Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti felandamı yok hiç adet olacak gibi hissedip olamama beyaz akıntı felan filan
Ağrı sızı yok akıntı kaç gündür hiç yok kupkuru ama adet olacagımdan eminim çünkü benim adetim yaklaşınca çok afedersin idrarımı falan yaparken kan kokusu alıyorum ben. Şuanda da o durum var:)

Adetin geçiyorsa yanlış değildir bence adet olacak hissi oluyo haberin olsun korkma adet olcam sanırım diye
Ya ben var ya sabah afedersin pedi alıp wc ye zor koştum adetin o hissini biliyorum olmadım yine gecikecek diye üzüldüm hatta söktürücü bir şeyler içeyim dedim o kadar adet havasındaydım

Benim iki gebeliğimde de sıfır ağrı vardı. Hatta bu defa ağrı olunca adet olurum sandım. Değişiyormuş gerçekten hiç belli olmaz

Ya ben var ya sabah afedersin pedi alıp wc ye zor koştum adetin o hissini biliyorum olmadım yine gecikecek diye üzüldüm hatta söktürücü bir şeyler içeyim dedim o kadar adet havasındaydım
Yaa canım benim koyulaşır inşallah testin sağlıkla ilerler yarında çizgi çıkarsa kan ver canım

YAa
Kontrol ne zaman bir daha
Evde varsa testin yinede bi yap gecikirse biraz daha
Kontrolüm adet oldugum gün ama olamıyor ki haftasonuna denk gelicek diye korkuyorum kist olmuş mu olmamış mı ona bakılıcak ama bakalım

Anladım canım rabbim korusun bebeğini de senide inşallah
Sağlıkla ilerler hamileliğinde sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Amin inşallah yarın gideceğim tekrar dualarınıza ihtiyacım var bu üçüncü olacak kaybetmek istemiyorum rabbim size de güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah

Kontrolüm adet oldugum gün ama olamıyor ki haftasonuna denk gelicek diye korkuyorum kist olmuş mu olmamış mı ona bakılıcak ama bakalım
Erken gitsen yarın geliyim de doktora yada git sıra al gir adet olamıyorum kontrolümü yapın bişey yoksa söktürücü içip tedaviye devam etmek istiyorum de
Ama bence bi test yap yaa
Heleki söktürücü içmeyi düşünürsen öncesinde kesinlikle test yap unutma nolur nolmaz

Amin inşallah yarın gideceğim tekrar dualarınıza ihtiyacım var bu üçüncü olacak kaybetmek istemiyorum rabbim size de güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah
Amin inşallahhhhhh canım
Dün sürekli B Bilgi012 arkadaşımıza dua ettim onunda dış gebelik şüphesi vardı şuan normal görünüyomuş herşey
Bugünde sana edelim bari canım benim inşallah sende gel güzel haberlerle

O kadar sevinirim ki hepinizden Allah razı olsun inşallah güzel haberleri alırız hepimiz

Söktürücü hiç içmedim yaa içmem herhalde bekliyim bakalım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…