Hesap ödeme

İyi ki ödememişsin afiyet baş şeker olsun.
Sevgilisini yemeğe götüremeyecek kadar paragöz birinden kurtulduğun için kendine şöyle güzel bşr yemek ısmarla. Yolunacak kaz aramış demek ki üç kuruşu hesap etmiş
 
Çay paralarına ilaveten bir miktar daha gönderip, açıklamaya da "bunlar da askıda çay için, başka bir kadına çay ısmarlarken lafını etmezsin, peşin ödendi" şeklinde yazabilirsiniz. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Densiz şey.
İçe dokunacak bir şey yok, ancak bu ucuzluk karşısında bir miktar öfke duymuşsunuz haklı olarak ama gülün geçin.
 
Son düzenleme:
Bahane bulmuş. 2 ayda bir senin memlekete gitmenle görüşülen çay kahveden başka bir şey yapılmayan ilişkiden iyiki kurtulmuşsun. Niyeti yokmuş tüymeye yer arıyormuş belli ki.
 
Niye, aynı maaşı kazandığınız birkaç aylık ilişkiler sizin yediğinizi içtiğinizi ödemek zorunda mı? Lafa gelince çok gururlusunuz altında kalmazsınız. Şuan değil o zaman teklif edecektiniz
 
İğrenç, para hesabı yapan insanlardan nefret ederim gerçekten. Madem lafını yapacak ödemeseymiş alt tarafı 2 çay yani. Benim eski sevgilim de ayrılınca aldığım hediyeleri geri ver demişti ki maddi değeri çok yüksek hediyeler değil Böyle ruh emici insanlardan uzak durmak lazım.
 
Tatillerde yanına gidiyordum demişsiniz anlamadim başka şehirdeyseniz karnınız acıkmıyor mu yanına gidince. Karnınızı doyurup mu gidiyorsunuz?
Çay kahve parası bile olsa teklif edin. Her seferinde karşı tarafa hesap ödetmenin ne kadar kötü durduğunu ne anlama geldiğini anlamıyorsunuz. En azindan teklif edin.
 
buna neden çok güldüm ya



bu çaya laf ediyorsa yarın sana hediye alsa sen bana daha ucuz aldın falan derdi iyi kurtulmuşsunnnn
adresi falan varsa zarfa para koy gönder, ağlamasın zırto.
İste benin eşim. Son 3 senedir hiç hediye almadı. Bende özür hediyesi bekliyorum bu sefer almadın hiç 3 senedir dedim insan ağzıyla hediye mi ister önceden aldığım kolyelere künyelere say dedi sen bana onları bile almadın dedi. Allah kurtarmış sizi o cimri adamdan keşke ben de evlenmeden önce farkına varıp ayrılma cesareti gösterseydim
 
Ben soylim size nelerin hesabını yapar aldığı bir kremini bile hesabını yapar parasını ister dün yaşadım en son bu olayı 71 tl aldığı dudak kreminin parasını hesabıma atarsın dedi 7 senelik eşim çocuğumun babası. Aldığı bir ekmeğin bile lafını eder bi alışverişe o çıktıysa 2.ye benim çıkmamı bekler çocuğa bez eve çamaşır deterjanı almadığını bilirim. Ver parasını alim dediğini o kadar kötü bir durum ki cimri insanla yaşamak anlatamam konu sahibi çok iyi kurtulmuş
 
burada vay efendin ne var sizde ödeyincilere ibret olsun.. erkeğin cimrisi kalben de cimri olur
 
2 ayda bir bir de.cimri şevket vakası.
 
burada vay efendin ne var sizde ödeyincilere ibret olsun.. erkeğin cimrisi kalben de cimri olur
Haklısın.3,5 gün takılacaksan tamam da bu uzun soluklu bir ilişki olacaksa bir sen bir ben hesabı fena patlar.nasıl olacak? Yeri gelecek günlerce, saatlerce görüşeceksin.koca günleri üst üste birlikte geçireceksin.ilişki yaşamak şefkatsiz insanlara göre değildir.şehvetle, şefkatin mükemmel bir kombinasyonu olmalı.eee zor olduğu için de doğru dürüst ilişki de çok nadir zaten.bir yerde her iki tarafın da bu benim seçtiğim kişi olduğuna göre çookk çookk değerli biri ona göre muamele etmem gerekiyor demesi lazim.benimle sevgili olduğuna göre, beni seçtiğine göre herseyin en iyisini hakediyor gibi.bu kendine verdiğin bir değerdir aynı zamanda.sevgiline harcamayacaksın da kime harcayacaksın ya.insanları anlamak mümkün değil.hayatımızda para harcayacağımız başka ne var zaten.turşusunu kuralım diye mi yatırıyorlar bu paraları.evde uyukla uyukla dur.biriksin paracıklar.bir tane kayda değer birşey olmasın hayatında.hatırlayacak adam gibi bir anın olmasın.bu mu mutlu edecek bu hödükleri.ben tam tersi fazla param kaldı mı kendimi sorgulauyorum hayatım çok boş mu geçiyor diye.
 
Siz de hiç mi teklif etmediniz. Öğretmenler neden böyle ya. Biz büfeden sakız alırken bile dur aşkım bende bozuk var diyen bir insanım. O nedenle erkek arkadaşlarım hep bana yağdırdı, bazen aldıkları hediyelerin pahalılığından mahcup oldum.

Çünkü onları kullanmayı düşünmedim. Öyle hissettirmedim. İnsan arada bir çayı kahveyi öder ya, elini çantasına atar. Karşıdaki kim olursa olsun. Her şeyden önce nezaketsiz birisiniz bu anlamda. Ben de nezaketsiz biriyle olmazdım.

O da yemeğe götürmeliydi ama sizi o kadar sömürgeci ve cimri görmüş ki hevesi kalmamış olabilir
 
Bunun lafını etmesi hoş olmamış, erkenden ayrılmanız da iyi olmuş.

Ama siz de hiç mi teklif etmediniz? Az meblağ da olsa nezaketen teklif edebilirdiniz.
 
Eşit olduğumuza inanmadığı içindir. İnanan insan böyle düşünmez.
Öyle de olabilir. İşine geldiği için davrandığından da olabilir

Olayı görgüye bağladı. Bir de Vale parasını da Erkek öder diyerek haklı olduğuna ikna etmeye çalıştı.

Bence, çok genç bir arkadaş. Şimdilik böyle mutlu oluyor ileride burda yazılanları daha iyi anlayacaktır.
 
Açıkçası bu gibi durumlarda sadece işine geldiği için böyle düşünenlerin kadın erkek eşitliğine gerçekten inandığını düşünmüyorum. Gerçekten inanan bunun bir görgü kuralı olmadığını anlar. Umarım dediğiniz gibi ileri yaşlarda anlar.
 
Tabi tabi gerçekten inanmıyorlar zaten sadece kendilerine zarar gelince eşitlik var diye tutturuyorlar sonra yine aynen devam...
 
32 yaşındayım hanımefendi kadın ve erkeğin gayette eşit olduğunu düşünüyorum ama kadına ve erkeğe yakışan şeylerin de farklı olduğunu düşünüyorum. siz eşinize çiçek alıyor musunuz? ya da evlenme teklifi ettiniz mi? neyse aslında sizinle tartışmamam gerek haklı taraf yoktur farklı bakış açısı vardır siz ödemeye devam edin benim hayatımdaki kim kimse beni bu konuma sokmadı dediğim gibi babamda böyledir babamın masasında hiç bir kadın hesap ödeyemeyez
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…