- 23 Eylül 2013
- 25.914
- 53.891
- 798
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Aynen ya o gün bende enayi gibi hissetim. Birde hesabı ödüyorum şifreyi giricem beni lafa tutuyor muhabbeti sürdürmeye çalıyor onamı cevap verim garsona mı dönim şifremi giriyim.. Ayak yapıyor işte suratımda düştü ama inşallah anlamıştır. Üstüne içtiği sıcak çikolatanın fotoğrafını çekip hikayede paylaşmış, üstüne after dinner (Yemekten sonra)yazmış.Sanki yemek yedide bide hava olsun diye öyle bişey yazıyor.
Kari kocaysan evet musterek cunku bir omur onunlasin ama sevgiliyse parasi varsa ve harcamıyor ise bence sorun burda. Gelecegini henüz kurmadığın birini secmek bir tercihse bu kullanilmali. Bu durum eger ki parasi varsa ve harcamıyor ise biraz mustereklikten cok kullanmaya giriyor. Bu ince cizgiyi korumak lazim. Parasi sahiden yoksa o karar kisiye ait. Bunu kabul edip evlenirse eger evet hayat musterek olur diye dusunuyorum affiniza sığınarakHayat müşterek. Saygılarımla
Evet canım benim çok doğru yazıyorsun ben ironi olarak yazdım.Kari kocaysan evet musterek cunku bir omur onunlasin ama sevgiliyse parasi varsa ve harcamıyor ise bence sorun burda. Gelecegini henüz kurmadığın birini secmek bir tercihse bu kullanilmali. Bu durum eger ki parasi varsa ve harcamıyor ise biraz mustereklikten cok kullanmaya giriyor. Bu ince cizgiyi korumak lazim. Parasi sahiden yoksa o karar kisiye ait. Bunu kabul edip evlenirse eger evet hayat musterek olur diye dusunuyorum affiniza sığınarak
Tatlım sen hala o asalakla mı berabersin? Asalak diyorum çünkü başkasının kanıyla besleniyor seninki gibi... Yol ver artık şuna gözünü seveyim.. Ondan bi halt olmaz söyleyim sana. Cimri erkekten her zaman uzak dur, ciddi pişmanlıktır onlarAynen öyle yapacağım.. Baktım olmuyor yol vericem..
Kari kocaysan evet musterek cunku bir omur onunlasin ama sevgiliyse parasi varsa ve harcamıyor ise bence sorun burda. Gelecegini henüz kurmadığın birini secmek bir tercihse bu kullanilmali. Bu durum eger ki parasi varsa ve harcamıyor ise biraz mustereklikten cok kullanmaya giriyor. Bu ince cizgiyi korumak lazim. Parasi sahiden yoksa o karar kisiye ait. Bunu kabul edip evlenirse eger evet hayat musterek olur diye dusunuyorum affiniza sığınarak
Hani after dinner yazmış ya yemediği halde o attığı yemek fotolari da arkadaşlarının yedikleri falan olmasın. Çok mu iyi niyetli düşündüm
Erkek adam hesap ödetmez.
Onur gurur meselesidir.
Ödeyemeyecegi bir durum varsa kadin devreye girer.
Ayrılsana bundan. Nedir bu?? ennn saygı duyulmayacak erkek tiplerinden üst sıralarda olanı
Tatlım sen hala o asalakla mı berabersin? Asalak diyorum çünkü başkasının kanıyla besleniyor seninki gibi... Yol ver artık şuna gözünü seveyim.. Ondan bi halt olmaz söyleyim sana. Cimri erkekten her zaman uzak dur, ciddi pişmanlıktır onlar
o zaman zehir zıkkım olsun yedikleri deYok şuan değilim bitti zaten birde bana nispet yapıyor. Başladı zaten kız takip etmeye kız fotosu beğenmeye..
nasıl ayrıldın.Yok şuan değilim bitti zaten birde bana nispet yapıyor. Başladı zaten kız takip etmeye kız fotosu beğenmeye..
Zaten bitti canım...
o zaman zehir zıkkım olsun yedikleri deJigolo bile diyesim geldi ya neyse.. Şunu hiç unutma, seven ve değer erkek asla paranı yemek istemez. bir kaç kerelik istisnalar olur ama standarta dönüştürmez. Bu erkekte içgüdüsel bişey birazda. Bunu aklından çıkarma canım seçimini öyle yap
nasıl ayrıldın.
söyledın mı sebebını
ayrılırken yüzüne vursaydın keşke, yaptın mı bunu?? yaptım de nolur
utanırdı biraz bari
Seni beleşe alıştırmışlar, o da yiyici çıkmış... Geçmişte ödemediğin hesaplar dönüyor olsa gerek
Edit: Bitmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?