Ay ben eski mesajların hepsini okumadım ya görmemişim ya çok sevindim ciddi ciddi uğurlu topik burası hayırlı olsuunJOYz N Neslhannn @LaRisaCca @eklinac @Bilgi012 ,@ecrin2455 @goldenarrow12 @teolog8579 VE etiket yapamadigim Arkadas larim.BHCG 98.Eki Görüntüle 2776927
Neler yaşatıyo kızzHee sıkıyom napim 15 güncüğü kaldı hapın
Daha neler neler yaşatıyo banaa bi bilsen
Elbette ettin gùlùmBende tebrik etmiştim oysaki
Hımm dimi gözün aydın tekrar inşallah sağlıkla kavuştursun rabbim siziElbette ettin gùlùmkac gundur de ugrasiyon test test yap diyee.kirmizi cantayla bile vurdun, saplak attiinnn.
Progestan ne kız hiç kullanmadım ne işe yarar bilmiyorumYa gùlùùùmmm, progestan atiyorum, onda adeti geciktirir, bende rahimi kalinlastirir, şunda bebek olustuysaa tutunmaya Yardim etmezmi? Cewabin , ewet biliyomeeeee?
Ben kullanıyorum ilk evlendigimde hap olarak vermişti doktor tüp le birlikte yine verdi ama fitil sabah akşam alttan pırtProgestan ne kız hiç kullanmadım ne işe yarar bilmiyorum
Ota bka ağlayasım geliyo önüme geleni yiye yiye ağlamak istiyomNeler yaşatıyo kızz
Nebicim cikiyo geri demiBen kullanıyorum ilk evlendigimde hap olarak vermişti doktor tüp le birlikte yine verdi ama fitil sabah akşam alttan pırt
Ben kullanıyorum ilk evlendigimde hap olarak vermişti doktor tüp le birlikte yine verdi ama fitil sabah akşam alttan pırt
Ne işe yarıyo bu bana niye kimse vermediNebicim cikiyo geri demi
Bu ara çıkıyo koydugum zaman nedense önceden kaliyodu zaten yatar pozisyonda yapıyorum kalkmiyorum biraz ayağa eridikten sonrası berbat ya peynir den tiksiniyorum gördükçe kalıntıları beyaz peynir gibi oluyo almak temizlemek de istemiyorum çok fazla belki bişey olur diyeNebicim cikiyo geri demi
Düşük riskine karşılık diye biliyorum tutunma için falan tam araştırmadım da sormadım da kuzuNe işe yarıyo bu bana niye kimse vermedi
kiz almanyanin neresindenTmm o is bnde .Ben yazarim.Almanca Turkce/Turkce Almanca gerisini kim biliyosa bildigi dilde dewam eder.Olcakki
Hımm benim için hamilelik şüphem bile olmadı ki düşük riskim olsun tutmayın ağlıcamDüşük riskine karşılık diye biliyorum tutunma için falan tam araştırmadım da sormadım da kuzu
Berlin gùlùm , burdamisin yoksaaakiz almanyanin neresinden
saka yapiyorsunnBerlin gùlùm , burdamisin yoksaaa
Diyorum ya bak ilk evlendim 6 aydan sonra bı gittim doktora vermişti hemde 4 5 kutu dedim ben bunları nasıl bitireyim ki bitirmedim de saçma bu doktor diyeHımm benim için hamilelik şüphem bile olmadı ki düşük riskim olsun tutmayın ağlıcam
Neresindesiinnsaka yapiyorsunnbende berlinden
Bu progesteron hormonun sentetik hali herhalde eee mide bulantısı yapar o kesin. çekilir mi her gün her günDiyorum ya bak ilk evlendim 6 aydan sonra bı gittim doktora vermişti hemde 4 5 kutu dedim ben bunları nasıl bitireyim ki bitirmedim de saçma bu doktor diye
Yan etki yapmış olsa gerek canım doktoruna söylesemiydin acaba belki değiştirirdi ama azda kalmış şimdiOta bka ağlayasım geliyo önüme geleni yiye yiye ağlamak istiyom
Ahh ya demiiYan etki yapmış olsa gerek canım doktoruna söylesemiydin acaba belki değiştirirdi ama azda kalmış şimdiah anne olmak uğruna neler yaşıyoruz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?