Ya şimdi yaparım sonra aralık ocak topiği gibi listeyi güncelleyemem sonra benim topik sahiplerine kızdığım gibi millette bana kızarHahahh
Herkes kendi batını kendi beklesin arkadaşlar burası da böyle bi topik
Doğru haklısınYa şimdi yaparım sonra aralık ocak topiği gibi listeyi güncelleyemem sonra benim topik sahiplerine kızdığım gibi millette bana kızar
Her zaman girip çıkamam konuya
Herkes kendi batını beklesin test yapan atsın pozitif olan söylesin hepberaber sevinelim negatif olanda söylesin biz alıştık üzülmüyoz onuda teselli ederiz
En güzeli böyle
Hem biz bat beklemiyoruz saymak yok liste yaparsam başlarlar şu gün kaldı bu gün kaldı demeye
Sonra benimde sayasım geliyo ya
Sen onu bırakta biz ne zaman test yapcaaaazzzJOYz E EbrarAsell ???? Artık bir kararlaştırın şu büyük günü ya
29 du E EbrarAsell in bat 30 ocak tı yaDoğru haklısın
Dün orta yolu bulmamış mıydık 27 si miydi
Tamamdır
Kız 29 uda cok geç olmuş ya şimdi dank ettiTamamdır
2 hafta sonra Cuma günü, bizim batı geçiyor inşallah adet olmayız
Tabii kiEe sen istiyor musun bebek biraz kendinden bahsedermisin
Varmı belirti benim beyaz akıntı ve alt karnımda bi ağrı var daha çok sağ tarafımdaTamamdır
2 hafta sonra Cuma günü, bizim batı geçiyor inşallah adet olmayız
Sayma dediysek geriye sayma dedik zaten bilmiyomuşundaKız 29 uda cok geç olmuş ya şimdi dank etti27 olsun 27 çat diye çatlarım ben günüm gecerse ortadan
Gün sayma dedin korkudan takvime bile bakamadım bak noldu
Sal gitsin yaaaTabii ki
Genel olarak istiyorum her battan sonra diyorum ki amaan istemiyorum boşver gitsin diyorum kendime
Biri düşük biri kürtaj iki kaybım var
Bir yıldır hamile kalamadım hsg çektirdim bir şey çıkmadı pıhtılaşma bozukluğu var azda olsa
Batıma da bir hafta kaldı sanırım bakmıyorum artık tarihe
Coraspin başladım bu hsgnin üzerine 3. ayım hani şans daha fazlaymış ya
Saldım valla artık
Yok kız hiç bişeyVarmı belirti benim beyaz akıntı ve alt karnımda bi ağrı var daha çok sağ tarafımdabu akıntı sarıya dönmezse ben umutlanacam ya
Yaaav mesajın başında gülüyom gülüyom sonuna gelince suratım ekşiyoSayma dediysek geriye sayma dedik zaten bilmiyomuşundaBatınıda hesaplama demedik yani
Ben ki adete 5 gün kala test yapmaya başlayan bennn batı iki gün nasıl geçiririm acep
Aman yaav zaten adet olurum ben farketmez ne zaman derseniz yapalım yani
Bende bıraktım ya en azından stres olmuyorum burada iyi olmuş ne güzel kafa dağıtıyoruz aynı duyguları yaşayan kadınlar olarakSal gitsin yaaabak salmayınca hiç olmuyo tabiki hepte salma da arada düşünde çokta takma kafaya gün sayma o bile yetiyo insana biz gün saymayı bıraktık kafalar rahat
Yaaa hiçmi burnun tıkanmıyo omzun agrımıyo dizin agrımıyo nasıl olmaz yaaYok kız hiç bişey
He yaa aynı duyguları yaşayan 3 kırığa uydunuz geldiniz burayaBende bıraktım ya en azından stres olmuyorum burada iyi olmuş ne güzel kafa dağıtıyoruz aynı duyguları yaşayan kadınlar olarak
HoşbuldumHe yaa aynı duyguları yaşayan 3 kırığa uydunuz geldiniz burayahoşgeldin tekrar
Heh işte ondan bat ne zaman dı söyle ama saymaHoşbuldum
Kırık kırığı çeker diyelim biz ona
Yaaav mesajın başında gülüyom gülüyom sonuna gelince suratım ekşiyo
Sende hep negatif düşünüyon beee atacam seni gruptan bak kötü düşünme
Olmayan bat listemden silecem seni
27sinde yapalım test zaten bizimkiler dakikasında geliyo gelmezse yaparız gelirse boşa test parası vermeyiz ha derseniz ben dayanamam yaparım yapın bana bakmayın sizama sonucu bizede atın
Bak bak konusu olmuş da beni atıyoYaaa hiçmi burnun tıkanmıyo omzun agrımıyo dizin agrımıyo nasıl olmaz yaa
Şaka bi yana kötü düşünme balımm
23 Ocakmış tam bilmişim bir haftam var
Şaka kıızz benim konum değil bu herkesin atamam senii atarsam tadı tuzu kalmaz seni atmam ben terk ederim burayıBak bak konusu olmuş da beni atıyo
2 gündür hafif ateşim var boğazım da bi garip agrıyo desem değil acıyo desem değil bunlar sayılıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?