Gebeliğe Hazırlık Heyecanlı bekleyiş 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E EbrarAsell N Neslhannn napıyonuz kuzularr
Benim bugün çook başım ağrıyo
Gecmis olsun balımgel beraber nane limon icelim napiyoruummm? Dr gittim geldim bugun, yumurta lar persembe catlicakmis .3subata atar o zaman adetim.Siz beklemeyin artik beni test icin. Ben yetisirim size yine arkanizdan simdiden mutlu bir kabullenis.oohhh miissss

Canım afedersin Benim beyaz akıntı yine başladı
Rahim bölgesinde batmalar oluyo hep aynı noktada 3 4 saniye oluyo geçiyo
Tam umut yok derken bişeyler oluyo noluyo
du bakam bi fala bakam.oooo 10gun kadar sonra sana bi haber geliyo.alacagini haberle saglik hakkinda merak ettigin konular aydinlanacak.kirmizimi deseeemmmm pozitif mi deseeemmm

Olsun geç olsun güç olmasın çatlasın tutsun da ne zaman olursa olsun Benim de geçen perşembe çatlamıştı aramızda bir hafta var

du bakam bi fala bakam.oooo 10gun kadar sonra sana bi haber geliyo.alacagini haberle saglik hakkinda merak ettigin konular aydinlanacak.kirmizimi deseeemmmm pozitif mi deseeemmm
Rüyamda beyaz akıntı gördüm anlamları hep pozitif şeyler güzel haber evliysen cocuk felan yazıyo rüyamda bile nelerle ugrasıyom ya

Ben dun gece burda hamile bi bayan sey yazmis,( etiket nasil yapiyonuz ya , bilsem etiketlicektim .)koyu sari yogun akintim oluyo normal yazmis.
Canım @ işareti koyup bitişiğine o kişinin adını yaz benim o sarı akıntı her ay oluyoda yine beyaza döndü kasık agrımda başladı ama umutlanmıycam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…