- 12 Şubat 2015
- 82
- 21
- 13
- 33
- Konu Sahibi fatosgul91
-
merhabalar aranıza yeni katıldım çünkü yaşadıklarımı yazmak içimi dökmek istedim..dün eşimle tanışma yıldönümü için yemeğe çıktık hesabı ben ödedim ancak hesap gelince işsiz olmama ve harçlıklarımla yemeğe çıkmama rağmen garsonlar az maaşlı en azından 5 lira bahşiş bırakayım dedim..hesap 55 geldi bende ise 20 likler vardı hep..neyse ben eşimden 5 lira istedim bahşiş için hesabı ödedim garson tşk etti eşim bir hesap ödemeyi beceremedin bütün garsonlar sana baktı ve güldüler dedi bende baya bozuldum ama belli etmedim ben garsonlara iyilik etmeye çalışıyorken işsiz halimle onlar gerçekten bana güldüler mi bilmem yada eşim böyle bişey olduysa da neden beni ezercesine bana bunu dedi orayı da hiç anlamadım.. zaten regl dönemindeydim ne duygu hissedeceğimi şaşırdım..öğretmenim atama bekliyorum evde ders çalşıyorum eşim her akşam arkadaşları ile yemeğe çıkıyor ben evde hep yalnızım evleneli 1.5 yıl oldu..ben hep yumurta felan geçiştiririm..sanırm ben sosyal olmayı beceremiyorum ve gerçekten de bir hesap ödemeyi bile bilmiyorum...var mı benim gibi durumlar yaşayanlar neler hissettiniz nasıl atlattınız...
yok son 3 aydır felan evde hep yalnızım geçen sene atanamadım umutlar tükendi sanırım eşimde ve ailemde çok yalnız kalıyorum eşim arkadaşları ile yemeğe gidiyor eveherşeyi alıyor ama tek olunca insan yemek yemek istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?