Hesap ödeme

Ne rezil insanlar var hayatta cay parasinin derdine mi düşmüş gerçekten. Verilmis sadakaniz varmış valla bu adamla evli olduğunuzu düşünsenize

Ay sanki( yola giden sizsiniz) yemeğe götürmüş yedirmiş icirmis gibi bu ne zırvalamış. Sanki siz beş kuruş harcamadan gelmişsiniz yanına.
Terbiyesiz, çayın kahvenin lafını yapıyor ayağıma gelmiş her seferinde beni görmek icin demiyorda.
Boşverin cidden kurtulduğunuz iyi olmuş.
Hesap numarasını alın,açıklamaya da başımın gözümün sadakası olsun diye yazarak gonderin çay kahve parasını.

Çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten çok zor böyle insanlarla yaşamak

Cay ne ya esnaf gelene gecene cay ikram ediyor bu gorustugu insana cay ismarlayamayacak kadar mi basitmis?

Karşımdaki kişi su alsa utanır sıkılırım diğer hafta suyu ben alırım
Eskiden ben de öyleydim de bu adam 2,3 günde bir bende kalınca dedim ki eee ben kirayla aidatı ödüyorum.kiraya ortak olması gereken adam gezme tozma parasının hepsini ödese yetişemez bu paraya.öyle düşününce saldım gitsin.illa ki biz kadınlar dengeliyoruz.o kadar saf salağız ki farketmiyoruz bile dengelediğimizi hatta geçtiğimizi.

Eee bir yemekle deneseymiş madem.o kadar zor birşey değil.şüpheleniyorsa bir yemek yiyeceksin zor değil.şüpheyle seni hayatından pat diye çıkaracak biri ne olursa olsun haklı değildir.çok boş yere kendinizi övmüşsünüz valla kusura bakmayın :)) niye yiyici dedin şimdi kadına.

Kendimi çok severim o ayrı da, sevgililikte de arkadaşlıkta da nezakete ve karşılıklı dengeye inanırım

Bu arada konu sahibinin yerinde olsam sürekli giden ben olmazdım. Ben mesela bunu önemserim. O gelecek ayağıma. O on kere gelecek. Ben bir kere lütfedip gideceğim

Ben ayağına gitmedim o benim memleketimde yaşıyordu . Ben aslında memleketime gidiyordum

Öyle insanlar sevgide de cimri oluyor maalesef benim bu anlattığım insanın birde her gün içki içtiğini öğrendim ben sonradan
Evet malesef sevgide de cimri bencil sadece kendini düşünür daha biraz önce eşimin hesabında 50 bin lira olduğunu gördüm ve bana param yok eksiye girdim yok bilmem şu kadar kart borcum var diyen biriydi. Eve bisey almamak bana aldırmak için söylüyormuş meğerse gözümle gördüm ya es diyosun aynı yastığa baş koyuyorsun adam eşinden çocuğundan para saklıyor. Bende akşama kadar çocuğuma şunu alayım bunu alayım diye uğraşıyorum yılan besliyomusuz meğer evde

Sizce neden Erkek ödemeli biraz açar mısınız?
evrimsel bir kur davranışından bahsediyor aslında hanımefendi. evrimsel işleyişler zaman içinde kültür olarak toplumda yerleşmiş. Örneğin erkek kuşlar genellikle yuva yaparlar bu bir kur davranışıdır, dişi eğer yapılan yuvayı beğenirse erkekle çiftleşmeyi kabul eder, senin yavrularını doğurabilirim çünkü sen bana güvenli bir alan yaratabilecek yeterliliktesin diye değerlendirir olayı, primatlarda da erkeğin doğacak çocuğa ve hamilelik esnasında eşe bakım sağlayabileceğini gösterme davranışından biri haline gelmiş hesap ödemek. zaman içinde de böyle kültürleşmiş.

Peki gördüğünüzü yüzüne neden vurmuyorsunuz ki gerekirse kavga edin

Peki gördüğünüzü yüzüne neden vurmuyorsunuz ki gerekirse kavga edin
Zaten küsüz 1 haftadır her gün kavga ediyoruz ve para konusunda bana karismicaksin demişti sen harcarsan ben biriktiririm demişti baya da güzel biriktirmis ne diyebilirim ki tekrar kavga etmeye desem yine üste çıkmak için elinden geleni yapar olan çocuğa olur önünde sürekli kavga ediyoruz bana olur sinir sistemime olur

O ne öyle ya yediklerini niye ödemedin diye hesap sorandan adam mı olur evlenince de herseyin hesabını yapardı bu boşver iyi olmuş cimri adam

yok bakmış 3-5 hesap ödemiyorsunuz pahalıya gelmiş pinti çay bahçesi kafalıya.

pardon da bu adamla evli kalma motivasyonunuz nedir
ben anlamadım
alın tüm malların yarısını hayatınıza bakın

pardon da bu adamla evli kalma motivasyonunuz nedir
ben anlamadım
alın tüm malların yarısını hayatınıza bakın
Eve kedi alıp beslesem daha iyi köpek alıp beslesem ya da en azndn evcil hayvan sadık dost dersin adam yılan ya yediği kaba pisliyo yani hala şoktayım nasıl bir adamla ben evliyim diye o benim eşim yani inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…