Eğer iki tarafta öğrenciyse çalışmıyorsa, hesabı erkek öder mantığı yanlış diye düşünüyorum.
Bence ortaklaşa değil o da komik oluyor ama bazı buluşmalarda erkek bazı buluşmalarda kız ödemeli
Ama ilişki olgunsa bir kaç yıllık geçmişi varsa ve erkek parasını kazanıyorsa erkek ödemeli..
Bilemiyorum ki anneme sorulsa erkek ödemeli diyor. Ama o da ayıp olur gibi geliyo bana.ilişkide hesabı daha çok erkek öder ya da ödemeli. ama ara sıra kadın da ödemeli.yüzdeye vurursak % 70 erkek %30 kadın ödemeli,hep erkek hep erkek,ayıptır bence :))
iki taraf da ödemeli.başka konulara gelince hayat müşterek,hesap ödemeye gelince erkek ödesin.ne hoş
eşimle çıktığımız dönemlerde haftada 3-4 gün dışarda görüşürdük.her seferinde yemek yer,ardından bir yerlerde oturur çay,kahve içerdik.sonra o beni arabasıyla ev bırakır,45-50 km yol yapardı.yani bir sefer dışarda buluşmamız nerden baksanız 100 lira.haftada 4 gün,400 lira.ohaaaa
hangi birini ona ödetebilirdim?ikimiz de çalışıyorduk,bu durumda maaşını bana harcaması gerekiyor tamamen.bir o öderse bir ben öderdim,o benzin alırsa ben yemek ısmarlardım vs vs...kimsenin sırtından geçinmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?