Gecmis olsun balım
Canım afedersin Benim beyaz akıntı yine başladı
Rahim bölgesinde batmalar oluyo hep aynı noktada 3 4 saniye oluyo geçiyo
Tam umut yok derken bişeyler oluyonoluyo
Olsun geç olsun güç olmasın çatlasın tutsun da ne zaman olursa olsunGecmis olsun balımgel beraber nane limon icelim napiyoruummm? Dr gittim geldim bugun, yumurta lar persembe catlicakmis .3subata atar o zaman adetim.Siz beklemeyin artik beni test icin. Ben yetisirim size yine arkanizdan simdiden mutlu bir kabullenis.oohhh miissss
Olsun sonucta çatlıycakbenim yumurta lar persembe catlayacakmis gùlùm
Rüyamda beyaz akıntı gördüm anlamları hep pozitif şeyler güzel haber evliysen cocuk felan yazıyo rüyamda bile nelerle ugrasıyom yadu bakam bi fala bakam.oooo 10gun kadar sonra sana bi haber geliyo. alacagini haberle saglik hakkinda merak ettigin konular aydinlanacak.kirmizimi deseeemmmm pozitif mi deseeemmm
Senin yumurtalar da boşvermişEwet ewet okadar fazla olduki, ilk defa, 18.gunde catlatmak istiyohep 13 /14 .gun catlardi
Yaa kıyamam sana aslında bugün dırdır da etmedim sana niye agrıdı ki
Canım @ işareti koyup bitişiğine o kişinin adını yazBen dun gece burda hamile bi bayan sey yazmis,( etiket nasil yapiyonuz ya , bilsem etiketlicektim .)koyu sari yogun akintim oluyo normal yazmis.
Dogru diyosun valla aaa yanlislik olmus deyip cikiyolar bazen isin icindenOlsun sonucta çatlıycaksen yinede belirtilerine dikkat et çatlarsa kaçırma gut gutlar tam bilemez belki
Aynen öyle ama senden koca bi ay çalıyolar aslındaDogru diyosun valla aaa yanlislik olmus deyip cikiyolar bazen isin icinden
Bu nasil takmamak kizzzzzRüyamda beyaz akıntı gördüm anlamları hep pozitif şeyler güzel haber evliysen cocuk felan yazıyo rüyamda bile nelerle ugrasıyom ya
Haftaya prsmbe Senin sonuc belli olacak, benim catlayacakOlsun geç olsun güç olmasın çatlasın tutsun da ne zaman olursa olsunBenim de geçen perşembe çatlamıştı aramızda bir hafta var
Telefon da oyun oyna , dizi seyret surekliyici olsunAdete 8 gün var beklemek zor zaman geçmiyor((
Bu ay klomen kullandım ya ilk defa ondan bu kadar heyecan yaptımTelefon da oyun oyna , dizi seyret surekliyici olsunbiter o biter. Ne 8gunler geldi gecti
Taksam emin ol testlere başladıydımBu nasil takmamak kizzzzz
Dunyada hasbelkader olup gidiyo bazen isler.kimse isini cokda ciddiye almiyoAynen öyle ama senden koca bi ay çalıyolar aslında
Insaallah da son olur.+ olurBu ay klomen kullandım ya ilk defa ondan bu kadar heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?