Hesap bilmeyen eş...

Paralar fazla fazla böyle gidiyor işte 2000 liralık masraf yapıp eve birşey aldık mesela 500 500 taksit veriyor
Eve alınıyormus işte ? Evin ihtiyacı var demekki alınıyor ve para gidiyor... Ben sizi anlamadım inanın... Hem evin idaresini alamıyor diyorsunuz hem parayı benden alıyor taksit veriyor diyorsunuz.. bir motorun ne kadar masrafı olabilir Allah aşkına ? Siz bir yerde hata yapıyorsunuz bence..

Çalışmamı istemeyen kişi eşim neden yük olayım

Calismaniza izin vermiyorsa siz neden birikim tasarruf vesaire dusunuyorsunuz?

Calismaniza izin vermemek maddi anlamda her seyi onun karsilamak zorunda olmasi demek.

Birakin kuafor isini evde halletmeyin. Yemeklik her gun et alin somon alin. Canim bugun ev yemegi degil kebap istiyor diyin siparis edin. Yiyin icin gezin. Cikin kahve icin yanina da tatli soyleyin. Evde sıkılıyorum mecbur cikip geziyorum e mecbur harcaniyora, calissam oyalanirim'a getirin olayi. Hem para da yetmeyince mecbur calisin diyecek.

Yani suan siz herseyi kısarak arttirmaya calisiyorsunuz. Yazik degil mi size? Ayda bir sinemaya gidilse 50 lira. Bir yemege gidilse 100 lira. Haftada bir kahve icseniz o da aylik 100 lira.
Yilda 1 tatile gidilse onun taksidi...
Siz daha yeni evlisiniz bunlar en ozgur gunleriniz. Sadece maddi bakmayin ilerde bebek olursa para olsa da yapamayacaginiz seyler var. Bu zamanlarda bunlari kismak cok yersiz.

Bu açıklamayı yapmasanda olurdu neyse

Arkadaşım kendin düzenini kurmuşsun, buraya boş yere sorup da keyfini bozma. Ayda bir çeyrek yap olsun bitsin.
Gereksiz yorumlar geliyor kimse kimsenin hayatını, çevresini bilemez ki. Şu an konu çalışıp çalışmamanıza dönecek ve çok gereksiz.
Para sizin paranız tabiki de az da olsa biriktirmek istersiniz. Ama eşiniz de bıraksın sigarayı çünkü 2000 lira maaş alan birinin aylık 300 lira sigaraya vermesi şaka gibi sanki.

250 liraya taksit yapacakken 500 diyor

+1
Konu güme gider bence

Paralar fazla fazla böyle gidiyor işte 2000 liralık masraf yapıp eve birşey aldık mesela 500 500 taksit veriyor
Hic anlamadim bu isi.
Adamin cebinde sigarayi yakiti cikar kaliyor birkac yuz lira.
Calisan insan tabi ki harcayacak.
Bir gun dersaneye gidiyorum yok su, pogaca, ivir zivir derken bir suru para gidiyor.
Asil sen napiyorsun evde otururken 1000 lirayi?
Cok sikayetciysen is bulup calis. Calismam diyorsan bence kendi kazandigi parayi nasil harcayacagini da ogretme esine. On bin lira harcamiyor sonuc olarak.

Bu açıklamayı yapmasanda olurdu neyse
Bunda bi kötülük yokki. Eşinin çalışmasını istemeyen erkekler çok. Hepside aynı sebebten. Işyerinde tanımadığı erkekler var diye. Ben kötü niyetle birşey yazdığımı düşünmüyorum. Eski yazdıklarından anladığım kadarıyla bu sebebten dolayı çalışmıyordur deme gereği duydun cunki herkes başka yönde düşünüyo

Çocuk olursa içmez belki

1000 lirayı yavaş yavaş eşime veriyorum ay içinde bana kalmıyor yani

300 tl sigara da çok gelirinize göre biraz azaltsa keşke
Oldu
Ben de sigara içiyorum
En dandik sigara 8 lira
Sağlığa zararını at kenara
Günlük 10 harcama sırf kendime
Ee çalışan Emek veren benim
Niye kısayım
Sigara değil, yerine dondurma, çikolata, pasta koy
Onlar da zararlı

He sonra da huzursuz bir yuvası mı olsun? Ya hu arkadaşım ne biçim akıllar veriyorsunuz? Kendi aralarında öyle anlaşmışlarsa ve kadın da bundan memnunsa pardon da bize laf düşmez.
Her gün somon alın ne demek ya? Bir tane somon yiyorum 60 lira . Günde 60 lira demek 1800 lira demek. Pardon da kuaför cart curt masrafı nasıl çıkacak?
Bence düşünerek hareket edelim ve akıl verelim.

1000 lirayı yavaş yavaş eşime veriyorum ay içinde bana kalmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…