- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Yahu devam sayfaları okumadın sanırım. Çocuğun parası var yok değil. Hiç olmasa eyvallah, ama olduğu halde ben hesap öderken sesini çıkarmayıp kenara çekiliyor. Dün akşam dışarı çıkmamız bana 100 TL'ye patlayınca kendi kendime dedim artık bir dur kızım bu nedir. 2 aydır birlikteyiz nerdeyse 7 8 kere buluştuk en fazla iki kere ödedi oda yine ucuz hesapları kahve felan...
Buradan bakınca nedense sevgilin paragöz ve kalitesiz gibi geldi bana.Kızlarr üstteki yoruma bakın Para göz ve kalitesiz oldum iyi mi
bir daha ki bulusmada nasil tepki verecek acaba ? bizi haberdar etmeyi unutma :) bu arada butun kk ordusu adama neler neler diyor ah kendisi bi bilse :)
Ödemem falan diyosun da hiç ayrılmak gibi bir düşüncen yok mu??
Ben sana paragöz ve kalitesizsin demedim. Öyle bir şey yazmadım. Kalitesi de niyeti de ortadadır, dedim. ama orada yazmamasına rağmen "paragöz ve kalitesiz oldum" dediğine göre demek ki kendini öyle hissediyorsun. Sen bu laftan bunu algıladıysan ne denebilir ki? Söylenecek birşey yok yani. :)Kızlarr üstteki yoruma bakın Para göz ve kalitesiz oldum iyi mi
İyi aksamlar kızlar.
Sorunsallarım bitmiyor
Benimkiyle buluştuk az önce geldim
Kendisi üni. Son sınıfta kpss kursunada gidiyor ögretmenlige hazirlaniyor. İlk başta okuyor diye hesap ödetmemeye özen gösterdim ödetmedimde topu topu iki defa ödemiştir oda kahve ictigimizde felan ama normalde hergün disardan yer parası var yani bugünde sinemaya girdik (gönlü hoş olsun diye istedigi filme) kasada kartı uzatir gibi oldu dedim ben öderim hic yok mok demedi ödetti.48tl ödedim.Zaten filmde sarmadi aradan sonra ciktik karnim acti dedim yemek yiycem ben tokum sen ye dedi ben yedim oda sıcak cikolata icti.hesap ödemeye garsonu ben cagirdim yine ben ödedim 40tl hic teklifte yok yani. Parasi olmadigini bilsem neysem galiba ben alistirdim böyle ama bu akşam çok sogudum. Önceki iliskilerime bakiyorumda kapımda alip kapimda birakiliyodum elimi cüzdanima sürdürtmezlerdi. Ama bunda buluscam diye hem yollarda sürün hemde yemesini icmesini öde. Çok gıcık kaptımyanlışmı düşünüyorum
Tatlim once konus bence neden boyle yaptigini ogren. Eger parasi varsa yapmiyorsa sorun var demek ama yoksa bunu kabulleniyorsan yorum yok derim
Pinti erkek de bic sevmem yahu. Hadi madem paran yok biyerlere gitmeyin dimi ama. Kuzu bence cekingenligini bir kenara birak ve rahatsizliginiz tatli bir dille surat asmadan soyle. Ama parlamadan. Bu senin gelecegin sonuçta.Yoksa bu is cozulmezNasıl konuşucamki hesapları hep ben ödüyorum niye sen ödemiyorsun diyemem ki. Para konusunu açmaya çekiniyorum
Ama maaşımda yattığında diyceğim bu ay çok sıkıştım maaşım yetmedi kart limini doldurmuşum vs. bakalım ne diycek..
Bir sonraki buluşmada hiç kart limitim doldu sıkışığım vs deme.
Bunları belirtme.
Hiç hesaba da karışma bakalım ne yapacak.
Duruma göre diyelim yine sen ödedin.
Sonra herşeyi mesajla yazar ayrılırsın.
Hiç hesabı ben öderim, ben ödeyeyim vs hareketlerine girmeyin derim. Kendisi dışarılarda gezip harcarken arkadaşları ödüyor değilya.. Kendinizi kullandırmayın lütfen.
sürekli bir kişiye yüklenmek doğru değil ortak olmalı
senin konuyu görünce aklıma geldi.
normalde eşimle sevgiliyken ortak yapardık yada kimin parası varsa o öderdi.
birgün arkadaşımda benle geldi.
arkadaşım elini cüzdanına bile atmamıştı.
o kadar yemek yedik çay içtik.
kendimi kullanılmış hissetmiştim :)
En iyisi dışarıda vakit geçirirken az harcama yapıcağın yerlere gidin.
Ayy masraf olmasın falan diyin
yani sıkıntınızı biraz belli edin böyle yürümez.
Hesap odemede esitlik olmali ama sizinki sizi kullaniyor gibi geldi. Bundan sonra masrafli seyler yapmayin ve sizde çay felan için bakalim ne yapacak. Onuda mi size odetecek, alman usulu mu yapacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?