- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi fatosgul91
-
Hmm anladım canım ama arkadaşlara katılıyorum, sende çık gez biraz bi miskinliğini at üstünden mesela eve geleceği saatte üstünü güzelce giyin o gün çeşit çeşit yemek yap makyajını yap. O gelmese bile sen kendini ödüllendir :)dershaneye gidiyorum eşim doğuda asistan burda özel ders alan olmadı ilan verdim ama ...bu senede atanamazsam asgari ücrete işler çok yapacağım kafam rahat olur en azından ...
Kilit nokta bu mesajınızda gizli.haklısınız ama o arkadaşları ile birgün yemeğe beni de götürdü doktor kocan var neden atanasın o çalışsın sen yersin diye güldüler bana eşim de arkadaşlarına hiç ses etmedi korumadı beni ..sonrasında bir daha beni yemeğe götürmedi kendi arkadaşları ile gitti...davranışları kendimi sığıntı değilde evde duran bir biblo gib hissettiriyor çoğu zaman..istediğnde beni görüyor istediğinde yokum..
bilmiyorum inanın çok bakımlıyım kokular makyajlar kıyafetler ama eşim dönüp bakmıyor bile...işsiz olmamdan kaynaklı bana saygısı yok diye düşünüyorum...
dedim nasıl evliyiz sürekli bensiz akşam yiyorsun diye tmm gitmeyeceğim diyor ama arkadaşlar baskı yapıyor dayanamıyorum diyor başka arkadaşı eşi izin vermiyor diye gitmeyince kılıbık diyorlarmış bende soğudum eşimden gelmesini istemiyorum artık aramıyorum sormuyorum aynı evde iki yabancıyız..Bence eşine çok izin vermişsin her gece gitmesine
Yeter artık gitmeyeceksin, Bu artık olmayacak, gibi hiç çıkıştın mı
Hiç sesin evde çınladı mı hiç sinirlediğini gösterdin mi
Yoksa hep tamam ben sustum sen yap ben zaten atanamadım zaten bi kazancım da yok modunda mısın
arkadaşları ve ailesi beni onaylamıyor ona layık görmüyorlar bence o da onların gazına gelip eziyor beni..ailem de yok destek olan garip kalmaktan hep bunlar...esiniz ne kadar kaba ya..ben boyle adamları anlayamıyorum insan hic karısını bu sekilde rencide etmeye calısırmı
kendini ezdirme ya madem oyle evlenmeseydi..sen birazda ustune dusuyorsun sanırım sımarmısda olabilir yemege falan goturuyorsun aman bosverarkadaşları ve ailesi beni onaylamıyor ona layık görmüyorlar bence o da onların gazına gelip eziyor beni..ailem de yok destek olan garip kalmaktan hep bunlar...
siz neden kendinize böyle davranıyorsunuz??yok son 3 aydır felan evde hep yalnızım geçen sene atanamadım umutlar tükendi sanırım eşimde ve ailemde çok yalnız kalıyorum eşim arkadaşları ile yemeğe gidiyor eveherşeyi alıyor ama tek olunca insan yemek yemek istemiyor..
ben de iş bulamadım diye eşim tarafından fena halde aşağılandım.maddi sorunumuz çok tüm yük onda.iş bul da boşanalım artık pişmanım senle evlendiğime bile dedi.deli gibi iş aradığımı ve bu durumdan çok sıkıldığımı bildiği halde.maalesef bazıları sırf can yakmak için lafın nereye gittiğini bilmeden en yakınına böyle şeyler yapıyorlar.çok acı.ama o laf ağızdan çıktı bir kere.çok haklısınız bende eşimin eline bakmak istemem hatta utanıyorum kocam olduğu halde para istemeye dershaneye gidiyorum yemek yemiyorum param yok aç kalıyorum eşimde demez paran var mı yok mu ...atanıp kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum işte bulamadım dershaneler kapanacak malum iş vermediler bu sene kaldım ortada..
benimki direk demiyor ama belli ediyor evet hayat zor ama benim eşimin maaşı yüksek cerrah..ama tutmayı bilmiyor kredi çekmek zorunda kalıyor hep bende para tutsun ev alalım istiyorum ama can çıkar huy çıkmaz yoksa bin liraya bile gül gibi geçinenler var karısı çalışmadığı halde onu el üstünde tutanlar var....ben de iş bulamadım diye eşim tarafından fena halde aşağılandım.maddi sorunumuz çok tüm yük onda.iş bul da boşanalım artık pişmanım senle evlendiğime bile dedi.deli gibi iş aradığımı ve bu durumdan çok sıkıldığımı bildiği halde.maalesef bazıları sırf can yakmak için lafın nereye gittiğini bilmeden en yakınına böyle şeyler yapıyorlar.çok acı.ama o laf ağızdan çıktı bir kere.
annende ayriymis.arkadaş çevresi hep bekar erkek yada evli yeni bebeği olmuş evden uzaklaşamaya çalışanlar son bir kaç aydır bu davranışı arttı bana da uzak duruyor diyorum kredi borcu var belki kafasını ona takıyordur diye..foto da atıyorlar facebooka erkek erkeğe çıkıyorlar ama ben çok yalnız kaldım eşim var bana uzak annem bana para yollasaydın çalışmazdım diyordu sürekli artık aramıyor arayınca da işim var diye kısa kesiyor teli..dört duvar arasında bir başıma kaldım...
aynı ünide o mediko da staja geldi gazi üniversitesinde eğitim fakültesinin yanındadır mediko orda beğenmiş beni bahçede görüp..sonra tanıştık geldi yanıma önce arkadaşlık ettik felan annem benim telimi karıştırıp erkek arkım olduğunu öğrendi sonrada üni biter bitmez el alem ne der diye evlendirdi ben hep çalışmak kendi maaşımı almak sonra evlenmek isterdim ama ülkemizde kadınlara ve ailelerin kızlara baskısı malum...eşim eskiden evlenmeen önce gözümün içine bakardı ünide herkes kıskanırdı bizi ne kadar seviyor seni derlerdi..o zamanlar öğle araları yemek alır gelirdi dersteyken ben..sürekli ilgilenirdi sonra işi olunca ve evlenince değişti...Bu arada eşinizle nasıl tanıştınız evlenmeden önce nasıldınız?
Kayınvalideniz doldurmuş olmasın, senin kapanmanı istemiş ya.. Eşinin ailesiyle nasılsınız? Görüşüyor musunuz?aynı ünide o mediko da staja geldi gazi üniversitesinde eğitim fakültesinin yanındadır mediko orda beğenmiş beni bahçede görüp..sonra tanıştık geldi yanıma önce arkadaşlık ettik felan annem benim telimi karıştırıp erkek arkım olduğunu öğrendi sonrada üni biter bitmez el alem ne der diye evlendirdi ben hep çalışmak kendi maaşımı almak sonra evlenmek isterdim ama ülkemizde kadınlara ve ailelerin kızlara baskısı malum...eşim eskiden evlenmeen önce gözümün içine bakardı ünide herkes kıskanırdı bizi ne kadar seviyor seni derlerdi..o zamanlar öğle araları yemek alır gelirdi dersteyken ben..sürekli ilgilenirdi sonra işi olunca ve evlenince değişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?