merhabalarrrr
başarı hikayelerini okudum çok fena gaza geldim..
hemen üye oldum ve kafamda bitirdim bu işi..
Yarın başlıyoruuuum:)))
yarın sabah tartılıp yazacağım ve haftada 1 kez tartılacağm her gün tartılmaya karşıyım insanın kafasnı çok karıştırıyor çünkü. Her günde yürüyüş yapmaya çalışacağm
bi arkadaşım benim liste alıp da uygulamadığım bir diyetisyene gitti ve 2 ayda 11-12 kg verdi.
ben de aynı listemi uygulamaya karar verdim..yuppiiii
tek istediğim zayıflayıp bol bol alışveriş yapabilmek. kimisi alışveriş yapacak parayı bulamaz ben de kendimi beğenmediğimden bu tiple alışveriş yapma isteği yok((
1 çocuk sahibiyim
evlenirken 58-60 civarındayıdm ama kendime en çok yakıştırdığım kilom 57. şu an 70 civarındayım sanırım((
menü şöylemoda mod aynı olmak zorunda değil tabiki yani öğünler yer değiştirebilir..ama 3 aşağı 5 yukarı bu listeyi uygulayacağım)
bu arada yeri gelmişken ramazan ayındayz oruç tutmaya yeltendim ama çok ağır geldi ayıldım bayıldım.. sıcak bastı felan..tutan arkadaşlardan özür dileyerek menülerimi paylaşacağm çünkü paylaşım olmayıca bir şey anlaşılmıyor..
sabah:
uyanınca 1 br ılık su
2 dilim peynir-1si yerine haftada 2kez 1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
domates salatalık yeşillik
şekersiz açık çay
ara: 1 bardak süt 1 adet meyve
öğle:
4-6 kaşık susuz sebze
1 köte kadar et
yarım kase yoğurt
2 dilim ekemek ya da denk yiyecek
yağsız salata
ara:1 adet glissini
yada 2 adet diyet bisküvi
yeşil çay
akşam: öğle ile aynı
ara: 2 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
BANA ŞANS VE KOLAYLIKLAR DİLEYİN LÜTFEN ÇOOK İSTİYORUM ÇÜNKÜ..
canım rabbim yardımcın olsun inş :) bence sabahları ve öğleleri ekmeğini ye ama akşam yeme bide kahvaltıda zeytini yumurta gibi haftada 2 yada haftada 1 ye zeytinde inanılmaz kalori var çünkü en azından istediğin kiloyu verene kadar inş verirsin ya vereceğine eminim pirinç yağ şeker un bunlar düşmannnnnnn:) en azından kilo verene kadar hiç yememek istediğimiz kiloya gelince dikkatli yiyip kilo vermek mantığı çok üst seviyede bende:)
kolay gelsin sabah uyanınca aç karnına içilen ılık yada sıcak su sizce ne işe yarıyor? bende sıcak olmasada soğuk su içerdimde zayıflamak isteyen çoğu kişinin günlüğünde ılık su var neden ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?