hesap ödeme ve yaşananlar

dershaneye gidiyorum eşim doğuda asistan burda özel ders alan olmadı ilan verdim ama ...bu senede atanamazsam asgari ücrete işler çok yapacağım kafam rahat olur en azından ...
Hmm anladım canım ama arkadaşlara katılıyorum, sende çık gez biraz bi miskinliğini at üstünden mesela eve geleceği saatte üstünü güzelce giyin o gün çeşit çeşit yemek yap makyajını yap. O gelmese bile sen kendini ödüllendir :)

Kilit nokta bu mesajınızda gizli.

3-4 ay öncesine kadar mutluyduk ailemin yanına gezmeye gittik ailemin bana destek olmadığını anladı sonrasında değişti aramızda karı koca ilişkisi bitti herşeyi denedim makyaj kıyafet ..ama arkadaşları ile olmak ona daha iyi geliyor dışarı yemeğe çıkmazsa spor salonuna gidiyor bende gideyim beni de yazdır dedim sen ders çalış evde kal dedi bişey diyemedim evimizin dağın başında toki..toplu taşıma bile yok hafta sonu derhaneye eşim bırakıyor çıkışta alıyor..araba hep onda hastaneden çağırılarsa diye..bilmiyorum sanrım eşim artık beni sevmiyor ..

bilmiyorum inanın çok bakımlıyım kokular makyajlar kıyafetler ama eşim dönüp bakmıyor bile...işsiz olmamdan kaynaklı bana saygısı yok diye düşünüyorum...

bence senin kendine öz güvenin yok..Koskoca eğitim fakültesi okumuşsun.ay eşim böyle olduğu için böyle ay şunu yapsam ne der ki ay işsiz olduğum için oluyor. pasif ize etmişsin kendini. bi sirkelen kendine gel sen ileri de ders vereceğin çocukların hayatlarına nasıl yön vereceksin.. Eşim ne der diye düşünme sakın. Kendi düşüncelerini de söyle.

Eşin sensiz zaten bir hayat kurmuş devam ediyor.

esiniz ne kadar kaba ya..ben boyle adamları anlayamıyorum insan hic karısını bu sekilde rencide etmeye calısırmı

Bence eşine çok izin vermişsin her gece gitmesine
Yeter artık gitmeyeceksin, Bu artık olmayacak, gibi hiç çıkıştın mı
Hiç sesin evde çınladı mı hiç sinirlediğini gösterdin mi
Yoksa hep tamam ben sustum sen yap ben zaten atanamadım zaten bi kazancım da yok modunda mısın

özgüvenim çok baltalandı kv türbansızsın türban tak yoksa konuşmam dedi bende sadece allah rızası için takarım sen istedin diye değil dedim düğüne bile gelmedi..annem beni hiç savunmadı yada eşe karşı aman kızım alttan al dedi ben ağladıkça bana kızdı ne var ne demiş ne olacak sanki diye..atanmamı beklemeden el elam ne der adamla 1 yıldır nişanlısın mecbur evleneceksin dedi sınav hastası düğün yaptılar ..evlenmezsen seni gebertirim sen babana namussun desinler mi istiyorsun boynuzlu adam mı desinler babana dedi..ilk sene mezun olduğum yıl sınava sokmadı..oysa okullarımı hep birinclikle bitirmiştim..ikinci sene yani 2014 de doğuda yalnız kaldım dershaneye gitmedim kaynak kitap alamadım ama 75 aldım yine de yetmedi atanmaya puanım bu sene 2. girişim olacak sınava umutluyum ama güven derseniz o bende gerçekten kalmadı düşünün çevrenizde herkes en güvendikleriniz sizi rencide ederse bu 3 yıldır sürekli devam ederse siz çevrenizi değiştiremezseniz olacak olan bu....

dedim nasıl evliyiz sürekli bensiz akşam yiyorsun diye tmm gitmeyeceğim diyor ama arkadaşlar baskı yapıyor dayanamıyorum diyor başka arkadaşı eşi izin vermiyor diye gitmeyince kılıbık diyorlarmış bende soğudum eşimden gelmesini istemiyorum artık aramıyorum sormuyorum aynı evde iki yabancıyız..

esiniz ne kadar kaba ya..ben boyle adamları anlayamıyorum insan hic karısını bu sekilde rencide etmeye calısırmı
arkadaşları ve ailesi beni onaylamıyor ona layık görmüyorlar bence o da onların gazına gelip eziyor beni..ailem de yok destek olan garip kalmaktan hep bunlar...

arkadaşları ve ailesi beni onaylamıyor ona layık görmüyorlar bence o da onların gazına gelip eziyor beni..ailem de yok destek olan garip kalmaktan hep bunlar...
kendini ezdirme ya madem oyle evlenmeseydi..sen birazda ustune dusuyorsun sanırım sımarmısda olabilir yemege falan goturuyorsun aman bosver

siz neden kendinize böyle davranıyorsunuz??

dışarda yemek yiyen bi eşim olsa bende evde paşalar gibi kendime bakarım yerim içerim. gerçi hergün eşimi dışarı falanda yollamam yada bende ona takılırım da neyseee

ben de iş bulamadım diye eşim tarafından fena halde aşağılandım.maddi sorunumuz çok tüm yük onda.iş bul da boşanalım artık pişmanım senle evlendiğime bile dedi.deli gibi iş aradığımı ve bu durumdan çok sıkıldığımı bildiği halde.maalesef bazıları sırf can yakmak için lafın nereye gittiğini bilmeden en yakınına böyle şeyler yapıyorlar.çok acı.ama o laf ağızdan çıktı bir kere.

benimki direk demiyor ama belli ediyor evet hayat zor ama benim eşimin maaşı yüksek cerrah..ama tutmayı bilmiyor kredi çekmek zorunda kalıyor hep bende para tutsun ev alalım istiyorum ama can çıkar huy çıkmaz yoksa bin liraya bile gül gibi geçinenler var karısı çalışmadığı halde onu el üstünde tutanlar var....

Sizin adınıza çok çok üzüldüm.. Eşiniz sanırım doktor, bence birileri eşinizi doldurmuş.. Ya kayınvalideniz yada arkadaşları.. Ama eşinizin de karakteri zayıfmış ki etkilenmiş. Benim eşim de yüksek lisans mezunu ve mühendis.. Kamu da çalışıyor.. Benimle tanıştığında ben ön lisans mezunuydum daha sonra açık öğretimden lisansa tamamladım. Eşim de bir arkadaşı benim mezun olduğum bölümü küçümsemişti. Bende o anda orada onun ağzının payını vermiştim.. Hatta eşime de kızmıştım. Sen neden beni savunmadın, o kim ki diye. Maalesef bu ülkede statü var.. Eşinin arkadaşları doktor olmuşlar ama adam olamamışlar. Hiç bir zaman kendini ezik hissetme, bu geçici bir dönem. Bunu da atlatırsın.. Eşinle konuş, bana aylık şu kadar para bırak demelisin.. Sonuçta eşisin.. İste.. Çık gez dolaş.. Alışveriş yap... O dışarıdan yiyorsa, sende dışarıdan ye.. Güçlü ol, ezdirme kendini.. Sonuçta seninle evlenirken çalışmadığını biliyordu..
Madem sorun yapacaktı, çalışan bir bayanla evlenseymiş..

Bence bir kaç ay olsun at bunları kafandan madem tek sorun senin mesleğini yapmaman temmuza kadar otur çalış bu durumu avantaja çevir boşver böyle düşünüp üzme kendini çünkü bi faydası olmaz şu halinin kendine!

annende ayriymis.
ne anneler var.

Bu arada eşinizle nasıl tanıştınız evlenmeden önce nasıldınız?
aynı ünide o mediko da staja geldi gazi üniversitesinde eğitim fakültesinin yanındadır mediko orda beğenmiş beni bahçede görüp..sonra tanıştık geldi yanıma önce arkadaşlık ettik felan annem benim telimi karıştırıp erkek arkım olduğunu öğrendi sonrada üni biter bitmez el alem ne der diye evlendirdi ben hep çalışmak kendi maaşımı almak sonra evlenmek isterdim ama ülkemizde kadınlara ve ailelerin kızlara baskısı malum...eşim eskiden evlenmeen önce gözümün içine bakardı ünide herkes kıskanırdı bizi ne kadar seviyor seni derlerdi..o zamanlar öğle araları yemek alır gelirdi dersteyken ben..sürekli ilgilenirdi sonra işi olunca ve evlenince değişti...

Kayınvalideniz doldurmuş olmasın, senin kapanmanı istemiş ya.. Eşinin ailesiyle nasılsınız? Görüşüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…