Nazarlaramı geldik naptık sıraya bağladı bizi banEvet ya pasif yazıyo ne oldu acaba inşallah çabuk gelir
Kem gozler gitsin üzerimizden bı an önce inşallahNazarlaramı geldik naptık sıraya bağladı bizi ban
Aynen öyle mesela ben akşam acilde kan verdim doktora görünmedim çünkü moralimi bozacak yine aynı şeyleri söyleyecek banaDoktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler hazırlıklı ol diye. Sen iyiyi düşünerek git. Güzel haberlerle dönersin inşallah
Aminnn sen neler yaptın yaa hcg kese ne alemde ikizmi tekmi 2 yumurtam var diyodun kuzumKem gozler gitsin üzerimizden bı an önce inşallah
Napayım kuzu hcg 345 di dün güzel dedi doktorum tarihe baktı kafadan bı ayarlama yaptı herlade varsayım olarak pazartesi salı gel dedi kana mi hocam dedim yoo görelim keseyi dedi ben şokAminnn sen neler yaptın yaa hcg kese ne alemde ikizmi tekmi 2 yumurtam var diyodun kuzum
Gittim göremedi kese. vajinal ultrason için tekrar gidicem şimdi tekrar beta bakacaklar.Kese görme ihtimalin varmı yarın?
İnşallah canım Allah razı olsun bin kereGayet te iyii ilerlemiş aslında ama
Bol bol dua et canım inşallah bir sorun yokturRabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah
Allah razı olsun canımEderiz tabiki gulumAllah korusun
Yaa dış gebelik şüphesi varmı hala pekiGittim göremedi kese. vajinal ultrason için tekrar gidicem şimdi tekrar beta bakacaklar.
Kesinlikle öyle amin canım inşallahİnşallah öyle bir şey yoktur
Yaw eskiler ne bilirdi iç gebelik dış gebelik şimdi pozitifi görmenin sevinci bile 5 dk. Sonra başlıyor kurgular ya öyleyse ya böyleyse diye.. Rabbim güzel sonuçlar duymayı nasip etsin
Dış gebelik belirtisi görmüyorm çok zayıfsın ondan mı hissediyorsun ama hissetmemen gerek dedi. Vajinal ultrason bakmadı. 2 saat snr gel bakalım mutlaka dedi cnmYaa dış gebelik şüphesi varmı hala peki
Yumurtalıkta felan damı göremedi kese canım
Bende hissediyorum bebeğin nereye yerleştiğini sürekli kasılma batma oluyo ani harekette sendemi öylesin yoksa durduk yeremi ağrı geliyo bazen adet olacak hissi oluyo bende korkma canım rabbim büyük inşallah bebeğini sağlıkla nasip etsin sana inşallahhhhhhDış gebelik belirtisi görmüyorm çok zayıfsın ondan mı hissediyorsun ama hissetmemen gerek dedi. Vajinal ultrason bakmadı. 2 saat snr gel bakalım mutlaka dedi cnm
Oturduğum yerde her zaman sağ yumurtalığımı bir yumru gibi hissediyorum. İnşallah canım beniim inşallahBende hissediyorum bebeğin nereye yerleştiğini sürekli kasılma batma oluyo ani harekette sendemi öylesin yoksa durduk yeremi ağrı geliyo bazen adet olacak hissi oluyo bende korkma canım rabbim büyük inşallah bebeğini sağlıkla nasip etsin sana inşallahhhhhh
İnşallahhhhhh zayıf oldugun için öyledir yaa ama doktorun öyle dediyse korkma içini rahatlat biraz stres iyi değil bebeğeOturduğum yerde her zaman sağ yumurtalığımı bir yumru gibi hissediyorum. İnşallah canım beniim inşallah
Haklısın canım inşallahİnşallahhhhhh zayıf oldugun için öyledir yaa ama doktorun öyle dediyse korkma içini rahatlat biraz stres iyi değil bebeğe
Prezervatifle hamile kalmak dedin kulağım çınladı kızBu insanlar nasıl ne biliyim tek ilişkiyle, yok spiralle yok prezervatifle falan hamile kalıyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?