hesap konusu bana da dert oldu...

Aslında , bu şekilde olmaz bir daha görüşmeyelim demek için sizin şehre çağırsaydın önce yeyip içip, sonrada masadan kalksaydın hem yediklerini ödesin hemde parası yoksa otostopla evine dönsün

Nasıl insanlar var burda hayretler içinde kalıyorum. Çok yerinde davranmışsın. Soğutmuş kendinden aptal.

Ay şükür yol yakınken bıraktın.
Pis herif ya böyleleri de

Şimdi arkadaşımm,bu adam sırf beni görmek için yani bir hafta daha da geçiktirmemek içi gelseydi ve bana seçenek sunsaydı misal;''Maaşımı bir hafta sonra alacağım,o zaman geleyim şu an müsait değilim seni görmeyi çok istiyorum aklına böyle birşey gelmesin ama sadece uygun değilim kendimi rahat hisedemem '' dese ben bu adama tek kuruş para ödetmezdim .Umrumda bile olmazdı.

Ama senin durumunda,bu adam o kadar yol geldiğine göre mutlaka hesap edip geldi.Allah aşkına biz sokağa çıkarken bile ne olur olmaz diye yanına fazla para insanlarız.Bu bir de erkek ve seni görmeye geliyor,bu olmadı.

Bu adam,en azından itiraz edebilirdi,yani sen ilk adımı attığında dur ne oluyor demesi gerekirdi,ben bu rahatlığı da sevmedim..Misal ,ben misafir olarak gitsem bir ile insanlra ayıp olmasın diye ben ödemeye çalışırım,hani yük olamayayım diye.

Bu adam bildiğin uyanıklığa kaçmış,ve fazlaca misafir kontenjanından yemiş.Bir kere ne kadar sevsem de bu tavırdan sonra ben iki kez değil 1oo kez düşünürüm.

Daha tanışma aşamasında benim cebime güvenen erkek,sevgiliyken nişanlıyken demek ki çok rahat olacakk..O zaman da eşim ,nişanlım yabancı değil deyipp gayet doğal karşılayacakk..

Ben böyle adamla ne sevgili olurum ne evlenirim.Yanımda adam mı var korkuluk mu belli değill..

Uzak kalsıınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…