- 24 Haziran 2016
- 7.461
- 26.465
- 548
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Ne cins adammış. Aman boşver isabet olmuş.Merhaba arkadaşlar benim eski sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar sürdü. Ben başka ilde öğretmenim o da kendi memleketimde teknisyenlik yapıyordu maaşlarımız hemen hemen aynıydı ama. 2 ayda bir görüşebiliyorduk tatillerde gidiyordum ben. Gittiğim süre boyunca hiç birlikte yemeğe çıkmadık hep çay kahve cafelerde oturduk gelen hesaplar küçük diye bide 2 ayda bir görüşüyoruz ben bir şey demedim o ödedi hep . Sonra saçma bi nedenden ayrıldı benden ayrılırkende sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi o kadar içime oturdu ki iban ver göndercem paranı dedim . Aslında öyle biri değilimdir ama hep çay parası diye teklif etmedim önemsemez diye düşünmüştüm
Öyle salak bir adam ki cidden öyle yapabilir . Böyleleri o parayı ayırır kenara flortlerine çay parası yapıp aklınca kendi maasindan harcamaz . Allah'ın ssklisina bak heleÇay olmaz... Direkt para gönder bence. Harçlık yap cebine aslan parçası, benden sonra çay içtiğin kadınlara da hesabı ödetmeye kalkma, ben sana peşin ödeme yaptım benden sonrakiler için de yazahahah ben bunu kesin yapardım bu arada
Hep yemekten sonra buluşmak istiyordu bende anlamıyordum neden olduğunu yaÖyle salak bir adam ki cidden öyle yapabilir . Böyleleri o parayı ayırır kenara flortlerine çay parası yapıp aklınca kendi maasindan harcamaz . Allah'ın ssklisina bak hele
hiç katılmıyorum.. arada ödenir ama bu bir görgü kuralıdır hesabı erkek öderKonu sahibi,
Hesap ödeyen erkekler, o güzel atlara binip çekip gittiler
Demirin tuncuna
Erkeğin p..ine kaldık artık.
Şu ekonomi, ne erkeği erkek gibi bıraktı ne kadını.. O yüzden aklınızın ermediğine Alman hesabı uygulayın.
ayrıca sevgiliyle çay içmek nedir diycem şimdi komple linç yemek istemiyorum da. ben kırkta yılda sevgilimle görüşeceğim kafede çay kahve içeceğim yek yeaaaHep yemekten sonra buluşmak istiyordu bende anlamıyordum neden olduğunu ya
Sizce neden Erkek ödemeli biraz açar mısınız?hiç katılmıyorum.. arada ödenir ama bu bir görgü kuralıdır hesabı erkek öder
Ayrılık sebebi de mesajıma cevap vermedi neden cevap vermiyorsun dedim o da beni çok boğuyorsun sen değişmezsin çok boş konuşuyorsun falan dedi ben çok üzüldüm ağladım o zamanlar evlilik istiyordu bide bu
Öyle salak bir adam ki cidden öyle yapabilir . Böyleleri o parayı ayırır kenara flortlerine çay parası yapıp aklınca kendi maasindan harcamaz . Allah'ın ssklisina bak hele
dediğim gibi bu bir görgü kuralıdır birini kullanmak değil.. arada kadın da öder ama bur her zaman olmamalı. çok şükür böyle bir ilişkideyim. altında kalmamak için sıkça hediye alırım hatta o düşünemediği için vitamin destekleri alır yollarım çok da hoşuna gider. ama hesabı erkek ödemeliSizce neden Erkek ödemeli biraz açar mısınız?
Ama yine neden ödemesi gerektiğini yazmadınız?dediğim gibi bu bir görgü kuralıdır birini kullanmak değil.. arada kadın da öder ama bur her zaman olmamalı. çok şükür böyle bir ilişkideyim. altında kalmamak için sıkça hediye alırım hatta o düşünemediği için vitamin destekleri alır yollarım çok da hoşuna gider. ama hesabı erkek ödemeli
belirttim görgü kuralı dedim.. vale parası erkek öder, bahşişi erkek verir gibi. sizin doğrunuz farklı olabilir ben böyle düşünüyorum böyle insanlara hayatımda yer veriyorum çok da mutlu ve huzurlu bir ilişkim var. sizin gibi arkadaşlarım da var saygı duyuyorum ama benim babam da böyledir ben böyle bir babanın kızıyımAma yine neden ödemesi gerektiğini yazmadınız?
Bana göre bu işin kadını erkeği yok. Görgü sadece erkek için geçerli değil iki taraf için de geçerli.
Birbirini gerçekten seven, birbirini tanıyan mutlu olan çiftlerde kadında öder erkek de müsait olan elini cebine atabilir.
Görgü kuralı olduğu sizin fikriniz çünkü buna inanmak sizi mutlu ediyor..belirttim görgü kuralı dedim.. vale parası erkek öder, bahşişi erkek verir gibi. sizin doğrunuz farklı olabilir ben böyle düşünüyorum böyle insanlara hayatımda yer veriyorum çok da mutlu ve huzurlu bir ilişkim var. sizin gibi arkadaşlarım da var saygı duyuyorum ama benim babam da böyledir ben böyle bir babanın kızıyım
aynen çok mutlu ediyorGörgü kuralı olduğu sizin fikriniz çünkü buna inanmak sizi mutlu ediyor..
O zaman Allah daha da mutluluk versin
Kacak cay gonder sdfghjkAdresi var aslında hiç düşünmemiştim çay göndereyim
Karşımdaki kişi su alsa utanır sıkılırım diğer hafta suyu ben alırımMerhaba arkadaşlar benim eski sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar sürdü. Ben başka ilde öğretmenim o da kendi memleketimde teknisyenlik yapıyordu maaşlarımız hemen hemen aynıydı ama. 2 ayda bir görüşebiliyorduk tatillerde gidiyordum ben. Gittiğim süre boyunca hiç birlikte yemeğe çıkmadık hep çay kahve cafelerde oturduk gelen hesaplar küçük diye bide 2 ayda bir görüşüyoruz ben bir şey demedim o ödedi hep . Sonra saçma bi nedenden ayrıldı benden ayrılırkende sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi o kadar içime oturdu ki iban ver göndercem paranı dedim . Aslında öyle biri değilimdir ama hep çay parası diye teklif etmedim önemsemez diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?