Hey allahım ya ,donla balkona mı çıkılır !!!

gene kavga çıktı ya :))

herkes istediği gibi yaşasın madem
zaten kimsenin görüşü değişmezki burda tartışarak herkes fikrini yazıyo niye kavga ortamı oluyo anlamıyorum
geyik yaparak sakin bi şekilde görüşlerimizi paylaşsak olmaz mı

Allah rahatlık versin arkadaşım..İyi geceler.

Olmaz.. Her konuda kavga çıkması şart bilmiyor muydun? Konu kapanana dek saldırın

Olmaz.. Her konuda kavga çıkması şart bilmiyor muydun? Konu kapanana dek saldırın

aslında tam geyik yapılacak konuydu yazık oldu valla gecenin bu saatinde eğlenirdik ne güzel ama yine tartışmalar tadı kaçırdı

olsun buna alıştık artık :)))

Hoşgörünün sınırları arttıkça yazdığınız için yaptığım bir açıklamaydı.Hoşgörünün sınırı mı olur.Ya da şöyle sormalıyım kime göre neye göre sınır???

Yok estağfurullah neden yobaz sanalım.Fikrinizi yazıyorsunuz fikrimi yazıyorum.Çocuğum gördüğünden değil yetiştirildiği kültürden etkilenir.Ne görürse görsün nasıl yorumlaması gerektiğini bilir.Kimsenin özel hayatına müdahale etmemesi gerektiğini müdahale ederse aynı karşılığı göreceğini bilir.

Kavgasız topic şekersiz çaya benzer.

Evet Kesinlikle konuşacak hiç bir şey yok.. 2012 Türkiyesin de donla balkona çıkıp, sokaklarda eğilip don gösterisi yapan milletimin medeniyet simgesi olduğunu düşünüp görmezden gelecek kadar geniş değilim çok üzgünüm senin gibi düşünemediğim için.. Ve böyle bi konuda tanık olduğum bi kaç anı anlatmam utanmamı gerektiriyorsa bende kişiliğimden utanırım, Yiğidin malı meydanda olmalı ne de olsa değil mi:) ? Her neyse.. Tartışmaya gerek yok, herkesin kendi bileceği iş...

of burda da mı kavga var

aslında tam geyik yapılacak konuydu yazık oldu valla gecenin bu saatinde eğlenirdik ne güzel ama yine tartışmalar tadı kaçırdı

olsun buna alıştık artık :)))

doktorlar topiciğinden kalktım geldim ben buralara kafamı dağıtayım diye burda da tartışma var, ama geçemezsiniz oradaki kavga saatlerdir sürüyor azimle

anladım en son yazdıgınız şey gerçekten güzel ama ben müdahale etsinler demedim örnek almasınlar dedim. eğer normal bişeymiş gibi lanse edersek o zaman gördüklerini uygularlar demek istedim ve giderek daha da esnek bi toplum oluruz demek istedim. hoşgörü elbette ki sınırları olmadığı sürece güzel bişey. belki farklı bi kelime kullanabilirdim şuan aklıma gelmiyor. iyi geceler tekrar.

şu konuya 2 dakika bakmadım konu yine tartışmaya dönmüş:))
birbirimizin fikirlerine niye bu kadar tahammülsüzüz?

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende bir ay öncesine buna benzer bir konu açmıştım herkes yok efendim onları mı dikizliyorsunuz size ne elalem ister donla çıkar ister çıkmaz bilmem ne bilmem ne

bazıları bazı şeyleri başlarına gelmeyince anlamıyor birde asabi kocam var dediniz onun baba versiyonuda bende var bu yüzden daha da iyi anladım umarım hep öyle olmazlar bütün mesajları okuyamadım sadece msj yazmak geldi içimden
az kaldı kış geliyor balkona pek çıkılmaz artık umarımda onlar seneye yine öyle davranıp sizi rahatsız etmezler

şu konuya 2 dakika bakmadım konu yine tartışmaya dönmüş:))
birbirimizin fikirlerine niye bu kadar tahammülsüzüz?

sen bır de doktorlar konusunu gorsen kımse hatasını kabul etmıyor doktorlar adeta bır melek

doktorlar topiciğinden kalktım geldim ben buralara kafamı dağıtayım diye burda da tartışma var, ama geçemezsiniz oradaki kavga saatlerdir sürüyor azimle

ben oraya uğramadım ya önceden bi gördüm baktım ilk sayfadan başlamışlar tartışmaya gecenin bu saatinde uğraşamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…