- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Ne rezil insanlar var hayatta cay parasinin derdine mi düşmüş gerçekten. Verilmis sadakaniz varmış valla bu adamla evli olduğunuzu düşünsenizeMerhaba arkadaşlar benim eski sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar sürdü. Ben başka ilde öğretmenim o da kendi memleketimde teknisyenlik yapıyordu maaşlarımız hemen hemen aynıydı ama. 2 ayda bir görüşebiliyorduk tatillerde gidiyordum ben. Gittiğim süre boyunca hiç birlikte yemeğe çıkmadık hep çay kahve cafelerde oturduk gelen hesaplar küçük diye bide 2 ayda bir görüşüyoruz ben bir şey demedim o ödedi hep . Sonra saçma bi nedenden ayrıldı benden ayrılırkende sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi o kadar içime oturdu ki iban ver göndercem paranı dedim . Aslında öyle biri değilimdir ama hep çay parası diye teklif etmedim önemsemez diye düşünmüştüm
Çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten çok zor böyle insanlarla yaşamakBen soylim size nelerin hesabını yapar aldığı bir kremini bile hesabını yapar parasını ister dün yaşadım en son bu olayı 71 tl aldığı dudak kreminin parasını hesabıma atarsın dedi 7 senelik eşim çocuğumun babası. Aldığı bir ekmeğin bile lafını eder bi alışverişe o çıktıysa 2.ye benim çıkmamı bekler çocuğa bez eve çamaşır deterjanı almadığını bilirim. Ver parasını alim dediğini o kadar kötü bir durum ki cimri insanla yaşamak anlatamam konu sahibi çok iyi kurtulmuş
Evet sabahtan akşama tüm işini yap ama işine gelince onun parasını ver bunu sen ödeÇok üzüldüm sizin adınıza gerçekten çok zor böyle insanlarla yaşamak
Öyle insanlar sevgide de cimri oluyor maalesefEvet sabahtan akşama tüm işini yap ama işine gelince onun parasını ver bunu sen öde
bu kadar haklı yorum görmedimŞu ekonomi, ne erkeği erkek gibi bıraktı ne kadını.. O yüzden aklınızın ermediğine Alman hesabı uygulayın.
Cay ne ya esnaf gelene gecene cay ikram ediyor bu gorustugu insana cay ismarlayamayacak kadar mi basitmis?Merhaba arkadaşlar benim eski sevgilimle ilişkimiz 6 ay kadar sürdü. Ben başka ilde öğretmenim o da kendi memleketimde teknisyenlik yapıyordu maaşlarımız hemen hemen aynıydı ama. 2 ayda bir görüşebiliyorduk tatillerde gidiyordum ben. Gittiğim süre boyunca hiç birlikte yemeğe çıkmadık hep çay kahve cafelerde oturduk gelen hesaplar küçük diye bide 2 ayda bir görüşüyoruz ben bir şey demedim o ödedi hep . Sonra saçma bi nedenden ayrıldı benden ayrılırkende sen hiç hesap ödemedin ben senin kafanda biriyle mutlu olamam dedi o kadar içime oturdu ki iban ver göndercem paranı dedim . Aslında öyle biri değilimdir ama hep çay parası diye teklif etmedim önemsemez diye düşünmüştüm
Eskiden ben de öyleydim de bu adam 2,3 günde bir bende kalınca dedim ki eee ben kirayla aidatı ödüyorum.kiraya ortak olması gereken adam gezme tozma parasının hepsini ödese yetişemez bu paraya.öyle düşününce saldım gitsin.illa ki biz kadınlar dengeliyoruz.o kadar saf salağız ki farketmiyoruz bile dengelediğimizi hatta geçtiğimizi.Karşımdaki kişi su alsa utanır sıkılırım diğer hafta suyu ben alırım
Eee bir yemekle deneseymiş madem.o kadar zor birşey değil.şüpheleniyorsa bir yemek yiyeceksin zor değil.şüpheyle seni hayatından pat diye çıkaracak biri ne olursa olsun haklı değildir.çok boş yere kendinizi övmüşsünüz valla kusura bakmayın :)) niye yiyici dedin şimdi kadına.Siz de hiç mi teklif etmediniz. Öğretmenler neden böyle ya. Biz büfeden sakız alırken bile dur aşkım bende bozuk var diyen bir insanım. O nedenle erkek arkadaşlarım hep bana yağdırdı, bazen aldıkları hediyelerin pahalılığından mahcup oldum.
Çünkü onları kullanmayı düşünmedim. Öyle hissettirmedim. İnsan arada bir çayı kahveyi öder ya, elini çantasına atar. Karşıdaki kim olursa olsun. Her şeyden önce nezaketsiz birisiniz bu anlamda. Ben de nezaketsiz biriyle olmazdım.
O da yemeğe götürmeliydi ama sizi o kadar sömürgeci ve cimri görmüş ki hevesi kalmamış olabilir
Kendimi çok severim o ayrı da, sevgililikte de arkadaşlıkta da nezakete ve karşılıklı dengeye inanırımEee bir yemekle deneseymiş madem.o kadar zor birşey değil.şüpheleniyorsa bir yemek yiyeceksin zor değil.şüpheyle seni hayatından pat diye çıkaracak biri ne olursa olsun haklı değildir.çok boş yere kendinizi övmüşsünüz valla kusura bakmayın :)) niye yiyici dedin şimdi kadına.
Ben ayağına gitmedim o benim memleketimde yaşıyordu . Ben aslında memleketime gidiyordumKendimi çok severim o ayrı da, sevgililikte de arkadaşlıkta da nezakete ve karşılıklı dengeye inanırım
Bu arada konu sahibinin yerinde olsam sürekli giden ben olmazdım. Ben mesela bunu önemserim. O gelecek ayağıma. O on kere gelecek. Ben bir kere lütfedip gideceğim
Evet malesef sevgide de cimri bencil sadece kendini düşünür daha biraz önce eşimin hesabında 50 bin lira olduğunu gördüm ve bana param yok eksiye girdim yok bilmem şu kadar kart borcum var diyen biriydi. Eve bisey almamak bana aldırmak için söylüyormuş meğerse gözümle gördüm ya es diyosun aynı yastığa baş koyuyorsun adam eşinden çocuğundan para saklıyor. Bende akşama kadar çocuğuma şunu alayım bunu alayım diye uğraşıyorum yılan besliyomusuz meğer evdeÖyle insanlar sevgide de cimri oluyor maalesefbenim bu anlattığım insanın birde her gün içki içtiğini öğrendim ben sonradan
evrimsel bir kur davranışından bahsediyor aslında hanımefendi. evrimsel işleyişler zaman içinde kültür olarak toplumda yerleşmiş. Örneğin erkek kuşlar genellikle yuva yaparlar bu bir kur davranışıdır, dişi eğer yapılan yuvayı beğenirse erkekle çiftleşmeyi kabul eder, senin yavrularını doğurabilirim çünkü sen bana güvenli bir alan yaratabilecek yeterliliktesin diye değerlendirir olayı, primatlarda da erkeğin doğacak çocuğa ve hamilelik esnasında eşe bakım sağlayabileceğini gösterme davranışından biri haline gelmiş hesap ödemek. zaman içinde de böyle kültürleşmiş.Sizce neden Erkek ödemeli biraz açar mısınız?
Peki gördüğünüzü yüzüne neden vurmuyorsunuz ki gerekirse kavga edinEvet malesef sevgide de cimri bencil sadece kendini düşünür daha biraz önce eşimin hesabında 50 bin lira olduğunu gördüm ve bana param yok eksiye girdim yok bilmem şu kadar kart borcum var diyen biriydi. Eve bisey almamak bana aldırmak için söylüyormuş meğerse gözümle gördüm ya es diyosun aynı yastığa baş koyuyorsun adam eşinden çocuğundan para saklıyor. Bende akşama kadar çocuğuma şunu alayım bunu alayım diye uğraşıyorum yılan besliyomusuz meğer evde
Zaten küsüz 1 haftadır her gün kavga ediyoruz ve para konusunda bana karismicaksin demişti sen harcarsan ben biriktiririm demişti baya da güzel biriktirmis ne diyebilirim ki tekrar kavga etmeye desem yine üste çıkmak için elinden geleni yapar olan çocuğa olur önünde sürekli kavga ediyoruz bana olur sinir sistemime olurPeki gördüğünüzü yüzüne neden vurmuyorsunuz ki gerekirse kavga edin
yok bakmış 3-5 hesap ödemiyorsunuz pahalıya gelmiş pinti çay bahçesi kafalıya.Ayrılık sebebi de mesajıma cevap vermedi neden cevap vermiyorsun dedim o da beni çok boğuyorsun sen değişmezsin çok boş konuşuyorsun falan dedi ben çok üzüldüm ağladım o zamanlar evlilik istiyordu bide bu
pardon da bu adamla evli kalma motivasyonunuz nedirBen soylim size nelerin hesabını yapar aldığı bir kremini bile hesabını yapar parasını ister dün yaşadım en son bu olayı 71 tl aldığı dudak kreminin parasını hesabıma atarsın dedi 7 senelik eşim çocuğumun babası. Aldığı bir ekmeğin bile lafını eder bi alışverişe o çıktıysa 2.ye benim çıkmamı bekler çocuğa bez eve çamaşır deterjanı almadığını bilirim. Ver parasını alim dediğini o kadar kötü bir durum ki cimri insanla yaşamak anlatamam konu sahibi çok iyi kurtulmuş
Zaten bu yoldayız suan ve kaşar adım ilerliyoruz bi motivasyonum flan da kalmadi şu son birkaç haftadır yasadiklarimdan sonrapardon da bu adamla evli kalma motivasyonunuz nedir
ben anlamadım
alın tüm malların yarısını hayatınıza bakın
Eve kedi alıp beslesem daha iyi köpek alıp beslesem ya da en azndn evcil hayvan sadık dost dersin adam yılan ya yediği kaba pisliyo yani hala şoktayım nasıl bir adamla ben evliyim diye o benim eşim yani inanamıyorumpardon da bu adamla evli kalma motivasyonunuz nedir
ben anlamadım
alın tüm malların yarısını hayatınıza bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?