yahu neyin özgürlüğünü kısıtladık. biz bilinçsiz miyiz? ne alakası var nerden girdin olaya? kısıtlamaların insanın başına neler açacagını ben çok iyi bilirim.. bizde genç olduk. ben çocugunuzu eve kapatın, makyaj yaptırmayın, ezan okunmadan eve sokun, açık saçık giydirmeyin mi dedim. bunlara mı hoşgörü göstermeyin dedim. özgürlükten kastın ne ki eğitimli toplumlarda özgürlükler kısıtlanmaz bilinçlendirilir diyorsunuz. e katılıyoruz ama başkalarına rahatsızlık veriyorsanız eğer özgürüm diye gelişigüzel davranmaya kimsenin hakkı yok ki. davranıyasada kimsenin taşa tutulduguda yok. siz çocuklarınıza gördüğünüz şeyin normal oldugunu söylersiniz bense bunun hoş birşey olmadıgını söylerim ve bu konuda ileride dikkatli olmasını örnek almamasını söylerim. şimdi bu kısıtlama mı oluyor? geç oldu biliyorum ama sapla samanı ayırsak fena olmaz. konu sahibinin yazdıklarından komsusunu gözetlediğini çıkarmadım ben. balkon evin bi bölümü olabilir ama tam karsındakini göz ucuylada olsa görmemk mümkün mü acaba. neyse biraz daha yazarsam beni yobaz falan sanacaksınız. iyi geceler.
gene kavga çıktı ya :))
herkes istediği gibi yaşasın madem
zaten kimsenin görüşü değişmezki burda tartışarak herkes fikrini yazıyo niye kavga ortamı oluyo anlamıyorum
geyik yaparak sakin bi şekilde görüşlerimizi paylaşsak olmaz mı
Olmaz.. Her konuda kavga çıkması şart bilmiyor muydun? Konu kapanana dek saldırın
ben tartışmıyorum ki öyle bi tarzım mı var ? varsa çok pardon. fikrimi yazdım. elbette alakası var ama sadece bununla ilgisi yok tabii. konu adamın donu oldugu için oradan girdim mevzuya :) o yüzden konun yeri tamda burası. hoşgörü sınırları arttıkça bugün donla çıkan yarın napar sizce.? bir de toplum psikolojisi diye bişey var. bu tarz davranışlar normal kabul edilirse toplumsal davranış haline dönüşür. e yetişen nesilde haliyle large olucaktır. kaldı ki zaten öyle oldugunu belirttiğim için durumu sırf adamın donuna bağlamadığımı anlamanız gerekirdi ama daha da kötüye gideceğimiz kesin.
yahu neyin özgürlüğünü kısıtladık. biz bilinçsiz miyiz? ne alakası var nerden girdin olaya? kısıtlamaların insanın başına neler açacagını ben çok iyi bilirim.. bizde genç olduk. ben çocugunuzu eve kapatın, makyaj yaptırmayın, ezan okunmadan eve sokun, açık saçık giydirmeyin mi dedim. bunlara mı hoşgörü göstermeyin dedim. özgürlükten kastın ne ki eğitimli toplumlarda özgürlükler kısıtlanmaz bilinçlendirilir diyorsunuz. e katılıyoruz ama başkalarına rahatsızlık veriyorsanız eğer özgürüm diye gelişigüzel davranmaya kimsenin hakkı yok ki. davranıyasada kimsenin taşa tutulduguda yok. siz çocuklarınıza gördüğünüz şeyin normal oldugunu söylersiniz bense bunun hoş birşey olmadıgını söylerim ve bu konuda ileride dikkatli olmasını örnek almamasını söylerim. şimdi bu kısıtlama mı oluyor? geç oldu biliyorum ama sapla samanı ayırsak fena olmaz. konu sahibinin yazdıklarından komsusunu gözetlediğini çıkarmadım ben. balkon evin bi bölümü olabilir ama tam karsındakini göz ucuylada olsa görmemk mümkün mü acaba. neyse biraz daha yazarsam beni yobaz falan sanacaksınız. iyi geceler.
gene kavga çıktı ya :))
herkes istediği gibi yaşasın madem
zaten kimsenin görüşü değişmezki burda tartışarak herkes fikrini yazıyo niye kavga ortamı oluyo anlamıyorum
geyik yaparak sakin bi şekilde görüşlerimizi paylaşsak olmaz mı
Konuyu olduğu yerden hiç bi yere çekmedim keşke uzun uzun yazmaya halim olsaydı da çekebildiğim kadar çekseydim ama yok:) Bu konunun başında ki o saçma sapan yorumlara saygı duyarım dersem eğer kendime olan saygımı kaybederim.
Bir konuda konuşmak eğer sizin yazmaya bile hicap duyduğum şey demekse sizin gözünüzde konuşcak çok bişeyde yokmuş:) saygı beklerken saygı göstermeyide bilmeliyiz..
O değilde kızlar hala beyaz slip don giyen erkek mi var ya
O değilde kızlar hala beyaz slip don giyen erkek mi var ya
aslında tam geyik yapılacak konuydu yazık oldu valla gecenin bu saatinde eğlenirdik ne güzel ama yine tartışmalar tadı kaçırdı
olsun buna alıştık artık :)))
çokkkkkpek çok ev böyle erkeklerle kaynıyo
inş evlenince benim kocam giymez ya göz zevkim bozulur yani
boxer iyidir bence
Hoşgörünün sınırları arttıkça yazdığınız için yaptığım bir açıklamaydı.Hoşgörünün sınırı mı olur.Ya da şöyle sormalıyım kime göre neye göre sınır???
Yok estağfurullah neden yobaz sanalım.Fikrinizi yazıyorsunuz fikrimi yazıyorum.Çocuğum gördüğünden değil yetiştirildiği kültürden etkilenir.Ne görürse görsün nasıl yorumlaması gerektiğini bilir.Kimsenin özel hayatına müdahale etmemesi gerektiğini müdahale ederse aynı karşılığı göreceğini bilir.
şu konuya 2 dakika bakmadım konu yine tartışmaya dönmüş:))
birbirimizin fikirlerine niye bu kadar tahammülsüzüz?
İtiraf etmeliyim ki aklım hala orada...
şu konuya 2 dakika bakmadım konu yine tartışmaya dönmüş:))
birbirimizin fikirlerine niye bu kadar tahammülsüzüz?
doktorlar topiciğinden kalktım geldim ben buralara kafamı dağıtayım diye burda da tartışma var, ama geçemezsiniz oradaki kavga saatlerdir sürüyor azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?