Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yedi yaşını doldurduğu yaz işe vereceğim. Masrafını çıkarsın
Ben ilk çocuk denemelerine başladıgımızda sanıyorum ki hemen olacak, diyorum hadi çabuk doğsun da bakkala ekmek almaya onu yollim Ergenliğimde pek tembeldim annem bana iş oldugunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin derdi, benimki de iş oldugunu bildi ondan gelmiyo herhalde

Yumurtasini buyutuverdik , kabugunu catlativerdik.sp.......ini gonderiverdik.Simdiden cok yuz werdik , cok simarttik bunlari.Ne beklicez bunlardan getirmezler valla bi yudum su

Yumurtasini buyutuverdik , kabugunu catlativerdik.sp.......ini gonderiverdik.Simdiden cok yuz werdik , cok simarttik bunlari.Ne beklicez bunlardan getirmezler valla bi yudum su
Yook hiç umudum yok yüzümüze vurur bunlar su getireyim diye mi uğrastın o kadar beni doğurmaya der bunlar onlarda biliyo ne kadar kıymetli olduklarını

Sen yine merhametlisin , Ben dogdugu aydan itibaren cocuk parasini catir catir yicem.
Haha hakkındır yi
Ayy bende de var o tembellikten. Ondan mı gelmiyorlar dersin? Kırmızı halısını sereyim gelsin ya. Sonra yine bakkala onu gönderirim Bu son kısmı duymamıştır değil mi

Haha hakkındır yi

Ayy bende de var o tembellikten. Ondan mı gelmiyorlar dersin? Kırmızı halısını sereyim gelsin ya. Sonra yine bakkala onu gönderirim Bu son kısmı duymamıştır değil mi
bakkalda paranin ustuyle kendine bisey alabilir dimi annesi ? Yoksa derdimiz bakkala gondermek degil

İğne yapmayıda mı öğrendin senn aferin sanaaa baktın kızdırıyor sende bas ona iğneyi
Heee kız geçen pazardan beri ben yapiyom günlük ignemi mecburiyet sayesinde alıştım her zaman kimseyi bulamam yani dogruymus diyom zaten kafamı bozma diye evde gonalf in boş siringalari var onlara bisiler koyup enjekte ederim bak sana diyom

Ben sana dolu menopur lari veriim koca koca siringalariyla

Olsun bak bende de yok hani bende buralarda dolanıyorum ,
Ne yok kız hamilesin işte Valla ben hamile olsam banane beyaz akıntıymış ateş basmasıymış hooo uğraşamam daha da ayaklarım totişime vura vura kaçarım hamilelik gebelik bilmem ne topiklerinden yetti be canıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…