımın eksigi yok. Biri evime gelse iki tencere yemek yapacak erzagım var şükür... Bundan iyisi Şam'da kayısı..eşim bana ayda bin lira verse iki senede araba alırdm kusura bakmayın...
Eşimden değil zaten ailesi bizi enayi yerine koydu bana verdiği bin lirayı ona vermesem zaten bu konuyu neden açayım parası bitiyor ve veriyorumKendi adınıza düşünün ben kendimi enayi gibi görmüyorm. Çünkü hiçbir zaman eşimi paramatik olarak görmedim... Aç değilim açıkta değilim istediğimi alıyorum evladımın eksigi yok. Biri evime gelse iki tencere yemek yapacak erzagım var şükür... Bundan iyisi Şam'da kayısı..eşim bana ayda bin lira verse iki senede araba alırdm kusura bakmayın...
Yani diyorsun kiÇalışmama durumunun sebebini burada açmak doğru olmaz bize göre doğrusu bu diyeyim
Yaşlar uyuyordu beğeni vardı ve hayat görüşü benzerliğiUygun olduğunuza Nasıl karar verdiniz
Yani ailesini işini gelirini kötü akışkanlığını bilmeden aman kısmet gelmiş evlenelim mi dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?