- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Yok şuan değilim bitti zaten birde bana nispet yapıyor. Başladı zaten kız takip etmeye kız fotosu beğenmeye..
yine gezdiremem diyor yani
aman boşver hemen çirkinleşmiş tavırlarına bak şunun
Ayyy son dediği şeyGÜNCELLEME: AYRILDIK BİTTİ
3-4 GÜNDÜR KONUŞMUYORDUK.BUGÜN DAYANAMAYIP MESAJ ATTIM.
SOĞUK OLUNCA HİÇ ÇEKİLMİYORSUN DEDİM.
ODA TAMAM ÇEKME O ZAMAN DEDİ.
HESAPLA İLGİLİ YAZDIĞIM MESAJDA ŞU:
UMARIM BENİM KADAR DEĞER VERENİ ÇIKAR.ÖĞRENCİSİN DİYE SANA KIYAMAYIP HESAP BİLE ÖDETMİYORDUM.AMA NE DEMİŞLER ACIMA YETİME ...GİT FOTOLARINI BEĞENDİĞİN TİKİ KIZLARLA OL.AMA ONLARI GEZDİRİP YEDİRMEN İÇİRMEN LAZIM SÖYLİM.
CEVAP:YAA SEN ORADA TRİBE GİRİP BOŞ TARTIŞMAYALIM DİYE BİRŞEY DEMİYORDUM BENDE ÖĞRENCİLİKTEN ÖDETTİĞİMİ ZANNETME BENİM KREDİ KARTIM AYLIK 30 BİN LİRE ÖDEMEMEK İÇİN ÖYLE BİŞEY YAPMAM RAHAT OL.TATLIM SEN HALA ANLAMADIN BENİM BİŞEY YAPMAMA GEREK YOK 2 MESAJ ATSAM EVE GELİRLER.
Ayyy son dediği şey
Söyle de 30 bin tllik kartıyla kendine beyin temin etsin.
Kurtulmuşsun.
Benim erkek arkadaşım memur ben öğrenciyim. Bazen oda der, e hadi yemek ısmarla falan. Sizce cimri mi ki oda, bilemedim ya.
Bu arada geçmiş olsun iyi kurtulmuşsunuz, zeka yaşı ilerlememiş zor anlaşamazdınız zaten
Ayy en nefret ettigim erkek tipi.Eski görüstüğüm vardı aileler biliyo onun abisiyle benim kuzen evlenicekti neyse dügün icin birseyler alicam ki bnde calisyrm bana ordan alma gel burdan aliriz dedi tamm dedim gittik kndi elbisesini aldı ödedi benimkini ödemedi bnde o oduycek saniyrm burda halledrz dedi ya ki onun parasina ihtiyacim yok ama yaninda bi erkek car sonucta elini cebine attirmamali neyse hani sen halledicktin dedim ben burda alirz dedim bn alicam dedmedim dedi bi sinirlendim ödedim ciktim ayakkabi icin baska yere girdik o hic girmedi bile disarda bekliyo ya bu kadar olur aldim ciktim hic bisey soylemeden bindim arabaya bitti dedim kusura bakmada senin kaliteni gördüm dedim benim milyarlarimda olsa yanımdaki adam elimi cebime attırmayacak ben onun kalitesini görücem korkundan iceri girmedin dedim senin parana ihtiyacim yok senin gibi erkek bozuntusuna da dedim yol verdim...Benim icin erkek güven verecek dik duracak yanindaki kadın yanımda erkek var diyecekİyi aksamlar kızlar.
Sorunsallarım bitmiyor
Benimkiyle buluştuk az önce geldim
Kendisi üni. Son sınıfta kpss kursunada gidiyor ögretmenlige hazirlaniyor. İlk başta okuyor diye hesap ödetmemeye özen gösterdim ödetmedimde topu topu iki defa ödemiştir oda kahve ictigimizde felan ama normalde hergün disardan yer parası var yani bugünde sinemaya girdik (gönlü hoş olsun diye istedigi filme) kasada kartı uzatir gibi oldu dedim ben öderim hic yok mok demedi ödetti.48tl ödedim.Zaten filmde sarmadi aradan sonra ciktik karnim acti dedim yemek yiycem ben tokum sen ye dedi ben yedim oda sıcak cikolata icti.hesap ödemeye garsonu ben cagirdim yine ben ödedim 40tl hic teklifte yok yani. Parasi olmadigini bilsem neysem galiba ben alistirdim böyle ama bu akşam çok sogudum. Önceki iliskilerime bakiyorumda kapımda alip kapimda birakiliyodum elimi cüzdanima sürdürtmezlerdi. Ama bunda buluscam diye hem yollarda sürün hemde yemesini icmesini öde. Çok gıcık kaptımyanlışmı düşünüyorum
GÜNCELLEME: AYRILDIK BİTTİ
3-4 GÜNDÜR KONUŞMUYORDUK.BUGÜN DAYANAMAYIP MESAJ ATTIM.
SOĞUK OLUNCA HİÇ ÇEKİLMİYORSUN DEDİM.
ODA TAMAM ÇEKME O ZAMAN DEDİ.
HESAPLA İLGİLİ YAZDIĞIM MESAJDA ŞU:
UMARIM BENİM KADAR DEĞER VERENİ ÇIKAR.ÖĞRENCİSİN DİYE SANA KIYAMAYIP HESAP BİLE ÖDETMİYORDUM.AMA NE DEMİŞLER ACIMA YETİME ...GİT FOTOLARINI BEĞENDİĞİN TİKİ KIZLARLA OL.AMA ONLARI GEZDİRİP YEDİRMEN İÇİRMEN LAZIM SÖYLİM.
CEVAP:YAA SEN ORADA TRİBE GİRİP BOŞ TARTIŞMAYALIM DİYE BİRŞEY DEMİYORDUM BENDE ÖĞRENCİLİKTEN ÖDETTİĞİMİ ZANNETME BENİM KREDİ KARTIM AYLIK 30 BİN LİRE ÖDEMEMEK İÇİN ÖYLE BİŞEY YAPMAM RAHAT OL.TATLIM SEN HALA ANLAMADIN BENİM BİŞEY YAPMAMA GEREK YOK 2 MESAJ ATSAM EVE GELİRLER.
Ayy en nefret ettigim erkek tipi.Eski görüstüğüm vardı aileler biliyo onun abisiyle benim kuzen evlenicekti neyse dügün icin birseyler alicam ki bnde calisyrm bana ordan alma gel burdan aliriz dedi tamm dedim gittik kndi elbisesini aldı ödedi benimkini ödemedi bnde o oduycek saniyrm burda halledrz dedi ya ki onun parasina ihtiyacim yok ama yaninda bi erkek car sonucta elini cebine attirmamali neyse hani sen halledicktin dedim ben burda alirz dedim bn alicam dedmedim dedi bi sinirlendim ödedim ciktim ayakkabi icin baska yere girdik o hic girmedi bile disarda bekliyo ya bu kadar olur aldim ciktim hic bisey soylemeden bindim arabaya bitti dedim kusura bakmada senin kaliteni gördüm dedim benim milyarlarimda olsa yanımdaki adam elimi cebime attırmayacak ben onun kalitesini görücem korkundan iceri girmedin dedim senin parana ihtiyacim yok senin gibi erkek bozuntusuna da dedim yol verdim...Benim icin erkek güven verecek dik duracak yanindaki kadın yanımda erkek var diyecek
Mesajlasmalariniz berbat.. Seviye cok asagida.. Daha dun sevgili iken birbirinize simdi neler kusmuşsunuz.. Ben de bosanma yaşadim ama sukur boyle olmadik seyler soylenmedi.. Soylenecek sey var soylenmeyecek sey var..
Cok sinirlendim ama ya sanki benim onun parasina ihtiyacim var bostan korkukuğu gibi hiç katlanamam cimri erkeğeOoooo maşallah hiç çekinmeden patır patır söyleyip bitirmişssin helal olsun.
E yok artık yani.Ayy en nefret ettigim erkek tipi.Eski görüstüğüm vardı aileler biliyo onun abisiyle benim kuzen evlenicekti neyse dügün icin birseyler alicam ki bnde calisyrm bana ordan alma gel burdan aliriz dedi tamm dedim gittik kndi elbisesini aldı ödedi benimkini ödemedi bnde o oduycek saniyrm burda halledrz dedi ya ki onun parasina ihtiyacim yok ama yaninda bi erkek car sonucta elini cebine attirmamali neyse hani sen halledicktin dedim ben burda alirz dedim bn alicam dedmedim dedi bi sinirlendim ödedim ciktim ayakkabi icin baska yere girdik o hic girmedi bile disarda bekliyo ya bu kadar olur aldim ciktim hic bisey soylemeden bindim arabaya bitti dedim kusura bakmada senin kaliteni gördüm dedim benim milyarlarimda olsa yanımdaki adam elimi cebime attırmayacak ben onun kalitesini görücem korkundan iceri girmedin dedim senin parana ihtiyacim yok senin gibi erkek bozuntusuna da dedim yol verdim...Benim icin erkek güven verecek dik duracak yanindaki kadın yanımda erkek var diyecek
Ben belesci degilim hanimefendi kendim de calisiyorum kendi kiyafetimi alabilirim orda kendi kiyafetinin parasini verip benimkini vermemesi tuhaf ben yanimda biri varken kiz arkadasim bile sadece kendiminkini verip cikmam utanirim ki kaldiki bu senin kiz arkadasin ayip yani...Bir yeri atladım orda 40 lira eksik kaldı bendede yoktu onu bile vermedi bana lazim diye bu cimrilik degil de ne...E yok artık yani.
Adam sizin bankamatik kartınız mı sizin elbisenizi ödeyecek.
Hele hele çıkıp hani halledecektin demeniz,ben burda can verdim.
Erkek arkadaşınız cimri değilmiş ama sizin kafa nerde beleş oraya yerleş sanırım,zira bir kadının güçlü hissetmesi için yanindaki erkeğin elini cebine koymasına ihtiyacı yok tabi bu kendine yeten güçlü kadınlar için geçerli.
He bu yorumu da siz çok harika bir olaymış amaaan cimriye yol verdim edasında konuştuğunuz için yapıyorum.
Adam cimri değil siz beleşçisiniz sadece.
Siz adama güvenmişsiniz,yoksa 40 lira eksik kalmaz.Ben belesci degilim hanimefendi kendim de calisiyorum kendi kiyafetimi alabilirim orda kendi kiyafetinin parasini verip benimkini vermemesi tuhaf ben yanimda biri varken kiz arkadasim bile sadece kendiminkini verip cikmam utanirim ki kaldiki bu senin kiz arkadasin ayip yani...Bir yeri atladım orda 40 lira eksik kaldı bendede yoktu onu bile vermedi bana lazim diye bu cimrilik degil de ne...
"Hani halledecektin" kismi beni de yerden yere vurdu.. Şaka gibi..E yok artık yani.
Adam sizin bankamatik kartınız mı sizin elbisenizi ödeyecek.
Hele hele çıkıp hani halledecektin demeniz,ben burda can verdim.
Erkek arkadaşınız cimri değilmiş ama sizin kafa nerde beleş oraya yerleş sanırım,zira bir kadının güçlü hissetmesi için yanindaki erkeğin elini cebine koymasına ihtiyacı yok tabi bu kendine yeten güçlü kadınlar için geçerli.
He bu yorumu da siz çok harika bir olaymış amaaan cimriye yol verdim edasında konuştuğunuz için yapıyorum.
Adam cimri değil siz beleşçisiniz sadece.
Valla param yoksa bile (parası olmayanın alışverişte işi ne neyse) onu diyeceğime o an bayılmış taklidi yapar mağazadan uzarım"Hani halledecektin" kismi beni de yerden yere vurdu.. Şaka gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?