hesap konusu bana da dert oldu...

22 yasinda bir erkegin kartinin izinsiz ve gizlice alinip yuklu harcama yapilmasina tepki vermemesi gercek bir sorun degil mi?

Annesine kendi istegiyle yardimci olmasi gibi bir durum yok ki ortada. Anlattigi gibiyse haksizliga ses cikaramiyor demektir. Yani eve alisveris yapma dememis ki konu sahibi, nasil kartin gizlice alinir da boyle bir harcama yapilir demis.

Maaşla ilgili sıkıntıyı bikiyorsun ve sen yapman gerekeni yapmışsın ama beklesydi keske parasi olunca gelseydi. Yol parasini daha senin vermen hos olmamis. Neticede yeni tanisiyorsunuz.

Bence 1 kez daha buluşun ve bu sefer sizde ödeme konusunda ağırdan alın. Ne olduğu belli olur zaten. Sevmiyorum böyle erkekleri

Çok garip. Cimri olmasını geçtim, bana gerilim filmlerindeki tipler gibi geldi. Bu yaşa gelip hala annesiyle yaşayan, başka şehirde yaşayan yeni flörtünün yanına gidip her şeyi ona ödeten, sonra da telefon edip "annem benden para çaldı ama ben bir şey diyemedim" diye annesini şikayet eden bir tip. Bir de bunları anlatmak için görüşme talep etmiş. Çok anormal. Neden görüşüyorsunuz ki?

Görüşmüyormuşsunuz. Sizin adınıza sevindim. Bence çok doğru bir karar vermişsiniz.

Bu ne len boyle erkek mi olur
Sehir disindan gel kizlan buluş
Yemektir kahvedir kiza odet
Oh ne iyiymis
Parasi yoksa baskasindan borc alabilirdi
Ilk tanisma onemlidir
Hic sevmem balik bastan kokar derim

bende verdiğim karardan çok memnunum
Canim bnde inanmadim dedigine . Demekki gercekten cimri biri
Varsayalim ki dedigi dogru annesi sormadan harcadi . Ozamanda kotu ana kuzusu . Simdi buna ses etmiyorsa ilerde (evlilikte vs.)neler neler...

Sonuc olarak iki durumda birbirinden beter , en iyisini yapmissin vazgecmekle...

gerçekten aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık yani hiç haz etmiyorum ana kuzusu erkekten

Bence ilk gorusme icin rahat davranmis. Sonucta oturmus bir iliskiniz yok herseyin aranizda karsiliksiz olduguna dair bir guven yok... erkegin ne olursa olsun ilk gorusmeye gelirken yaninda bi miktar parasi olmasi gerekir... gerekirse arkadaslarindan borc alir ama yine de size karsi mahcup olmamasi gerekirdi... ha atiyorum oturmus bi iliskiniz olur o zaman hep sen öde o ödemesin sorun olmaz cunku sen de bilirsin parasi olsa zaten sana ödetmeyecegini ki zaten gozun gormez bile kim odemis diye

Sen bırak bunu. Evlenince de aynısını yapar.arkadaşım yaşadı aynı şeyleri.ilk başta kızmıyosun ama sonra ne bu ya para mı yedireceğim sürekli moduna giriyorsun. Bu kaygı yüzünden aşkını yaşayamıyorsun

Bana yaptıkların biraz fazla geldi. Ama bazı erkekler böyledir. Senden emin olana kadar, senin için para harcamazlar.

Güncellemeyi simdi okudum, inanmadım yalanına. Çalışan bir kadın, kocaman oğlundan gizli, böyle birşey yapmaz.

Bazı erkekler yolunacak tavuk arıyor, hem sevgilim olsun, hem tüm hesabı ödesin, hem geziyim tozayım, herşeyi onunla yaşayım. Öyle bir dünya YOK!!!

Son düzenleme:
Normal değil.
Ve çok itici
En başta niye kabul ediyorsun ki şimdi iyice alışırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…