- 17 Mayıs 2017
- 92
- 38
- 3
- 27
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Elbette elle tutulur yanı yokCanım yine diyorum o gösterdiği adam her kimse kendisi değil
Anlattığın şeyleri dışarıdan biri gibi oku sence mantıklı mi ?
Bana da at deseler bir sürü foto alır atarım nettenVe anlık fotoğraf istediğimde atıyordu
BelkideBana da at deseler bir sürü foto alır atarım netten
Belkide bu adamın bir hayranı ve sürekli onun fotolarini millete benim diye atıyordur uyanık ol
Evet bu yüzden şüphelenmedim bunca zamanArkadaşının tanıdığı kısmı doğru muydu peki?
Arkadaşın nasıl bir arkadaş,herhangi biri mi,çevrendenmi canım?Evet bu yüzden şüphelenmedim bunca zaman
Annesiyle konuşmasının ssini atmıştı benimle ilgili konu kadın adını söylemişti mesajda,bahsettiği arkadaşları da doğru onların da sslerini falan görmüştüm
Evet bir çok kezSana vatsaptan normal resimler atmışmıydı,hani anlik çekilip,atarız ya birbirimize...
O zaman büyük bir ruh hastasıBen sana şu an bir arkadaşımın adını annem diye kaydedip konuşma ss si atabilirim
Bu adam kesinlikle başka birinin hayatını kopyalıyor
Onlarıda atsan justa,bir baksaEvet bir çok kez
Ayrıca o kolayki,ben oğlumun telefonuyla benimkine cevap yazarım,onunla yazışmamı da kime olsa atarım yani...O zaman büyük bir ruh hastası
Ve neden bu kadar süre yaptı hiç mi vicdan yok nasıl rahat eder insanın içiAdamın yaptıklarını en son lisedeki kızlar yapıyordu. Anlam vermek mümkün değil. Bu insanların kendilerine hiç mi güvenleri yok yahu
Olur atarımOnlarıda atsan justa,bir baksa
Eder canım eder,herkesi kendin gibi sanma hayatta...Ve neden bu kadar süre yaptı hiç mi vicdan yok nasıl rahat eder insanın içi
2 yıl önce üniversiteden bir arkadaşımın fotoğrafında birini gördüm bu kim dedim söyledi. Sonra aradan günler geçti o arkadaşım seninle görüşmek istiyor dedi. Olur dedim tamam bir konuşalım. Neyse adamla bir iki gün yazıştık baktım adam çok çelişkili. Sadece mesaj yazabiliyor. Sonra öğrendim ki ne adı ne sanı doğru değil ve evliymiş. ve bunu bana yapan en yakın olduğum arkadaşımdı. Kimseye güvenmemek gerekiyor hayatta. Kırk yıl düşünsem kaç yıllık arkadaşımın evli bir adamın bilgilerini bana değişik göstermesine göz yumacağı aklıma gelmezdi. İkisinide engelledim geçtim. Artık daha temkinli davranıyorum tabi.Arkadaşın nasıl bir arkadaş,herhangi biri mi,çevrendenmi canım?
Takiplestıgı k arasındaydı sorduğumda tanıyorum ya demişti ama muhabbet etmıslıg yokOoo olaylar olaylar.Tatlım çok gençsin ve evet çoğu insanda vicdan yok.adam fake bencede zaten kızlarda ortaya çıkarmış.Ama sana bir sorun var lütfen cevapla bu adan yakın arkadaşının arkadaşıymış ya sen bu yakın arkadaşınla bu konuyu paylaştınmı?yada yakın arkadaşın daha önce bu kişiden sana bahsettimi?yoksa sadece instada arkadaşı olarakmı görünüyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?