Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bak boşuna evham yaptın annesi korkma miniğin seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

Canım bence bekle biraz daha
Burda bir arkadaş adete 4 gün kala negatifdi testleri adet günü pozitif gördü
Bence umudunu yitirme hemen Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallahhhhhh

Canım bence bekle biraz daha
Burda bir arkadaş adete 4 gün kala negatifdi testleri adet günü pozitif gördü
Bence umudunu yitirme hemen Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallahhhhhh
teşekkür ederim cevap verdiğin için amin hepimize inşallah

Ayy iyi iyi maşallah vajinal niye baktı ki bendemi gene vajinal baktircam ki salı

Kaç haftalık seninki şimdi

Hemenmi çıktı bu çizgi canım hadi inşallah pozitiftir yaa
JOYz sende yapsana artık test adet olmadıysan bak bu arakadaşta pazartesi negatifti testi iyi hatırlıyorum
Yani beş dk içinde çıktı az önce yaptım. Test yanlışsa yıkılırım Yarın sabah yapacağım inşallah

Bugün olmam gerekiyordu hatırlarsan geçen yaptım çıkmadı sen de dedin ki falanca arkadaşın da öyle oldu diye:) umutluydum ama ne bileyim titriyorum hala ben adet yüzde yüz adet bekliyordum
Yaa bak demekki neymişşş her zaman bir umut varmıs bu aydan umutsuz olanlar hep hamile cıkıyo bu topikte yaa maşallah rabbim kanda da görmeyi nasip etsin sonra da sağlıkla ilerler insallah

Ben bundan önce Bebeğimi düşürdüm uzun zamandır istiyordum Ama olmaz diyordum nasıl anlatsam ki Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Hemenmi çıktı bu çizgi canım hadi inşallah pozitiftir yaa
JOYz sende yapsana artık test adet olmadıysan bak bu arakadaşta pazartesi negatifti testi iyi hatırlıyorum
Yok adet olmadım da benim klomenden kaynaklı gecikti hamile değilim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…