Hesap ödeme sorunsalı

yoo bu kadarını okudum ki.

ben de bunu diyorum zaten. ödeme o halde. zorla ödeymiyor ya. atma elini cebine. garsonu sen çağırma.

Hesabi eğer birlikte ödeyecekseniz normal bir durum aslında sizinde ödemeniz ama bu çok saçma olmuş. Öyle gönülsüz kart uzatacağına falan en azından size açık açık "bugün param yok canım sen halleder misin" falan deseydi. Erkek dediğinde biraz gururlu olacak ya.

bir daha ki bulusmada nasil tepki verecek acaba ? bizi haberdar etmeyi unutma :) bu arada butun kk ordusu adama neler neler diyor ah kendisi bi bilse :)

Bidaha ki bulusmamiz bir hafta sonra olur heralde.Uzak oturuyoruz biraz herzaman görüsemiyoruz ama kesinlikle güncelleme yapip bilgi verecegim. Ayrica bilse beni vurur heralde
bir daha ki bulusmada nasil tepki verecek acaba ? bizi haberdar etmeyi unutma :) bu arada butun kk ordusu adama neler neler diyor ah kendisi bi bilse :)

Kızlarr üstteki yoruma bakın Para göz ve kalitesiz oldum iyi mi
Ben sana paragöz ve kalitesizsin demedim. Öyle bir şey yazmadım. Kalitesi de niyeti de ortadadır, dedim. ama orada yazmamasına rağmen "paragöz ve kalitesiz oldum" dediğine göre demek ki kendini öyle hissediyorsun. Sen bu laftan bunu algıladıysan ne denebilir ki? Söylenecek birşey yok yani. :)

Tatlim once konus bence neden boyle yaptigini ogren. Eger parasi varsa yapmiyorsa sorun var demek ama yoksa bunu kabulleniyorsan yorum yok derim

Nasıl konuşucamki hesapları hep ben ödüyorum niye sen ödemiyorsun diyemem ki. Para konusunu açmaya çekiniyorum
Ama maaşımda yattığında diyceğim bu ay çok sıkıştım maaşım yetmedi kart limini doldurmuşum vs. bakalım ne diycek..
Tatlim once konus bence neden boyle yaptigini ogren. Eger parasi varsa yapmiyorsa sorun var demek ama yoksa bunu kabulleniyorsan yorum yok derim

sürekli bir kişiye yüklenmek doğru değil ortak olmalı
senin konuyu görünce aklıma geldi.
normalde eşimle sevgiliyken ortak yapardık yada kimin parası varsa o öderdi.
birgün arkadaşımda benle geldi.
arkadaşım elini cüzdanına bile atmamıştı.
o kadar yemek yedik çay içtik.
kendimi kullanılmış hissetmiştim :)

En iyisi dışarıda vakit geçirirken az harcama yapıcağın yerlere gidin.
Ayy masraf olmasın falan diyin
yani sıkıntınızı biraz belli edin böyle yürümez.

Hesap odemede esitlik olmali ama sizinki sizi kullaniyor gibi geldi. Bundan sonra masrafli seyler yapmayin ve sizde çay felan için bakalim ne yapacak. Onuda mi size odetecek, alman usulu mu yapacak..

Bir sonraki buluşmada hiç kart limitim doldu sıkışığım vs deme.
Bunları belirtme.
Hiç hesaba da karışma bakalım ne yapacak.
Duruma göre diyelim yine sen ödedin.
Sonra herşeyi mesajla yazar ayrılırsın.

Hiç hesabı ben öderim, ben ödeyeyim vs hareketlerine girmeyin derim. Kendisi dışarılarda gezip harcarken arkadaşları ödüyor değilya.. Kendinizi kullandırmayın lütfen.

Pinti erkek de bic sevmem yahu. Hadi madem paran yok biyerlere gitmeyin dimi ama. Kuzu bence cekingenligini bir kenara birak ve rahatsizliginiz tatli bir dille surat asmadan soyle. Ama parlamadan. Bu senin gelecegin sonuçta.Yoksa bu is cozulmez

Daha demeyeceğim. Hesabı ödüyüp kalkalımda demicem. İlk kalkalım demesini onden beklicem bakalım napıyor.
Hareketlerine göre değerlendireceğim artık.
Hiç hesabı ben öderim, ben ödeyeyim vs hareketlerine girmeyin derim. Kendisi dışarılarda gezip harcarken arkadaşları ödüyor değilya.. Kendinizi kullandırmayın lütfen.

Aynen ya o gün bende enayi gibi hissetim. Birde hesabı ödüyorum şifreyi giricem beni lafa tutuyor muhabbeti sürdürmeye çalıyor onamı cevap verim garsona mı dönim şifremi giriyim.. Ayak yapıyor işte suratımda düştü ama inşallah anlamıştır. Üstüne içtiği sıcak çikolatanın fotoğrafını çekip hikayede paylaşmış, üstüne after dinner (Yemekten sonra)yazmış.Sanki yemek yedide bide hava olsun diye öyle bişey yazıyor.

Alman usulu yapmazda çayı öder ucuz diye. Zaten ne zaman buluşssak ben tokum diyor. Ama hergün dışarda arkadaşlarıylada yemek yiyip paylaşıyor
Hesap odemede esitlik olmali ama sizinki sizi kullaniyor gibi geldi. Bundan sonra masrafli seyler yapmayin ve sizde çay felan için bakalim ne yapacak. Onuda mi size odetecek, alman usulu mu yapacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…