Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

Milletin göz zevkini bozuyo pis herifler

hem ne bozmak ,valla bana kızıcaksınız belki ama şimdi eve geldim balkona çıktım sigara içmeye perdeler sonuna kadar açık,yeni gelin eşyalarını sergil3or galiba,ay gelde bakma tam göz hizamda bakmasamda görüyorum,ama henüz donlu biri yok

Gerçektende artık bu KK'da konularda tartışmalar çok çıkıyor
Konu sahibi ne dediki ben anlamadım ? Sanki insanların laflarında kavga çıkarmak için birşeyler aramaya başlandı bu sitede. Sözüm meclisten dışarı..
Konu sahibi ne dedide bu kadar üstüne gidildi ki, bence gayet saygılı birşekilde dile getirmiş. Daha evlenmemiş olmasını laf etmesinden bahsedıyorsunuz.. Onu sadece olayı tam anlamıyla anlatmak için söylemiş. Yoksa kendiside demiş beni ilgilendırmez herkesin kendi özeli diye...
Normal başlayan bi konu hep tartışmayla bitmek zorundamı ??

Son düzenleme:
bravo tamda anlatmaya çalıştığım şey bu,sanmayın işime gelen mesajı beğeniyorum,herkese saygım var.

Tamam. Öpüşüp dağılalım. :92: (Not: Beyaz bayrak bulamadım gözüm beyaz slip aradı. O da yoktu).

eylül,bakma çek perdeni kapa gözünü

bi slip olayı daha yaşama

Bugün arkadaşın komşusuyla ilgili öyle bir olay oldu ki valla bende eylül gibi gözlemleme yapmaya karar verdim bugünden sonra. Çok moralim bozuldu ben bile kendimi kötü hissettim, hala da etkisindeyim

geçen hafta komşu kavgasında sırf çocuklar ağlıyor diye gidip de bakmak isteyen bir anda polisin biber gazlı müdahalesine maruz kalmış ve iki gün kendine gelememiş biri olarak şu sözü daha bir sevmeye başladım;

ev alma,komşu al...

Lütfen kadesa hanım insanlar ister gasp yapar ister randevu evi işletir ister terör faaliyetleri yürütür bu sizi ilgilendirmez ki özgürlük diye bişey var yani. Can güvenliği tehlikesi falan ama milletin özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz yapmayın.

yarın bi gün sakallı cübbeli adam çıkar balkona başka biri bu ne ya göz zevkimi bozuyor der. bu yüzden kimsenin nasıl yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. yaptığınız dedikodu. bakmayın olsun bitsin. biraz sert olucak ama adamın donuna kadar bakmışsınız bu ayıp olmuyor mu?

Bu konuyu görünce bizimde yaşadığımız bi sorun geldi aklıma..Bizim sokak çok dardır yani evler karşılıklı birbirlerine çok yakındır..Yıllar önce karşı komşumuza bi kiracı geldi,,yazın balkonda herkes otururken adam atletli,atletsiz,kısa şortlarla kapıya bi halı serip çok uygunsuz bi şekilde oturup,yayılıyodu...Abim ve babam böyle şeylere hiç hoş bakmazlar...Bir-iki sabredelim dedik olmadı..Çünkü biz rahatsız olup onlar yüzünden balkonda-kapıda oturamıyoduk..Abim bi gün yanına gitti muhabbet etti,durumu açıkladı..Böyle böyle rahatsız oluyoruz dedi..Adam da sağolsun anlayışlı çıktı..O günden sonra kıyafetlerine ve hareketlerine dikkat etii :)

Şimdi nasıl sakallı cübbeli adamla konuyu bağdaştırdınız ki? Olay zaten anladığınız şekilde olmamış. Konu sahibi arkadaşıyla otururken bir adam balkonda külotla duruyormuş. Arkadaşta bunu görmüş ve rahatsız olmuş. Oturup saatlerce izlediğini nereden çıkardınız?

Bir şey soracağım. Ne alaka? Kimseyi ilgilendirmez diyorsunuz ya bal gibi ilgilendiriyor işte. İnsanlar balkonuna çıkamıyor o tarafa bakamıyor. Es kaza dışarı baksa külotlu adamı görecek özellikle bakmasına gerek var mı? Adamın oraya o vaziyet çıkması asıl ayıp değil mi?

Kesinlikle katılıyorum. Niçin oraya küloduyla edepsizce çıkan adam değilde, hazırlıksız bir şekilde onu görmeye maruz kadınlar '' dikizleme '' damgası yiyor anlamadım?

Bugün arkadaşıma gitmiştim misafirliğe, çay iciyoruz birden bi kavga kıyamet.. Onların 2 üstündeki daireye de yeni evliler taşınmışlardı, çeyizler serilmişti neyse meğer adam kızla ilk gecesinde yatağa bağlamış 1 haftadır tecavüz ediyormuş, dövüyormuş, yemek ve su bile vermemiş kıza nasıl bir hayvanlıksa.. Kızın amcası gelmiş bugün 1 haftadır telefona bakmayınca merak etmiş.. Kapıyı açmayınca adam kapıyı kırmış ve o manzarayla karşılaşmış Konu ile alakası yok da ben çok kötüyüm hala Ya böyle hayvan komşularınız olsaydı

İnsanlık dışı... Neden böyle birşey yapıyormuş o hayvan herif ? Allah belasını versin böylelerinin .. Kız kurtuldu mu ?

İnsanlık dışı... Neden böyle birşey yapıyormuş o hayvan herif ? Allah belasını versin böylelerinin .. Kız kurtuldu mu ?

Ambulans geldi kızı yoğun bakıma kaldırmışlar iç kanama geçiriyormuş. Hayvan olduğu için yapmış niye yapsın başka adamın zaten sabıkası varmış 16 yaşında kıza tacizden

Ambulans geldi kızı yoğun bakıma kaldırmışlar iç kanama geçiriyormuş. Hayvan olduğu için yapmış niye yapsın başka adamın zaten sabıkası varmış 16 yaşında kıza tacizden

Böyle biriyle neden evlenmiş , tez zamanda iyleşir inşallah.. O hayvanda cezasını çeker umarım..

Vallahi hala dikiz diyorsunuz ya helal olsun,yani ben beyaz kilotlu bir adamı dikizleyince elime ne geçecek,kocama giydirir seyrederim yani fantazi düşkünü olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…