Heves ve hayal kırıklığı

Arkadaşınızın tanıdığı olduğu için fake olma olasılığı yok. Arkadaşınıza sormadınız mı? Nasıl fake olduğunu düşünüyorsunuz ki? Arkadaşınızın tanıdığı sonuçta, eh 2.5 ay boyunca arkadaşınızla onun hakkında konuşmamış olma olasılığınız da yok.

Annesiyle konuşmasının ssini atmıştı benimle ilgili konu kadın adını söylemişti mesajda,bahsettiği arkadaşları da doğru onların da sslerini falan görmüştüm

Ben sana şu an bir arkadaşımın adını annem diye kaydedip konuşma ss si atabilirim
Bu adam kesinlikle başka birinin hayatını kopyalıyor

Arkadaşın nasıl bir arkadaş,herhangi biri mi,çevrendenmi canım?
2 yıl önce üniversiteden bir arkadaşımın fotoğrafında birini gördüm bu kim dedim söyledi. Sonra aradan günler geçti o arkadaşım seninle görüşmek istiyor dedi. Olur dedim tamam bir konuşalım. Neyse adamla bir iki gün yazıştık baktım adam çok çelişkili. Sadece mesaj yazabiliyor. Sonra öğrendim ki ne adı ne sanı doğru değil ve evliymiş. ve bunu bana yapan en yakın olduğum arkadaşımdı. Kimseye güvenmemek gerekiyor hayatta. Kırk yıl düşünsem kaç yıllık arkadaşımın evli bir adamın bilgilerini bana değişik göstermesine göz yumacağı aklıma gelmezdi. İkisinide engelledim geçtim. Artık daha temkinli davranıyorum tabi.

Ooo olaylar olaylar.Tatlım çok gençsin ve evet çoğu insanda vicdan yok.adam fake bencede zaten kızlarda ortaya çıkarmış.Ama sana bir sorun var lütfen cevapla bu adan yakın arkadaşının arkadaşıymış ya sen bu yakın arkadaşınla bu konuyu paylaştınmı?yada yakın arkadaşın daha önce bu kişiden sana bahsettimi?yoksa sadece instada arkadaşı olarakmı görünüyordu?

Takiplestıgı k arasındaydı sorduğumda tanıyorum ya demişti ama muhabbet etmıslıg yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…