- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.899
- 73
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Bahane bulmuş. 2 ayda bir senin memlekete gitmenle görüşülen çay kahveden başka bir şey yapılmayan ilişkiden iyiki kurtulmuşsun. Niyeti yokmuş tüymeye yer arıyormuş belli ki.Ayrılık sebebi de mesajıma cevap vermedi neden cevap vermiyorsun dedim o da beni çok boğuyorsun sen değişmezsin çok boş konuşuyorsun falan dedi ben çok üzüldüm ağladım o zamanlar evlilik istiyordu bide bu
Niye, aynı maaşı kazandığınız birkaç aylık ilişkiler sizin yediğinizi içtiğinizi ödemek zorunda mı? Lafa gelince çok gururlusunuz altında kalmazsınız. Şuan değil o zaman teklif edecektinizMerhaba arkadaşlar benim eski sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar sürdü. Ben başka ilde öğretmenim o da kendi memleketimde teknisyenlik yapıyordu maaşlarımız hemen hemen aynıydı ama. 2 ayda bir görüşebiliyorduk tatillerde gidiyordum ben. Gittiğim süre boyunca hiç birlikte yemeğe çıkmadık hep çay kahve cafelerde oturduk gelen hesaplar küçük diye bide 2 ayda bir görüşüyoruz ben bir şey demedim o ödedi hep . Sonra saçma bi nedenden ayrıldı benden ayrılırkende sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi o kadar içime oturdu ki iban ver göndercem paranı dedim . Aslında öyle biri değilimdir ama hep çay parası diye teklif etmedim önemsemez diye düşünmüştüm
İste benin eşim. Son 3 senedir hiç hediye almadı. Bende özür hediyesi bekliyorum bu sefer almadın hiç 3 senedir dedim insan ağzıyla hediye mi ister önceden aldığım kolyelere künyelere say dedi sen bana onları bile almadın dedi. Allah kurtarmış sizi o cimri adamdan keşke ben de evlenmeden önce farkına varıp ayrılma cesareti gösterseydimbuna neden çok güldüm ya
bu çaya laf ediyorsa yarın sana hediye alsa sen bana daha ucuz aldın falan derdiiyi kurtulmuşsunnnn
adresi falan varsa zarfa para koy gönder, ağlamasın zırto.
Ben soylim size nelerin hesabını yapar aldığı bir kremini bile hesabını yapar parasını ister dün yaşadım en son bu olayı 71 tl aldığı dudak kreminin parasını hesabıma atarsın dedi 7 senelik eşim çocuğumun babası. Aldığı bir ekmeğin bile lafını eder bi alışverişe o çıktıysa 2.ye benim çıkmamı bekler çocuğa bez eve çamaşır deterjanı almadığını bilirim. Ver parasını alim dediğini o kadar kötü bir durum ki cimri insanla yaşamak anlatamam konu sahibi çok iyi kurtulmuşUcundan dönmüşsünüz valla. Böyle bir hödükle bırakın evliliği, yuva kurmayı bir gün geçmez. Çayın hesabını yaptıysa evde nelerin hesabını yapardı Allah bilir. Cimri diyeceğim ama o bile hafif kalıyor bunun yanında.
sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi
burada vay efendin ne var sizde ödeyincilere ibret olsun.. erkeğin cimrisi kalben de cimri olurBen soylim size nelerin hesabını yapar aldığı bir kremini bile hesabını yapar parasını ister dün yaşadım en son bu olayı 71 tl aldığı dudak kreminin parasını hesabıma atarsın dedi 7 senelik eşim çocuğumun babası. Aldığı bir ekmeğin bile lafını eder bi alışverişe o çıktıysa 2.ye benim çıkmamı bekler çocuğa bez eve çamaşır deterjanı almadığını bilirim. Ver parasını alim dediğini o kadar kötü bir durum ki cimri insanla yaşamak anlatamam konu sahibi çok iyi kurtulmuş
2 ayda bir bir de.cimri şevket vakası.Ucundan dönmüşsünüz valla. Böyle bir hödükle bırakın evliliği, yuva kurmayı bir gün geçmez. Çayın hesabını yaptıysa evde nelerin hesabını yapardı Allah bilir. Cimri diyeceğim ama o bile hafif kalıyor bunun yanında.
Haklısın.3,5 gün takılacaksan tamam da bu uzun soluklu bir ilişki olacaksa bir sen bir ben hesabı fena patlar.nasıl olacak? Yeri gelecek günlerce, saatlerce görüşeceksin.koca günleri üst üste birlikte geçireceksin.ilişki yaşamak şefkatsiz insanlara göre değildir.şehvetle, şefkatin mükemmel bir kombinasyonu olmalı.eee zor olduğu için de doğru dürüst ilişki de çok nadir zaten.bir yerde her iki tarafın da bu benim seçtiğim kişi olduğuna göre çookk çookk değerli biri ona göre muamele etmem gerekiyor demesi lazim.benimle sevgili olduğuna göre, beni seçtiğine göre herseyin en iyisini hakediyor gibi.bu kendine verdiğin bir değerdir aynı zamanda.sevgiline harcamayacaksın da kime harcayacaksın ya.insanları anlamak mümkün değil.hayatımızda para harcayacağımız başka ne var zaten.turşusunu kuralım diye mi yatırıyorlar bu paraları.evde uyukla uyukla dur.biriksin paracıklar.bir tane kayda değer birşey olmasın hayatında.hatırlayacak adam gibi bir anın olmasın.bu mu mutlu edecek bu hödükleri.ben tam tersi fazla param kaldı mı kendimi sorgulauyorum hayatım çok boş mu geçiyor diye.burada vay efendin ne var sizde ödeyincilere ibret olsun.. erkeğin cimrisi kalben de cimri olur
Eşit olduğumuza inanmadığı içindir. İnanan insan böyle düşünmez.Sizce neden Erkek ödemeli biraz açar mısınız?
Öyle de olabilir. İşine geldiği için davrandığından da olabilirEşit olduğumuza inanmadığı içindir. İnanan insan böyle düşünmez.
Açıkçası bu gibi durumlarda sadece işine geldiği için böyle düşünenlerin kadın erkek eşitliğine gerçekten inandığını düşünmüyorum. Gerçekten inanan bunun bir görgü kuralı olmadığını anlar. Umarım dediğiniz gibi ileri yaşlarda anlar.Öyle de olabilir. İşine geldiği için davrandığından da olabilir
Olayı görgüye bağladı. Bir de Vale parasını da Erkek öder diyerek haklı olduğuna ikna etmeye çalıştı.
Bence, çok genç bir arkadaş. Şimdilik böyle mutlu oluyor ileride burda yazılanları daha iyi anlayacaktır.
Tabi tabi gerçekten inanmıyorlar zaten sadece kendilerine zarar gelince eşitlik var diye tutturuyorlar sonra yine aynen devam...Açıkçası bu gibi durumlarda sadece işine geldiği için böyle düşünenlerin kadın erkek eşitliğine gerçekten inandığını düşünmüyorum. Gerçekten inanan bunun bir görgü kuralı olmadığını anlar. Umarım dediğiniz gibi ileri yaşlarda anlar.
32 yaşındayım hanımefendi kadın ve erkeğin gayette eşit olduğunu düşünüyorum ama kadına ve erkeğe yakışan şeylerin de farklı olduğunu düşünüyorum. siz eşinize çiçek alıyor musunuz? ya da evlenme teklifi ettiniz mi? neyse aslında sizinle tartışmamam gerek haklı taraf yoktur farklı bakış açısı vardır siz ödemeye devam edin benim hayatımdaki kim kimse beni bu konuma sokmadı dediğim gibi babamda böyledir babamın masasında hiç bir kadın hesap ödeyemeyezÖyle de olabilir. İşine geldiği için davrandığından da olabilir
Olayı görgüye bağladı. Bir de Vale parasını da Erkek öder diyerek haklı olduğuna ikna etmeye çalıştı.
Bence, çok genç bir arkadaş. Şimdilik böyle mutlu oluyor ileride burda yazılanları daha iyi anlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?