Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn sen neler yaptın yaa hcg kese ne alemde ikizmi tekmi 2 yumurtam var diyodun kuzum
Napayım kuzu hcg 345 di dün güzel dedi doktorum tarihe baktı kafadan bı ayarlama yaptı herlade varsayım olarak pazartesi salı gel dedi kana mi hocam dedim yoo görelim keseyi dedi ben şok nasıl mutlu benim gibi ya doktorda maşallah enerjisi çok yüksekti inanamıyorum dedim güldü falan muayene etmedi kan a baktı işte bi ikiz tek bilmiyorum canım onu hiç daha muayene olmadi ya salı belli olur mu diye düşünceleri sardı şimdi de uyuyamıyorum 3 gündür ya

Ben bu saatte tobe uyanmazdim kocayı gönderip yatardim tekrar kaç gündür gece de uyuyamıyorum sabahta ondan önce uyanıp geceye kadsr oturuyorum

Ya yorulmuyorum ondan uyuyamıyorum yada heycandan bilmiyorum artık yarın annemlere geccem gene kardescigim askere gidiyo pazartesi hemen doncem geri annemde kal burdan beraber giderik diyo yok olmaz babasıda görsün goruncekse kesesini falan diye didisip duruyoruz annemle aklı bende kaliyomus halbuki ben yatıyorum akşama kadar nerdeyse arada bi kalkiyorum ev göçtü gidiyo ben de böyle olurmuşum eşim bile sen şimdiden bıraktın herşeyi biraz daha geçince annemgile(bizimkilerden için) gitmemiz lazim perişan Olcam ben diyo

Dış gebelik belirtisi görmüyorm çok zayıfsın ondan mı hissediyorsun ama hissetmemen gerek dedi. Vajinal ultrason bakmadı. 2 saat snr gel bakalım mutlaka dedi cnm
Bende hissediyorum bebeğin nereye yerleştiğini sürekli kasılma batma oluyo ani harekette sendemi öylesin yoksa durduk yeremi ağrı geliyo bazen adet olacak hissi oluyo bende korkma canım rabbim büyük inşallah bebeğini sağlıkla nasip etsin sana inşallahhhhhh

Oturduğum yerde her zaman sağ yumurtalığımı bir yumru gibi hissediyorum. İnşallah canım beniim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…