Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana dolu menopur lari veriim koca koca siringalariyla
Onu kullanmadım bak ben hiç kan sulandırıcı da var ya yakiyo aslında kafamı bozarsa ondan vururdumda dayanamaz yakmasina igneme yazık bana lazım o günü gününe bekliyorum sistemin vermesini onu boşa harcamayim

Tamam hamileyim ama maşallah belirtim yok annem diyo deme kimseye nazar değcek yatircaklar seni sonra falan diye de kaynama falan diyom artık bende tiksiniyorum midem bı tuaf yorgunum bilmem ne falan ama halbuki göğüs hariç sıfır belirti maşallah bana

Valla bence de deme öyle hiç bişeyim yok falan yoksa da uydur azcık naz maz yap yan gel yat bulamazsın bu günleri bi daha bak

Bu yakmiyo , gonalf den daha etkili .buna dayanir

Valla bence de deme öyle hiç bişeyim yok falan yoksa da uydur azcık naz maz yap yan gel yat bulamazsın bu günleri bi daha bak
Biliyorum da huyum değil kız laparoskopi oldum annem bize geldi bı baktım ben onlara hizmet ediyorum çenemi yorana kadar ben kalktım baktım olmuyo agir ağır gobusum acıya acıya yormadan işlerimi hallettim

Ben gutgutlara dedimki , cok kar yagisli korkuyorum yolda yurumekten , kar gozlerimi sulandiriyo , midemi bulandiriyo bana rapor verin.Onlar bana, hayir olmaz, hamilelik hastalik degil rapor vermeyiz dediler ☹ Neyse , ordan ciktik , arabaya dogru geliyoruz , telefon Caldi.Okuldan ariyolar okullarin acilmasi suresiz ertelendi.
Valla ben yataktan bile çıkmıcam doktor kalkma yat dedi

Biliyorum da huyum değil kız laparoskopi oldum annem bize geldi bı baktım ben onlara hizmet ediyorum çenemi yorana kadar ben kalktım baktım olmuyo agir ağır gobusum acıya acıya yormadan işlerimi hallettim
Olmuyo öyle 3 gün yattım da sivilce bağladı her yerimi alismamisim anam ben kurtluyum duramam yerimde
Ahahah ben de böyleyim diyorum derdimi anlatana kadar kalkar yaparım bi de içime sinmiyor öyle herkesin yaptıgı amaa yok olmuyo böyle şimdi yapsam da kimseye ciddiye almaz ama hamilelikte bir devir kapanacak

Allahın sevgili kulu yine kalmadın gut gutlara desene

Çok acimasozlar yengem doğuma 1 kalaya kadar çalışmıştı 2 çocuğunda da Berlin'de hala da mecbur okullar kapalı ikiside calisiyo çocuklar arada kaliyo kreş falan kapalı Türkiye gibi değiller acimasizlar

Ahahah ben de böyleyim diyorum derdimi anlatana kadar kalkar yaparım bi de içime sinmiyor öyle herkesin yaptıgı amaa yok olmuyo böyle şimdi yapsam da kimseye ciddiye almaz ama hamilelikte bir devir kapanacak
İnşallah hadi bakalım canım yapabilirsin ben den olmadı daha senden olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…