Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey diyeceğim. Hani siz hep diyorsunuz yumurtlamadan sonra şu gün vs diye ya şimdi ben bu ay öğrendim biliyorsunuz. 4+6 dayım
Bu ay ki son yumurtlamama göre mi bakılması lazım betaya?

Kızlar bir şey diyeceğim. Hani siz hep diyorsunuz yumurtlamadan sonra şu gün vs diye ya şimdi ben bu ay öğrendim biliyorsunuz. 4+6 dayım
Bu ay ki son yumurtlamama göre mi bakılması lazım betaya?
Canım betaya sen hangi gün oldu dersen de doktor son adete göre bakıyo
Bu ay tek ilişki oldu şu gündü desende adetine göre hesaplıyor

Canım betaya sen hangi gün oldu dersen de doktor son adete göre bakıyo
Bu ay tek ilişki oldu şu gündü desende adetine göre hesaplıyor
Anladım ne bilim burada deniliyor ya yumurtlamadan sonra beta şu kadar diye ondan merak ettim canım

kızlar 31 aralıkta adet olmuştum.adetim bitti 2 gün sonra başladım 5 gün soğan suyu içtim.sonra adetin sonra 4-5 gün incir havuç içtim.ve bu güne kadarda çok düzenli olmamakla birlikte zeytinyağlı incir yedim.adetin 9-10-13-16-22. günleri ilişkim oldu yaklaşık 30 günde bir adet görüyorum bazen 29 günde bir bazen 32 güde bazen 30 günde bir.30 günden hesaplarsam ortalama 16. gün yumurtlamış olmam lazım ilişkiden 10 gün sonra ve 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi :/ daha adet olmama 3-4 gün vardı. şimdi 2-3 gün kaldı bu akşam veya yarın sabah tekrar yapsammı adet geçene kadar yapsammı yoksa umudumu kesmelimiyim olsa çıkardı diyip.tabi yine yapıcam test adet olana kadar ama umudum çok kırıldı.gerçekten fikrinizi söylermsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…