Yaa bak boşuna evham yaptınİyiyiz canım şükür 2 gün çalışma yat dedi. Vajinal usg ile baktı küçük bir kese görüyorum ama daha erken c. Tsi bidaha bakalım dedi. Sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor ama şimdilik herşey içib erken dedi cnm
Canım bence bekle biraz dahakızlar 31 aralıkta adet olmuştum.adetim bitti 2 gün sonra başladım 5 gün soğan suyu içtim.sonra adetin sonra 4-5 gün incir havuç içtim.ve bu güne kadarda çok düzenli olmamakla birlikte zeytinyağlı incir yedim.adetin 9-10-13-16-22. günleri ilişkim oldu yaklaşık 30 günde bir adet görüyorum bazen 29 günde bir bazen 32 güde bazen 30 günde bir.30 günden hesaplarsam ortalama 16. gün yumurtlamış olmam lazım ilişkiden 10 gün sonra ve 11 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi :/ daha adet olmama 3-4 gün vardı. şimdi 2-3 gün kaldı bu akşam veya yarın sabah tekrar yapsammı adet geçene kadar yapsammı yoksa umudumu kesmelimiyim olsa çıkardı diyip.tabi yine yapıcam test adet olana kadar ama umudum çok kırıldı.gerçekten fikrinizi söylermsin
teşekkür ederim cevap verdiğin için amin hepimize inşallahCanım bence bekle biraz daha
Burda bir arkadaş adete 4 gün kala negatifdi testleri adet günü pozitif gördü
Bence umudunu yitirme hemenRabbim sağlıklı bebek nasip etsin inşallahhhhhh
Ayy iyi iyi maşallahİyiyiz canım şükür 2 gün çalışma yat dedi. Vajinal usg ile baktı küçük bir kese görüyorum ama daha erken c. Tsi bidaha bakalım dedi. Sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor ama şimdilik herşey içib erken dedi cnm
Kaç haftalık seninki şimdiİyiyiz canım şükür 2 gün çalışma yat dedi. Vajinal usg ile baktı küçük bir kese görüyorum ama daha erken c. Tsi bidaha bakalım dedi. Sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor ama şimdilik herşey içib erken dedi cnm
Elim titriyor şu an var mı sizce de hayalet mi görüyorum
Bende görüyoruuuummmElim titriyor şu an var mı sizce de hayalet mi görüyorum
Elim titriyor şu an var mı sizce de hayalet mi görüyorum
Bugün olmam gerekiyordu hatırlarsan geçen yaptım çıkmadı sen de dedin ki falanca arkadaşın da öyle oldu diye:) umutluydum ama ne bileyim titriyorum hala ben adet yüzde yüz adet bekliyordumBende görüyoruuuummmadetin gectimiii
Yani beş dk içinde çıktı az önce yaptım. Test yanlışsa yıkılırım Yarın sabah yapacağım inşallahHemenmi çıktı bu çizgi canım hadi inşallah pozitiftir yaa
JOYz sende yapsana artık test adet olmadıysan bak bu arakadaşta pazartesi negatifti testi iyi hatırlıyorum
Yaa bak demekki neymişşşBugün olmam gerekiyordu hatırlarsan geçen yaptım çıkmadı sen de dedin ki falanca arkadaşın da öyle oldu diye:) umutluydum ama ne bileyim titriyorum hala ben adet yüzde yüz adet bekliyordum
Yok adet olmadım da benim klomenden kaynaklı gecikti hamile değilim benceHemenmi çıktı bu çizgi canım hadi inşallah pozitiftir yaa
JOYz sende yapsana artık test adet olmadıysan bak bu arakadaşta pazartesi negatifti testi iyi hatırlıyorum
Adetin geçiyorsa yanlış değildir benceYani beş dk içinde çıktı az önce yaptım. Test yanlışsa yıkılırım Yarın sabah yapacağım inşallah
Aminnn rabbim yaşatmasın bir daha evlat acısı hiç kimseye canımBen bundan önce Bebeğimi düşürdüm uzun zamandır istiyordum Ama olmaz diyordum nasıl anlatsam ki Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ya ne alaka klomen bende kullandım 5 yıl da kaç kere ben düzenli oldum adet neden öyle diyosun kiYok adet olmadım da benim klomenden kaynaklı gecikti hamile değilim bence
Belirti felandamı yok hiç adet olacak gibi hissedip olamama beyaz akıntı felan filanYok adet olmadım da benim klomenden kaynaklı gecikti hamile değilim bence
Kuzum benim yumurta çatlamadı kist olmak üzereydi ama hatta belki de oldu:) Benimle tamamen aynı durumda olan biri daha var onunda aynı şekilde gecikmişYa ne alaka klomen bende kullandım 5 yıl da kaç kere ben düzenli oldum adet neden öyle diyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?