Ağrı sızı yok akıntı kaç gündür hiç yok kupkuru ama adet olacagımdan eminim çünkü benim adetim yaklaşınca çok afedersin idrarımı falan yaparken kan kokusu alıyorum ben. Şuanda da o durum var:)Belirti felandamı yok hiç adet olacak gibi hissedip olamama beyaz akıntı felan filan
Ya ben var ya sabah afedersin pedi alıp wc ye zor koştum adetin o hissini biliyorum olmadım yine gecikecek diye üzüldüm hatta söktürücü bir şeyler içeyim dedim o kadar adet havasındaydımAdetin geçiyorsa yanlış değildir benceadet olacak hissi oluyo haberin olsun korkma adet olcam sanırım diye
Canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhYa kızlar banada dua edin olur mu dış gebelik olma ihtimali var
Benim iki gebeliğimde de sıfır ağrı vardı. Hatta bu defa ağrı olunca adet olurum sandım. Değişiyormuş gerçekten hiç belli olmazAğrı sızı yok akıntı kaç gündür hiç yok kupkuru ama adet olacagımdan eminim çünkü benim adetim yaklaşınca çok afedersin idrarımı falan yaparken kan kokusu alıyorum ben. Şuanda da o durum var:)
Yaa canım benimYa ben var ya sabah afedersin pedi alıp wc ye zor koştum adetin o hissini biliyorum olmadım yine gecikecek diye üzüldüm hatta söktürücü bir şeyler içeyim dedim o kadar adet havasındaydım
Bir de bu var Sevincimiz kursağımızda kalıyor ya inşallah değildir Rabbim esirgesinYa kızlar banada dua edin olur mu dış gebelik olma ihtimali var
YAaKuzum benim yumurta çatlamadı kist olmak üzereydi ama hatta belki de oldu:) Benimle tamamen aynı durumda olan biri daha var onunda aynı şekilde gecikmiş
Amin inşallah o kadar korkuyorum kiCanım inşallah sağlıklı bir gebeliktir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhsana neden öyle dediler
İnşallahhhhhh hamilesindir inşallahhhhhhAğrı sızı yok akıntı kaç gündür hiç yok kupkuru ama adet olacagımdan eminim çünkü benim adetim yaklaşınca çok afedersin idrarımı falan yaparken kan kokusu alıyorum ben. Şuanda da o durum var:)
İnşallah canım bir test daha istedim kocamdanYaa canım benimkoyulaşır inşallah testin sağlıkla ilerler yarında çizgi çıkarsa kan ver canım
Anladım canım rabbim korusun bebeğini de senide inşallahAmin inşallah o kadar korkuyorum kibeta değerlerim çok az artıyor kese için de çok erken görünmedi henüz
İste tabi dedinmi çizgi çıktı diye ben gibi pat diyeİnşallah canım bir test daha istedim kocamdan
Amin inşallah aynen öyle hamileyim diye sevinemeden şimdi ne olacak diye düşünmeye başlıyoruzBir de bu var Sevincimiz kursağımızda kalıyor ya inşallah değildir Rabbim esirgesin
Kontrolüm adet oldugum gün ama olamıyor ki haftasonuna denk gelicek diye korkuyorum kist olmuş mu olmamış mı ona bakılıcak ama bakalımYAa
Kontrol ne zaman bir daha
Evde varsa testin yinede bi yap gecikirse biraz daha
Amin inşallah yarın gideceğim tekrar dualarınıza ihtiyacım var bu üçüncü olacak kaybetmek istemiyorumAnladım canım rabbim korusun bebeğini de senide inşallah
Sağlıkla ilerler hamileliğinde sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Erken gitsen yarın geliyim de doktora yada git sıra al gir adet olamıyorum kontrolümü yapın bişey yoksa söktürücü içip tedaviye devam etmek istiyorum deKontrolüm adet oldugum gün ama olamıyor ki haftasonuna denk gelicek diye korkuyorum kist olmuş mu olmamış mı ona bakılıcak ama bakalım
Amin inşallahhhhhh canımAmin inşallah yarın gideceğim tekrar dualarınıza ihtiyacım var bu üçüncü olacak kaybetmek istemiyorumrabbim size de güzel bir hamilelik nasip etsin sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah
Betan gün gün nasıl cıktı canım yazabilirmisin acaba merak ettimO kadar sevinirim ki hepinizden Allah razı olsun inşallah güzel haberleri alırız hepimiz
Söktürücü hiç içmedim yaa içmem herhalde bekliyim bakalım biraz dahaErken gitsen yarın geliyim de doktora yada git sıra al gir adet olamıyorum kontrolümü yapın bişey yoksa söktürücü içip tedaviye devam etmek istiyorum de
Ama bence bi test yap yaa
Heleki söktürücü içmeyi düşünürsen öncesinde kesinlikle test yap unutma nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?