yazımı tekrar okuyun isterseniz..bende onu diyorum zaten..aynı şeyden bahsediyoruz..diyorum ki balkonda don ile oturulmaz,eğer bu özgürlükse ben almayayım
ama sizi kastetmiyorum,çok meraklı komşu teyzeler de yok değil :)
Milletin göz zevkini bozuyo pis herifler
bravo tamda anlatmaya çalıştığım şey bu,sanmayın işime gelen mesajı beğeniyorum,herkese saygım var.Gerçektende artık bu KK'da konularda tartışmalar çok çıkıyor
Konu sahibi ne dediki ben anlamadım ? Sanki insanların laflarında kavga çıkarmak için birşeyler aramaya başlandı bu sitede. Sözüm meclisten dışarı..
Konu sahibi ne dedide bu kadar üstüne gidildi ki, bence gayet saygılı birşekilde dile getirmiş. Daha evlenmemiş olmasını laf etmesinden bahsedıyorsunuz.. Onu sadece olayı tam anlamıyla anlatmak için söylemiş. Yoksa kendiside demiş beni ilgilendırmez herkesin kendi özeli diye...
Normal başlayan bi konu hep tartışmayla bitmek zorundamı ??
hem ne bozmak ,valla bana kızıcaksınız belki ama şimdi eve geldim balkona çıktım sigara içmeye perdeler sonuna kadar açık,yeni gelin eşyalarını sergil3or galiba,ay gelde bakma tam göz hizamda bakmasamda görüyorum,ama henüz donlu biri yok
geçen hafta komşu kavgasında sırf çocuklar ağlıyor diye gidip de bakmak isteyen bir anda polisin biber gazlı müdahalesine maruz kalmış ve iki gün kendine gelememiş biri olarak şu sözü daha bir sevmeye başladım;
ev alma,komşu al...
yarın bi gün sakallı cübbeli adam çıkar balkona başka biri bu ne ya göz zevkimi bozuyor der. bu yüzden kimsenin nasıl yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. yaptığınız dedikodu. bakmayın olsun bitsin. biraz sert olucak ama adamın donuna kadar bakmışsınız bu ayıp olmuyor mu?
yarın bi gün sakallı cübbeli adam çıkar balkona başka biri bu ne ya göz zevkimi bozuyor der. bu yüzden kimsenin nasıl yaşadığı kimseyi ilgilendirmez. yaptığınız dedikodu. bakmayın olsun bitsin. biraz sert olucak ama adamın donuna kadar bakmışsınız bu ayıp olmuyor mu?
Bir şey soracağım. Ne alaka? Kimseyi ilgilendirmez diyorsunuz ya bal gibi ilgilendiriyor işte. İnsanlar balkonuna çıkamıyor o tarafa bakamıyor. Es kaza dışarı baksa külotlu adamı görecek özellikle bakmasına gerek var mı? Adamın oraya o vaziyet çıkması asıl ayıp değil mi?
Bugün arkadaşıma gitmiştim misafirliğe, çay iciyoruz birden bi kavga kıyamet.. Onların 2 üstündeki daireye de yeni evliler taşınmışlardı, çeyizler serilmişti neyse meğer adam kızla ilk gecesinde yatağa bağlamış 1 haftadır tecavüz ediyormuş, dövüyormuş, yemek ve su bile vermemiş kıza nasıl bir hayvanlıksa..Kızın amcası gelmiş bugün 1 haftadır telefona bakmayınca merak etmiş.. Kapıyı açmayınca adam kapıyı kırmış ve o manzarayla karşılaşmış Konu ile alakası yok da ben çok kötüyüm hala Ya böyle hayvan komşularınız olsaydı
İnsanlık dışı... Neden böyle birşey yapıyormuş o hayvan herif ? Allah belasını versin böylelerinin .. Kız kurtuldu mu ?
Ambulans geldi kızı yoğun bakıma kaldırmışlar iç kanama geçiriyormuş. Hayvan olduğu için yapmış niye yapsın başka adamın zaten sabıkası varmış 16 yaşında kıza tacizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?