- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.184
- 1.123
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Bingo !Ha görüşmedik sadece telefon ve whatsapp
Ortaya çıkar 1 saate kadar her şey illakiBingo !
Bu adam bildiğin fake inan
hayır bilmiyorum adınıCanım bu adam bildiğin almış bir ajanstan fotoğrafları seni yiyor
Kendin de aradıysan google görsellerde görmüşsündür zaten
Hem ne kamerada görmüşsün ne bir şey
Ajansının adını biliyorsan, verdiyse öyle bir ajans oradan yola çıkıp bulunabilir belki gerçek adı
Biliyor musun ajansını?
Çıktı bile benceOrtaya çıkar 1 saate kadar her şey illaki
Çıktı bile bence
Yani teknoloji çağındayiz canım 2.5 ay içerisinde sana foto atacak ama görüntülü konusmayacak
Ayrıca her buluşma günü bahane sıralayacak
Baktı ki siyrilacak köşe kalmadı seni anlayısiz ilan edip ayrıldı
Ona de ki bana benim diye gösterdiğin adamın ajansına ulaştım :)))
Yavrum nasıl kandin ya bu adam dibine kadar fakehayır bilmiyorum adını
Konunun başında grörüştük demişsin ama. Neyse fotoğraflar bir ajansa ait. Üzgünüm ama fake. Bu tarz bi adamın zaten instagramda tonlarca takipçisi oluyo. bir sürü kız buluşmak istiyor. neden 2,5 ay görüşmesin ki. Ne insanlar var ya. ayıp yaniHayır görüşmedik sadece telefon ve whatsapp
Çünki yok öyle bir şey,kıvranmasından belliydi zaten...hayır bilmiyorum adını
Aynen onu yapacakAltına yapar korkudan
Direkt engel basar
Yalnız profosyenel yalancı olması lazım yaptığı söylediği anlattığı her şeyle bire bir uyuyor ruh hastası mı bu herif?Yavrum nasıl kandin ya bu adam dibine kadar fake
Yerinde olsam tüm gerçeği öğrendim derim hakkında :)
Pis serseri ya
Profesyonel felan değilYalnız profosyenel yalancı olması lazım yaptığı söylediği anlattığı her şeyle bire bir uyuyor ruh hastası mı bu herif?
Yalnız profosyenel yalancı olması lazım yaptığı söylediği anlattığı her şeyle bire bir uyuyor ruh hastası mı bu herif?
Denedim ama url bir görsele gitmiyor veya görsel genel erişime kapalı yazıyorOldu bile
Ajanstaymış çocuk güya
Yersen
Google görsellere giriyorsun
Sonra resmi sürükleyip oraya bırakıyorsun
Bu kadar basit :)
Denedim ama url bir görsele gitmiyor veya görsel genel erişime kapalı yazıyor
Annesiyle konuşmasının ssini atmıştı benimle ilgili konu kadın adını söylemişti mesajda,bahsettiği arkadaşları da doğru onların da sslerini falan görmüştümNe uyuyor mesela?
Söyle ben sana karşılaştığım profesyonel yalancıları, ruh hastalarını anlatsam buradan adanaya yol olur
Ve anlık fotoğraf istediğimde atıyorduAnnesiyle konuşmasının ssini atmıştı benimle ilgili konu kadın adını söylemişti mesajda,bahsettiği arkadaşları da doğru onların da sslerini falan görmüştüm
Canım yine diyorum o gösterdiği adam her kimse kendisi değilAnnesiyle konuşmasının ssini atmıştı benimle ilgili konu kadın adını söylemişti mesajda,bahsettiği arkadaşları da doğru onların da sslerini falan görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?