- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Canım alttan baktılar mı? Nasıl zor oluyor mu? Bana da yarın gözükmezse balabilirler gerginim çokAy
Haklısın canım inşallah
Yok canım 1 saat snr gidicem. Daha önce baktormıştm aşırı zor değil sakin olupderin nefes alınca kolaylaşıyorCanım alttan baktılar mı? Nasıl zor oluyor mu? Bana da yarın gözükmezse balabilirler gerginim çok
Harika degilmi belki muayene eder kese için falan canimKızlar daha gitmedim dr a beta 1445 geldii
Senin normal bak hep 2 katı gidiyo betan korkma bence sen dış gebelik te orantı olmuyo aralarında boşa stres yapıyosun bence canımKızlar daha gitmedim dr a beta 1445 geldii
Canım betaya sen hangi gün oldu dersen de doktor son adete göre bakıyoKızlar bir şey diyeceğim. Hani siz hep diyorsunuz yumurtlamadan sonra şu gün vs diye ya şimdi ben bu ay öğrendim biliyorsunuz. 4+6 dayım
Bu ay ki son yumurtlamama göre mi bakılması lazım betaya?
Anladım ne bilim burada deniliyor ya yumurtlamadan sonra beta şu kadar diye ondan merak ettim canımCanım betaya sen hangi gün oldu dersen de doktor son adete göre bakıyo
Bu ay tek ilişki oldu şu gündü desende adetine göre hesaplıyor
Yapmayayım inşallah artıkSenin normal bak hep 2 katı gidiyo betan korkma bence sen dış gebelik te orantı olmuyo aralarında boşa stres yapıyosun bence canım
Doktor bizim gibi ince ayrıntı ya girmiyo haftasınıda son adetine göre hesaplıyorAnladım ne bilim burada deniliyor ya yumurtlamadan sonra beta şu kadar diye ondan merak ettim canım
Canım naptınnn iyisiniz inşallahYapmayayım inşallah artık
Demeek sen de onlardansın burnumuzun dibine kadar gelmiş hem deePrezervatifle hamile kalmak dedin kulağım çınladı kız
Aaa napmış ki bizim kız
Ne biliyim napıyonuz millete de ban yiyonuz yaaAaa napmış ki bizim kız
Ben tartışmıştım biriyleNe biliyim napıyonuz millete de ban yiyonuz yaa
Ne biliyim kimle tartıştın bizde bu neden ban yedi diyip duruyozBen tartışmıştım biriyleama ebrara baktım kimseye bişey dememiş ki
Bi tane şizoylaNe biliyim kimle tartıştın bizde bu neden ban yedi diyip duruyoz
Ben uğraşamam kimseyleBi tane şizoyla
Sen tut çeneni gitme bi yere
İyiyiz canım şükür 2 gün çalışma yat dedi. Vajinal usg ile baktı küçük bir kese görüyorum ama daha erken c. Tsi bidaha bakalım dedi. Sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor ama şimdilik herşey içib erken dedi cnmCanım naptınnn iyisiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?