Heves ve hayal kırıklığı

insanlar isterse ulkeler arasi mesafeyi bile bekliyorlar..aranizda yarim saatlik yol var ve bulusamadiniz oyle mi? Hersey nasib kismet amai stek olmazsa nasibte olmazki..sen fazlaca kaptirmissin kendini gibi geldi bana..biraz kendini geri cek..msj filan atma arama bakalim geri donecek mi?

Allah aşkına gayet yakın oturuyorsunuz 2,5 ay da bir kere gelememiş.plan yapıyorsunuz son anda hep bahane.bu çocuktan bi cacık olmaz boşuna vaktini harcama

Bana sevgisinden şüphem olmadı hiç ama iki ihtimal var ya gerçekten bu güne kadar söylediği her şey başına geldi yine de geçerli sebep değil isteyen 5 dakika görmeye dahi razıdır her şekilde gelir çağırır, ya da başka bir sebebi var ve bu sebep beni yıkacak kadar büyük dilerim öyle değildir ayrıca çok teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun

Bak bebişim,tahmin ettiğim gibi çok gençmişsin.Sevmek sevilmek tabiiki hakkın.
Kalbindeki kelebeklerin kanat çırpışını,kalbinin tıp tıplarını buradan bile hissedebiliyorum.Fakat dikkatli ol canım,ne bu yalanlara,ne de vakitsiz ilanı aşk edenlere inanma.Ve en önemlisi bunlara kafa yorup derslerini sakın boşlama.Eminim o kadar tatlı ve güzelsindir ki.18 yaş ya ötesi varmıÇok insanlar çıkacak karşına,böyle gizem kasan zibidilere prim verme kendini üzme canım...Gelmeyen ta öteye gitsin.Gelsede dikkatli ol.Biz annelerin yüreği kavak yaprağı gibi titriyor sizin için kuzum.Olmaz insanları adam sanmayın ne olur

2 saat önce yazdı bana böyle duvar gibi olma böyle davranma dedi cevap vermedim allah beni kahretsin falan demeye başladı saçma sapan konuşma ya dedim ben de 1 saat önce de yazdı cenazeyi Bursaya götürüyoruz akşam arıcam ben seni tamam mı bana kızma yalvarırım dedi cevap vermedim çünkü artık ne desem yetersiz

Maddi anlamda zorluk yaşıyor diyeceğim de öğrenci misiniz? Fakat ne bileyim ilk buluşma zaten bir kahve içersiniz bir yerde illa bir şey yemek zorunda değilsiniz. Hadi o da tuttun en fazla 20 tl.
Maddi sorunları haricinde de ne bileyim bahane gibi geldi bana biraz. :/

tatlim birak biraz surunsun, bana kalirsa bunlari surundurursun kazaniyosun cunku..maalesefki cok duygusaliz be bunu pek yapmiyoruz, hemen yenik dusuyoruz aciyoruz galiba hallerine iki yalvardiklari zaman. birak arasin biraz kossun yorulsun pesinden.

Biliyorum belki komik gelir dalga geçen olur ama bana fazlaca güven verdi her konuda destek çıkmaya çalıştı varlığı yanımda olmasa da saatlerce konuşup yüzümü güldürmek için uğraştığı çok anlara şahit oldum,toz kondurmak istemiyor bir yanım da çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve yorumunuz için başka türlü bu işin içinden çıkamam(iltifatınızdan sonr atma isteği uyandı içimde)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi yapıyorum yapmaya çalışıyorum bakalım ne olucak

Resmini kaldır bence. Çok güzel kızsın maşallah. Resmini rahatça kaldirabil diye alintilama yapmak istemedim. Elini sallasan ellisi. Boşver bu çocuğu. Bence hayatında başkası var yoksa çoktan bulusurdunuz. Ya da kendini ezik gördü hanı Instagram'da insanlar çok hoş çıkıyor gerçekle pek ilgilenir olmuyor. Belki tipini sana hiç yakistirmiyor o nedenle görüşmeye gelemiyor. Her iki ihtimalle de boşver bu adamı kendini uzdugune yazık :)

Evet cok genç veçok tatlısın bebeğim,erkekler bilir kızların nelerden hoşlandığını,güven beklediğini,nabza göre şerbet bir nevi.Görrüşürse görüş,ama bir söz var ya hani,kalbinle.inan,aklınla şüphe et diye.Körü körüne kimseye inanma.Resminde çok güzel ama kaldır,tanıyan çıkabilir canım...

Ay çaytabağı ben alıntılamış bulundum,ama resim çıkmadı.

Ay çaytabağı ben alıntılamış bulundum,ama resim çıkmadı.
Ben bilmiyordum bunu :)) iyi barı kaldırmış galiba resmi. Çok da güzel kızmış şaşırdım genelde Instagram'da tanışan erkekler atlarlar güzel kızi görünce diye bilirdim bu oğlan değişik çıktı :))

Buluşma konusunu akşam yazdığı an açar şu gün kesin buluşucaz derse konuşmayı düşünüyorum eğer açmaz da bir şey olmamış gibi üste çıkıp soğuk davranıyorsun derse hayatımdan çıkarmak en doğrusu

Vardır işin içinde bir vehbinin kerrakesi.Ya da o,o değildir,yoksa mümkünatı yok yani...

ben cenazeye bile inanmadım.
2 ayda insan bir durak mesafedeki insanla görüşecek vakit ayıramaz mı yahu..
bence daha zorlama buluşsanız bile sonuçta adam yalancı..
Yani,işten gelecek bir eşim ve okuldan gelecek 3 çocuğum var.Şu anda bir arkadaşım bana gel şurada buluşalım dese 10 dakikada evden çıkar 1saat otobüsle giderim,1 saatlikte olsa...Kaldıki aşk muhabbeti olacak,kanat takmayanın alnını karışlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…