- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Bizi d.........n demi?Altın tozlu mamalarla beslicem onu altın işlemeli bezlerine altın mıçacak benim çoçoom
Ben yedi yaşını doldurduğu yaz işe vereceğim. Masrafını çıkarsın
Ben yedi yaşını doldurduğu yaz işe vereceğim. Masrafını çıkarsın
Ben ilk çocuk denemelerine başladıgımızda sanıyorum ki hemen olacak, diyorum hadi çabuk doğsun da bakkala ekmek almaya onu yollimBen yedi yaşını doldurduğu yaz işe vereceğim. Masrafını çıkarsın
Valla asili sarimsak kūltesi , hemde balkonda.Orcinal hemde koyden getirdiydimSarımsak da as duvarlara
Oyy altın mıçan tavığım gel artık gel de ağzıma da mıçsan olur yeter ki gelBizi d.........n demi?Ayyy, bunlarin hepsinin çoçosu ,anasi gibi cikariyo dersin yerim onun altin mıçan totosunu
Oooh tam vampir kovucuValla asili sarimsak kūltesi , hemde balkonda.Orcinal hemde koyden getirdiydim
Yumurtasini buyutuverdik , kabugunu catlativerdik.sp.......ini gonderiverdik.Simdiden cok yuz werdik , cok simarttik bunlari.Ne beklicez bunlardan getirmezler valla bi yudum suBen ilk çocuk denemelerine başladıgımızda sanıyorum ki hemen olacak, diyorum hadi çabuk doğsun da bakkala ekmek almaya onu yollimErgenliğimde pek tembeldim annem bana iş oldugunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin derdi, benimki de iş oldugunu bildi ondan gelmiyo herhalde
Yook hiç umudum yok yüzümüze vurur bunlar su getireyim diye mi uğrastın o kadar beni doğurmaya der bunlar onlarda biliyo ne kadar kıymetli olduklarınıYumurtasini buyutuverdik , kabugunu catlativerdik.sp.......ini gonderiverdik.Simdiden cok yuz werdik , cok simarttik bunlari.Ne beklicez bunlardan getirmezler valla bi yudum su
Haha hakkındır yiSen yine merhametlisin , Ben dogdugu aydan itibaren cocuk parasini catir catir yicem.
Ayy bende de var o tembellikten. Ondan mı gelmiyorlar dersin? Kırmızı halısını sereyim gelsin ya. Sonra yine bakkala onu gönderirim Bu son kısmı duymamıştır değil miBen ilk çocuk denemelerine başladıgımızda sanıyorum ki hemen olacak, diyorum hadi çabuk doğsun da bakkala ekmek almaya onu yollimErgenliğimde pek tembeldim annem bana iş oldugunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin derdi, benimki de iş oldugunu bildi ondan gelmiyo herhalde
Kesin derler yaaYook hiç umudum yok yüzümüze vurur bunlar su getireyim diye mi uğrastın o kadar beni doğurmaya der bunlar onlarda biliyo ne kadar kıymetli olduklarını
bakkalda paranin ustuyle kendine bisey alabilir dimi annesi ? Yoksa derdimiz bakkala gondermek degilHaha hakkındır yi
Ayy bende de var o tembellikten. Ondan mı gelmiyorlar dersin? Kırmızı halısını sereyim gelsin ya. Sonra yine bakkala onu gönderirim Bu son kısmı duymamıştır değil mi
Agzimada micsan gel Dersen vurur tabiYook hiç umudum yok yüzümüze vurur bunlar su getireyim diye mi uğrastın o kadar beni doğurmaya der bunlar onlarda biliyo ne kadar kıymetli olduklarını
Heee kız geçen pazardan beri ben yapiyom günlük ignemiİğne yapmayıda mı öğrendin sennaferin sanaaa baktın kızdırıyor sende bas ona iğneyi
Ucuz Allah'tan tüp bebek fiyatlarina alıştım ya milyar milyar 135 tl uygun geliyo sanırım gözümuzde artıkValla bende özelle devam etmek isterdim lakin muayene ücreti dolayısıyla etmemem daha hayırlı
Olsun bak bende de yok hani bende buralarda dolanıyorum ,Ben hamilelik belirtilerinden sonraki leveli geçemedim daha ondan
Haha hakkındır yi
Ayy bende de var o tembellikten. Ondan mı gelmiyorlar dersin? Kırmızı halısını sereyim gelsin ya. Sonra yine bakkala onu gönderirim Bu son kısmı duymamıştır değil mi
Tabii cağnımm kesinliklebakkalda paranin ustuyle kendine bisey alabilir dimi annesi ? Yoksa derdimiz bakkala gondermek degil
Ben sana dolu menopur lari veriim koca koca siringalariylaHeee kız geçen pazardan beri ben yapiyom günlük ignemimecburiyet sayesinde alıştım her zaman kimseyi bulamam yani dogruymus diyom zaten kafamı bozma diye evde gonalf in boş siringalari var onlara bisiler koyup enjekte ederim bak sana diyom
Ne yok kız hamilesin işte Valla ben hamile olsam banane beyaz akıntıymış ateş basmasıymış hooo uğraşamam daha da ayaklarım totişime vura vura kaçarım hamilelik gebelik bilmem ne topiklerinden yetti be canımaOlsun bak bende de yok hani bende buralarda dolanıyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?