Hesap ödeme

Ne cins adammış. Aman boşver isabet olmuş.

Hem ayrıca ne demek IBAN ver göndereyim ya bu hiyarto para yollarken bankanın kestigi gönderim ücretine dahi degmez ya noluyor bu erkeklere . Hiç böyle triplere dahi girmeyin hep sen bana ne verdin ki bana ne sundun ne yaşattın ki ben daha daha fazlasına layigim kafasında ve enerjisinde olmalisiniz

Öyle salak bir adam ki cidden öyle yapabilir . Böyleleri o parayı ayırır kenara flortlerine çay parası yapıp aklınca kendi maasindan harcamaz . Allah'ın ssklisina bak hele

Öyle salak bir adam ki cidden öyle yapabilir . Böyleleri o parayı ayırır kenara flortlerine çay parası yapıp aklınca kendi maasindan harcamaz . Allah'ın ssklisina bak hele
Hep yemekten sonra buluşmak istiyordu bende anlamıyordum neden olduğunu ya

hiç katılmıyorum.. arada ödenir ama bu bir görgü kuralıdır hesabı erkek öder

Vay vay pinti pislik birde evlilik istiyormuş. Düğün masraflarını tamamını size yaptırırdı.

Sizce neden Erkek ödemeli biraz açar mısınız?
dediğim gibi bu bir görgü kuralıdır birini kullanmak değil.. arada kadın da öder ama bur her zaman olmamalı. çok şükür böyle bir ilişkideyim. altında kalmamak için sıkça hediye alırım hatta o düşünemediği için vitamin destekleri alır yollarım çok da hoşuna gider. ama hesabı erkek ödemeli

Ama yine neden ödemesi gerektiğini yazmadınız?

Bana göre bu işin kadını erkeği yok. Görgü sadece erkek için geçerli değil iki taraf için de geçerli.

Birbirini gerçekten seven, birbirini tanıyan mutlu olan çiftlerde kadında öder erkek de müsait olan elini cebine atabilir.

belirttim görgü kuralı dedim.. vale parası erkek öder, bahşişi erkek verir gibi. sizin doğrunuz farklı olabilir ben böyle düşünüyorum böyle insanlara hayatımda yer veriyorum çok da mutlu ve huzurlu bir ilişkim var. sizin gibi arkadaşlarım da var saygı duyuyorum ama benim babam da böyledir ben böyle bir babanın kızıyım

Mesele hesap ödeme değilki tabiki kadında erkek gibi ödemeli yanlız şöyle bir durum var
Adam olumsuz bir durum karşısında çok çirkinleşip içilen çayın bile hesabını yapıyor bunu dile getirirken bile utanmıyor
Bence bu rezil bir durum

Görgü kuralı olduğu sizin fikriniz çünkü buna inanmak sizi mutlu ediyor..

O zaman Allah daha da mutluluk versin

Karşımdaki kişi su alsa utanır sıkılırım diğer hafta suyu ben alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…