- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
Ben görmemişim onu canım kusura bakma. Neyse ki ucuz atlatmışsın geçmiş olsun :)canım sayfa 10 a bakarsan adamın karakterini çözersin
hiç aklıma gelmemişti :)Aslında , bu şekilde olmaz bir daha görüşmeyelim demek için sizin şehre çağırsaydın önce yeyip içip, sonrada masadan kalksaydınhem yediklerini ödesin hemde parası yoksa otostopla evine dönsün
sağol canım hepimizi karşılaştırsınBen görmemişim onu canım kusura bakma. Neyse ki ucuz atlatmışsın geçmiş olsun :)
Hakkında hayırlısı olsun insallah Allah daha iyilerle karşılaştırsın.
canım sadece sayfa 10 a bakabilirsin güncelleme oradaSon durumlar ne oldu? 2. Bulusma yaptinizmi? 15 sayfayi okumak isime gelmedi acikcasi.
Ayrildiniz galiba
Okudum canim. Sanirim adam yine maas gununden once seninle bulusup hesapları sana odetmek istiyordu. Maas zamanina gelince bulusma zamani belkide boyle birsey uydurdu.canım sadece sayfa 10 a bakabilirsin güncelleme orada
Okudum simdi tahmin etttigim gibi. Boylesi uzuun zaman once bana da denk gelmisti. Pis cimriler.ben mal gibi baya bekledim ne olacak diye ve sayfa 10 daki güncellemeye bak adamın pişkinligine
Son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar baya zaman geçmiş ama üzerinden neyse
Bu olaydan bir kaç gün sonra tekrar ısrarla buluşmak istedi ben reddettim dediğim gibi çözmek için maaş gününü bekliyordum.
Beklediğim maaş günü nihayet geldi ve bu bana çok sinirliyim lütfen görüşelim dertleşelim tarzı bir şey dedi bende o sırada çalıştığımı telefonda anlatmasını istedim, oda annem benim maaş kartımı almış gitmiş eve yaptırdığı mutfak dolaplarını ödemiş dedi bende kızdım ve bu ne demek ya sana güvenip mi yapmış bu ne hadsizlik benim annem kapı çalmadan odama girmeyen kadın ki sen erkeksin annen eşyalarıni mi kurcalıyor hadi kurcaladı şifreni nereden biliyor dedim. Oda daha önce bunu yapmıştı alışkınım ama sinirim bozuluyor artık dedi, bende ne tepki verdin diye sordum, bana dedi ki tepki vermedim ne diyeyim. İnanmadım açıkçası bu bahaneler için bile olsa görüşmek istemiyorum artık onunla ona da bunu söyledim ben böyle kedi gibi ana kuzusu biriyle takılmam kusura bakma dedim o gün bu gündür görüşmüyoruz yani kızlar da bence sizin dediğiniz gibi cimri bahane uyduruyor.
Son gelişmeleri yazıyorum arkadaşlar baya zaman geçmiş ama üzerinden neyse
Bu olaydan bir kaç gün sonra tekrar ısrarla buluşmak istedi ben reddettim dediğim gibi çözmek için maaş gününü bekliyordum.
Beklediğim maaş günü nihayet geldi ve bu bana çok sinirliyim lütfen görüşelim dertleşelim tarzı bir şey dedi bende o sırada çalıştığımı telefonda anlatmasını istedim, oda annem benim maaş kartımı almış gitmiş eve yaptırdığı mutfak dolaplarını ödemiş dedi bende kızdım ve bu ne demek ya sana güvenip mi yapmış bu ne hadsizlik benim annem kapı çalmadan odama girmeyen kadın ki sen erkeksin annen eşyalarıni mi kurcalıyor hadi kurcaladı şifreni nereden biliyor dedim. Oda daha önce bunu yapmıştı alışkınım ama sinirim bozuluyor artık dedi, bende ne tepki verdin diye sordum, bana dedi ki tepki vermedim ne diyeyim. İnanmadım açıkçası bu bahaneler için bile olsa görüşmek istemiyorum artık onunla ona da bunu söyledim ben böyle kedi gibi ana kuzusu biriyle takılmam kusura bakma dedim o gün bu gündür görüşmüyoruz yani kızlar da bence sizin dediğiniz gibi cimri bahane uyduruyor.
senide canım sağolOkudum simdi tahmin etttigim gibi. Boylesi uzuun zaman once bana da denk gelmisti. Pis cimriler.Allah seni gonlu zengin eli açık biriyle karsilastirsin :)
iyi ki asalak tipli insanlarAy ne biçim insanlar türemiş... İyiki kurtuldun...
hemde ne soğumaNasıl insanlar var burda hayretler içinde kalıyorum. Çok yerinde davranmışsın. Soğutmuş kendinden aptal.
canım sayfa 10Bilemedim.. Bir de maaş alınca görüşün bakalım?
pislikten öte hepsiAy şükür yol yakınken bıraktın.
Pis herif ya böyleleri de
Merhaba hanımlar nasıl başlasam bilemedim önce arkadaşımdan ve kendimden bahsedeyim
yeni tanıştığım bir arkadaş var erkek aynı işi yapıyoruz ikimizde ama farklı fırmalar da arkadaşım 22,ben 23 yaşındayım.
arkadaşımın firmasında şu an bir maaş problemi var yani faturasını bile henüz ödeyemedi hattı kapalı o derece bir problem pazartesi hallolacak.
Birbirimize karşı ilgimiz var flört ediyoruz şu an.
Bu kişi eskiden benim firmam da çalışmış çevremde herkesi tanıyor ve ben bu kişiyi çevremde kime sorsam çok çok iyi yorumlar alıyorum.
Bu günde zaten çok efendi çok düzgün biriydi.
Şimdi bu arkadaşım benim olduğum şehire geldi benimle görüşmek için, ilk defa yüzyüze görüşüyoruz (bundan önce yüzyüze sadece bir on dk ayak üstü birbirimizi görmüştük) .
İlk defa benim şehrime geldi otobüs parasından, cafe de oturmamıza kadar her şeyi en önde giderek ben ödedim ve bu kişiden bir itiraz cümlesi, itiraz hareketi hiçbir şey çıkmadı.
Şimdi maaş durumu göz önünde, belki de bu kadar masraf hesap edip gelmedi çocuk ve hani hesap ödemeye kalksa ve yapamasa mahçup olacaktı.
Bir yandan da diyorum ki madem yanında parası yok neden çıktı yola geldi çünkü ben param olmadan bırak başka şehri çarşıya bile çıkmam.
Diğer yandan da bu gün görüşmeseydik eğer bir daha bir hafta veya daha uzun süre sonra ya kalacaktı bu iş.
Görüşmek için o ille de ısrar etti.
Bunun dışında hiçbir pürüz problem yoktu.
Sizce bu durum normal mi bana bir akıl verin hanımlar.
canım sayfa 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?