Hesap ödeme sorunsalı

Bide hava atmış :)
Malesef hayatımızda böyle kişiler var.
Mutlaka başıma gelir.
Sen durumunu bir sekilde belli et.
Direk yüzüne bunu da sen öde dersen yanlış anlaşılabilir.
Bu ay harcamalarım çok vs. de

Hayat müşterek. Saygılarımla
Kari kocaysan evet musterek cunku bir omur onunlasin ama sevgiliyse parasi varsa ve harcamıyor ise bence sorun burda. Gelecegini henüz kurmadığın birini secmek bir tercihse bu kullanilmali. Bu durum eger ki parasi varsa ve harcamıyor ise biraz mustereklikten cok kullanmaya giriyor. Bu ince cizgiyi korumak lazim. Parasi sahiden yoksa o karar kisiye ait. Bunu kabul edip evlenirse eger evet hayat musterek olur diye dusunuyorum affiniza sığınarak

Hani after dinner yazmış ya yemediği halde o attığı yemek fotolari da arkadaşlarının yedikleri falan olmasın. Çok mu iyi niyetli düşündüm

Evet canım benim çok doğru yazıyorsun ben ironi olarak yazdım.

Aynen öyle yapacağım.. Baktım olmuyor yol vericem..
Tatlım sen hala o asalakla mı berabersin? Asalak diyorum çünkü başkasının kanıyla besleniyor seninki gibi... Yol ver artık şuna gözünü seveyim.. Ondan bi halt olmaz söyleyim sana. Cimri erkekten her zaman uzak dur, ciddi pişmanlıktır onlar

Çok doğru diyorsunuz. Hakverdim size

Yok şuan değilim bitti zaten birde bana nispet yapıyor. Başladı zaten kız takip etmeye kız fotosu beğenmeye..

Yok şuan değilim bitti zaten birde bana nispet yapıyor. Başladı zaten kız takip etmeye kız fotosu beğenmeye..
o zaman zehir zıkkım olsun yedikleri de Jigolo bile diyesim geldi ya neyse.. Şunu hiç unutma, seven ve değer erkek asla paranı yemek istemez. bir kaç kerelik istisnalar olur ama standarta dönüştürmez. Bu erkekte içgüdüsel bişey birazda. Bunu aklından çıkarma canım seçimini öyle yap

Seni beleşe alıştırmışlar, o da yiyici çıkmış... Geçmişte ödemediğin hesaplar dönüyor olsa gerek

Edit: Bitmiş...

4 gündür hiç konuşmadık. Ne o mesaj attı ne ben.. Birşey demeden bitti yani o dahaa mesaj atmaz gamsız biri zaten

nasıl ayrıldın.
söyledın mı sebebını

ayrılırken yüzüne vursaydın keşke, yaptın mı bunu?? yaptım de nolur
utanırdı biraz bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…